PDA

View Full Version: Cannondale CADD 3 okvira

Cannondale CADD 3 okvira

Valerie / Hal Hud

Kupio sam bicikl starter, Cannondale R400 sa Sora komponentama. Ja smatram da sam ja jahanje svih vremena
i sam s obzirom na nadogradnju. Moje pitanje je li vrijedno toga? Ja sam u nedostatku ugljika vilicom kako bi se glatka
vožnja. Ja sam 6'7 ", 215 £ tako aluminijski okvir nije loše, ali ja nemam ništa za usporediti ga.
Poštovati bilo koji misli ... H

Jon Isaacs

> Ja kupio starter bicikla, Cannondale R400 sa Sora komponentama. Ja smatram da sam ja jahanje svih vremena
> pa sam s obzirom na nadogradnju. Moje pitanje je li vrijedno toga? Ja sam u nedostatku ugljika vilicom kako bi se glatka
> vožnju.

Najučinkovitiji način za glatke vožnje je kupiti neke veće gume i izvoditi ih na nešto
manji pritisak.

Jon Isaacs

Jkpoulos7

> Najučinkovitiji način da glatke vožnje je kupiti neke veće gume i izvoditi ih na nešto manje
> pritisak.
>

Ili kupiti okvir čelika. Aluminijska bicikle su kažnjavanje. Čelik će kliziti niz cestu, ali biti krut
dovoljno za čiste zavojima i sprint.

Bruce

Fit pitanja, osobito za udobnost. Ako stane bolji onda možete bolje apsorbirati ceste
uvjetima. Nakon prilagođavanja formi, onda razmislite gume pogodne za vaš stil vožnje. Ja bih
predloži 700x25 ili šire.

Ignore komentar o čelika u odnosu na aluminij. Velika Cannondales su veliki za velike dečke, bolje
nego skoro bilo koji čelični okvir osim custom one napravio sa prekomjeran cijevi.

Carbon vilica? Ugljični će vlažiti neke od vrlo fine vibracije, a to zvuči drugačije. Gume
stvar više. Fit pitanjima najviše. Ako stavite manje težine na upravljaču onda ćete osjetiti kvrga
manje. Taj je rekao, nakon što se pogledati u one dobiti ugljik viljuške, ali budite sigurni da je krut jedan.
Imajte na umu da su većina viljuške dizajnirani za prosječne veličine, i samo su je u jednoj verziji sa samo
steerer cijevi različitih dužina. Na taj način trebate jedan na ukočen kraju tržištu. Za exampe,
Vjetruša sa čeličnim steerer cijev koja odgovara i može se naći za $ 140.

-Bruce

"Valerie / Hal Hudson" <hudh056@mchsi.com> wrote in message
news:% vo8a.313614 $ HN5.1361477 @ rwcrnsc51.ops.asp.att.net ...
> Ja kupio starter bicikla, Cannondale R400 sa Sora komponentama. JA nađi
da
> Ja sam jahanje sve vrijeme i sam s obzirom na nadogradnju. Moje pitanje je li vrijedno toga? Ja sam u nedostatku
> Carbon vilica za pomoć glatke vožnje. Ja sam 6'7 ", 215 £ tako aluminijski okvir nije loše, ali sam
> Ništa da ga usporedi
za.
> Poštovati bilo koji misli ... H

Ted Bennett

jkpoulos7@cs.com (Jkpoulos7) wrote:

>> Najučinkovitiji način da glatke vožnje je kupiti neke veće gume i izvoditi ih na nešto
>> Manji pritisak.
>>
>
> Ili kupiti okvir čelika. Aluminijska bicikle su kažnjavanje. Čelik će kliziti niz cestu, ali biti krut
> Dovoljno hrskav zavojima i sprint.

Upozorenje da novokrštenici ovdje:

Ne slušajte ništa jkpoulos7 ima za reći.

Ja ću rado pokazati zašto je ovaj savjet nije u redu, ako je potrebno, ali samo osnovno razumijevanje
materijala znanost će to učiniti kao dobro.

--
Ted Bennett Portland OR

Mark Wolfe

Look at Fit prvi. I kao što drugi rekli, veće gume, različitim pritiscima, itd. JA pravedan je otišao
od R600 Cadd3 da "Real Steel je" obnovljen 1990 SCHWINN Paramount. Je li moja prva vožnja danas (30.
milja) na Paramount, a ja kao vožnja puno bolje. (koristi se kotači od R600). Mislim
okvir materijal je više svejedno, nakon što je kako za usporedbu, mislim da ću to poput
Paramount, ona se osjeća glatko. Ali mislim da je stvar materijal okvira, a komponenta stvar. DA vs
105 groupo stvar previše. Nisu ga prosuđuje još, ali usporedno R600 i Paramount mišljenje o
iste težine mudar.

Evo čelika je pravi bicikl, kompletan sa čeličnim viljuške:

http://www.wolfenet.org/gallery/Bikes/IMG_0757

Za neke zanimljive čitanje na napadaj i što radi i zašto, Rivendellu stranica ima neke dobre stvari.

http://www.rivendellbicycles.com/

Valerie / Hal Hudson wrote:

> Ja kupio starter bicikla, Cannondale R400 sa Sora komponentama. Ja smatram da sam ja jahanje sve
> Vrijeme i sam s obzirom na nadogradnju. Moje pitanje je li vrijedno toga? Ja sam u nedostatku ugljika vilicom kako bi se
> Glatku vožnju. Ja sam 6'7 ", 215 £ tako aluminijski okvir nije loše, ali ja nemam ništa za usporedbu
Je> to. Poštovati bilo koji misli ... H

Bluto

jonisaacs@aol.com (Jon Isaacs) wrote:

(Hal):
>> Kupio sam starter bicikla, Cannondale R400 sa Sora komponentama. Ja smatram da sam ja jahanje sve
>> Vrijeme i sam s obzirom na nadogradnju. Moje pitanje je li vrijedno toga? Ja sam u nedostatku ugljika vilicom kako bi se
>> Glatka vožnju.
>
> Najučinkovitiji način da glatke vožnje je kupiti neke veće gume i izvoditi ih na nešto
> Manji pritisak.

Amen, Hal. Koristite fattest gume koje ne daju vam okvira ili kočnice odobrenje problema.

Čelični viljuške su pouzdaniji od carbon vilica, oba mogu biti dosta jaki, ali samo jedan od
tih vrsta ima potencijal da ugriz očistiti bez prethodnih simptoma distresa.

Ostale mjere koje će dati mnogo više nego primjetna rezultate ugljičnog vilica se suspenzija
Seatpost, suspenzija stabljike, ili čak cushier / double-layer uvijeni trakom.

Uzeti u obzir da je nelagoda i ruke ukazuje na problem koji najbolje odgovara možda ukloniti uz
uvijeni različitim stabljike.

Entry-level Cannondale bicikle i dalje koristiti vrhunske kvalitete frameove. Zamjena dijelova kao što ih istrošiti se
vrijedan truda pristup, jer pricier C'dale neće nužno imati ljepši okvir. Upgrade sa
komponenta dugovječnost u obzir (i to samo prema potrebi) za najbolju ekonomičnosti.

Chalo Colina

Peter Cole

"Valerie / Hal Hudson" <hudh056@mchsi.com> wrote in message
news:% vo8a.313614 $ HN5.1361477 @ rwcrnsc51.ops.asp.att.net ...
> Ja kupio starter bicikla, Cannondale R400 sa Sora komponentama. Ja smatram da sam ja jahanje sve
> Vrijeme i sam s obzirom na nadogradnju. Moje pitanje je li vrijedno toga?

Nadogradnja bicikli obično nije vrijedno toga, da ste generalno bogatija dobivanje novog bicikla, ako ne
značajne nadogradnje od kupovine komponenti parče je skuplji (veća oznake).

> Ja sam u nedostatku ugljika vilicom kako bi se glatke vožnje. Ja sam 6'7 ", 215 £, tako je aluminijski okvir
> Nije loše, ali ja nemam ništa za usporediti ga.

Fat tubed aluminijskih okvira, kao Cannondale ili Klein je obično najbolji kladiti se za velike vozače,
od velikih okvira veličine imaju manje side-to-side savijati. To nije velika stvar, ali uočljivo (ja sam
6'10 ", 230 i vožnja Cannondale uglavnom, ali su čelik i okviri). Ne mislim okvir
materijal ima bilo kakve veze sa udobnošću, JA obaviti puno od međugradske vožnje (kao što su bračni stoljeća)
i ne bi bilo jahanje ono što sam na neki drugi način.

Im 'ne siguran što nadogradite svoje ciljeve jesu. Ako je to udobnost stvar, cheap eksperiment je različit
gumama. Ja sam voziti 23 mm, ali naći 25 ili 28 to biti jednako brzo i manje zamoran i ponuditi više obod
zaštite. To je uvijek lijepo imati drugi set kotača, pa ako je novac gori rupa u svoj
džep te mogao ići za to, uvijek bi biti korisna čak i ako je dobio novi bicikl niz cestu, ali
ne očekivati transformaciju u komforu ili brzini. Na svoje veličine (i moje), ja bih se malo sumnjičav u
izigrati komponente poput h-barovima i viljuške koje ne bi mogli imati dodatni marža sigurnosti. Sora nije loš
skupinu, ali to svakako nije konačan, i po vremenu koje ste popped za cijelu grupu, da ste
na pola puta do novog bicikla. Ako youve 'je dobio ono što radi u redu, onda noviji stvari će se samo marginalno
lakši, ne izvanredan razlika.

Bottom line je imate prilično lijep bicikl za momak svoju veličinu, već ste više ili manje na
točka opadajućih prinosa. Vi biste primijetiti razlike prelaska na bolji bicikl, ali bih
dolaze iz puno malih promjena, teško, a ne vrlo trošak djelotvoran, to ažurirati na.

John Everett

Dana 02 Mar 2003 18:39:38 GMT, jkpoulos7@cs.com (Jkpoulos7) wrote:

>> Najučinkovitiji način da glatke vožnje je kupiti neke veće gume i izvoditi ih na nešto
>> manji pritisak.
>>
>
> Ili kupiti okvir čelika. Aluminijska bicikle su kažnjavanje. Čelik će kliziti niz cestu, ali biti krut
> dovoljno hrskav zavojima i sprint.

Iz web stranice Bebop (Drønon Andon je primijetio metalurg i konzultant za Bebop):

"Dr. Andon je nedavno najavio da će donirati $ 10,87 na Sierra Club's" Ban bicikle od
singletrack i non-međudržavne ceste "fond svaki put kad neki glupan tvrdi da je aluminij
"ukočeni" okvira materijala. Pomoć držati cestama i stazama za bicikle sigurno - cmok next guy
tko to kaže. "

jeverett3 <AT> EarthLink <DOT> neto http://home.earthlink.net/ ~ jeverett3

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish