super širokim gumama
View Full Version: super širokim gumama
Imam mountain bike i planira zamijeniti stražnji kotač te širi jedan. Jedan sam sada je 26x2.1 i JA ištanje to znati koliko širok mogu ići? 26x2.5? 26x3.0? Također, sve prednosti i mane događaj na taj način?
Hvala
Očigledno, to je dobro savjetovala za teške vozače da ide sa širim gumama b / c imaju više zraka po psi, dajući time jahač manje ulegnuće u umoriti. Ja ne znam da li je to istina ili ne, pa me zanima da vidim što drugi ljudi misle. Također, šira guma daju više plutaju u blatu / mekom uvjetima, tako se smanjuje bog-dolje. I ja sam pod dojam da šire gume imaju više otpor kotrljanja b / c više umoriti kontakti jahanje površine.
Originally posted by genetik_freak
Imam mountain bike i planira zamijeniti stražnji kotač te širi jedan. Jedan sam sada je 26x2.1 i JA ištanje to znati koliko širok mogu ići? 26x2.5? 26x3.0? Također, sve prednosti i mane događaj na taj način?
Hvala
Kako su širom svoje felge?
Će se šire gume jasan tvoj okvir, kočnice, itd.?
Malo veći otpor kotrljanja i težinu.
Više prigušnim, i pluta kroz pijesak i ostale meke stvari.
Kao gore. Jedino što nije u redu s fat gumama da ja mogu misliti na što je klirens u okvir, a ponekad u blatu u može se bore da steknu vuče kao pretjerano sklon da širina pneumatika plutaju u odnosu na ukopati i grip, to također može biti dobra stvar iako.
Originally posted by daveornee
Više prigušnim, i pluta kroz pijesak i ostale meke stvari. Sve dobre bodove. Ja bi također pitanje kakvo je gaznoga sloja na gumama tekući. Ako se oni lijepo i čvornovit, postoji svibanj biti bilo potrebe ići šire.
Originally posted by daveornee
Više prigušnim, i pluta kroz pijesak i ostale meke stvari.
Moj točka u molba o obruč širine je da je vrlo širok gume na uskim felge napraviti za rukovanje problematika.
JA je otišao to bike shop i oni je rekao mene stražnji ne može uzeti ništa više od 26x2.1, ali prednja bi mogla ići veći. JA je otišao i dobio Kenda 26x2.35 Kinetika guma i to stane u redu. Volio bih da mogu ići u fatter straga ipak. Bilo tko znati od admina što se može učiniti za smještaj veće straga guma?
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0 -
TalkFinance.net