| | |
| | LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
#1
| |||
| |||
Quotable Notering "For fanden, hvis markedsføring ikke er den primære faktor bag de fleste amerikanske valg af medicin. Og halvdelen af den tid, deres læger også. - "Richard Cavell" <richardcavell@mail.com> news-server.bigpond.net.au i sci.med.cardiology på Lørdag, 21 Juni, 2003 Jai Maharaj http://www.mantra.com/jai Om Shanti |
|
#2
| |||
| |||
** Hvis du svarer på en Jai Maharaj post, skal du sørge for at snip den oprindelige besked i sin enkeltheder ** "Dr. Jai Maharaj" Information Denne persons spil er at bruge forældede artikler for at tiltrække folk til hans hjemmeside, hvor han sælger psykiske tjenester. Hvad er mest morsomme er, at mange af de grupper, som hans beskeder krydssendte ikke eksisterer. Han plager mange USENET grupper. Hans standard metode til at reagere på en angreb på hans troværdighed er at repost den oprindelige artikel, eller at skrive afsenderens personlige kontakt oplysninger og truer med at rapport afsenderen til hans / hendes ISP for spam eller fremsættelse af trusler (det Selve definitionen af ironi). Nogle info Re: Jai Maharaj. mantra.com Mantra Corporation PO Box 1919 Honolulu HI, 96.792-6.919 amerikanske IP-adresse 206.126.0.13 [flex.com] forretningsenhed Navn: MANTRA CORPORATION Record Type: Master navn til et internt Profit Corporation File Number: 82.087 D1 Status: Aktiv Formål: Business Consulting, markedsføring, reklame og TILHØRENDE TJENESTER Sted Incorporated: Hawaii UNITED STATES Inkorporering Dato: 11/30/1990 Mailing Adresse: PO BOX 1919 Waianae Hawaii 96.792-6.919 De Forenede Stater Officer Information STEVENS, Jay R MILLER, Joan E 11/30/1990 vedtægter Flex.com 11,31 .. 0 - 206.126.15.255 POBox 22.481 Honolulu, HI 96.823-2.481 US IP-adresse 206.126.0.13 Administrative Contact: Wong, Delgory K. del@flex.com +1-808-539-3790 ISP Flexnet, Inc. Flex Information Network 808.732.8849 HAWAII Email: postmaster@aloha.com Hawaii's First Public Access Internet Provider IP Adresse: 199.201.240.1 hindu.org Himalayan Academy * 107 Kaholalele Road * Kapaa, HI 11.111 amerikanske IP-adresse 64.75.159.118 Drengen, der er en masse information derude på denne fyr ... en hel del områder, der ikke er værd at nævne her ... Dette er interessant: http://members.tripod.com/sid_e_slicker/india10.html http://www.mantra.com/holocaust http://mathquest.com/discuss/sci.math/a/m/387192/387198 Hans "rigtige" navn er formodes at være Jay Stevens. Der er en anti-Jay nyhedsgruppe også: news: alt.flame.jay-Stevens Et medlem af "flamme Jay Stevens" gruppe er "Jose Mariachi",) en anden selvudnævnte "læge"?) "Mariachi" websted kunne være en anden bogus Cash Grab bemærkelsesværdigt lig Stevens 'site, mantra.com. Her er en pæn Jai OSS [lang, men interessant] http://www.geocities.com/drjosemariachi/jay_faq.html # bb og en kort version her: http://www.vic.com/% 7Edbd/minifaqs/jai.maharaj.miniFAQ Han gjorde Kook Månedens for juni 1995 her: http://www.lart.com/auk/whiners.html Fik noget at tilføje? E-Mail djmsux@hotmail.com |
| Bogmærker |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
| |
Alle tidspunkter er GMT -4. Klokken er nu 08:28.
Powered by: vBulletin Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Friendly URLs ved vBSEO 3.3.0
Copyright © 2001 - 2009 cyclingforums.com
Powered by: vBulletin Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Friendly URLs ved vBSEO 3.3.0
Copyright © 2001 - 2009 cyclingforums.com









Linear Mode

















