View Full Version: Road Biciklizam u Torontu
Ja sam trenutno odlazi u Melbourne Australija, ali će se vraća u Toronto u nekoliko mjesec dana. Dok je u Melbourneu sam razvio strast za cestovni biciklizam za fitness i rekreaciju. Dugo proteže od ceste s nekoliko stop svjetlima, biciklističke staze i puno drugih cyclicists su nadomak središnjeg grada.
Da li postoje staze na raspolaganju u Torontu koji imaju slične karakteristike? Naime dugo proteže od ceste s nekoliko semafora, rute gdje možete izgraditi visoke brzine za fitness, a ruta posjećuju druge fitness-minded biciklisti za prijateljsko natjecanje i na grupu s u interesu poprsje tvrd suprotan vjetar?
-EV
Hi there,
Ja živim u Torontu, imaju samo uzeti gore biciklizam i nadam se da saznati vrlo istu stvar kao i ti, tako nadamo netko će odgovoriti na ovo. U međuvremenu, ja sam se pridružio Toronto bicikala mreže, ali nikada odgovoriti na bilo koje od mojih pitanja / komentara na svojim oglasnim pločama. Možda je vrijeme da se ovdje ću se naći neke dobre mjesta za vožnju u kojima ne postoji milijun drugih ljudi okolo, promet i sl.
TBN nema cijela hrpa na rasporedu vožnji skupine (www.tbn.ca (http://www.tbn.ca)) tako Veselim se pokušava taj vanjska strana. Bolestan 'career te knotkle kako su bili! :)
TBN's odbor poruka je sooo damn miran, izgleda gotovo kao nitko nikada posjetite web-mjesto.
Nisam bio u mogućnosti pronaći bilo koji pristojan ceste (dug, vrlo malo semaforima, glatka, pristojan penje) u Torontu području.
TBN's odbor poruka je sooo damn miran, izgleda gotovo kao nitko nikada posjetite web-mjesto.
Znam! Jedan momak nije elektronička pošta mene i predložio jahanje sa mnom, a ja sam bio oduševljen, ali sad je, čini se, nestao na tanke zrak. I'm getting kompleks!: P
Problem za mene je ne znam kako voziti, tako da ako sam ne ići izvan Toronta kako bi vožnja na pristojan cesti, ja bih zaista morati ciklus tamo prvi. * uzdah *
Jedini način da se dugo proteže od biciklizam u Torontu (s malo svjetla) je da ide u ranim jutarnjim satima. Moj put (kružno od Dundas / Sherbourne out na magistrali 2 za ukupno 48km) nije previše loš (iako Danforth između Victoria Park i Warden je Najgora rupa za prikupljanje i uvjetima na cesti sam ikada vidio). I zaista sam imao primjera gdje je, a vremena je sve!, Sam voziti najviše ga bez zaustavljanja (mislim da sam završio zaustavljanje jednom doći Timbits: D).
Općenito, jedini način da se velike udaljenosti bez svjetla (teško raditi u gradu od 4 milijuna) je otići na periferiji. Ako možete jahati na sjever, prošlosti Major Mackenzie, započet ćete pronaći neke od seoskih puteva. I mislim na vožnju iz Toronta kao dio zagrijavanja. I've done nekoliko Torontu na <INSERT mjesto here> putovanja pa sam morao baviti promet na regularnoj osnovi.
Alternativa bi bila "bike staze", ali mislim da oni meandar previše i sa toliko drugih prometa na uskim, unmaintained staze to nije kao zabave ili brzog (moje vožnje od centra grada na Don Mills Seneca College kampusu bili ja radim je dva sati na stazama do 40 minuta u odnosu na glavne ceste).
HTH za ono što vrijedi.
Oh .. i moje mišljenje TBN je da su snobs. (Ovo je iz osobnog iskustva od događaj njihov TNT-ride).
Cijeniti postova. Postoje li neke pravaca frequented roadies u jutarnjem?
Sve rute? : D Ja sam vidio neke na Danforth / Kingston Road, ali bih zamisliti da to periferiji gdje je većina njih igra. Možete provjeriti i na web stranici TBN vidjeti ako bilo koji od lokalnih klubova imaju redovite vožnje i takvih. (Http://www.tbn.on.ca/)
Koristite Ontario Biciklizam mrežnih stranica Društva. Oni su vezi klub unos. Većina na klub vožnja izvan GTA, ali mnogi započeti unutar gradskih granica.
Deornellas je u istočnom kraju, Mississauga, Oakville, Brampton, Hamilton biciklističke klubove svi imaju tendenciju da se vozimo u Halton regiji. Postoje mnoge druge grupe sa vožnji. U gotovo svim slučajevima mislim da morate pridružiti klub za osiguranje svrhe.
Phil
Keele ulica je glavna ruta ciklus iz grada. Jednom kada dođete do kralja sideroad možete ići u bilo kojem smjeru i nađi prema velik jahanje. Od Ave.Rd Eglinton a to je oko 75 km povratno putovanje do keele i kralja sideroad. Kroz rad u nekom brdu i brzo stanova i youve 'je dobio lijepo 120 - 160 km vožnje.
FWIW postoji skupina koja ostavlja vožnja od gazda i Eglinton i glave iz grada svaki sat. i sunce. u 9 sati klub Ne req'd pripadnost i bez osiguranja.
Ako imate bicikla ili para ne smeta uzimanje prednji kotač od bicikla i cijeđenje u vašem automobilu, voziti 30 minuta do bilo kojeg mjesta sjeverno od King Street i tu je često idealna cestovnom biciklizmu uvjetima.
Ja živim u Brampton i moj voziti bicikl 10 minuta sjeverno da bi minimalni promet / stop-svjetlo efekt. Sviđa mi se bilo gdje u Caledon, Bolton, kralj grada, itd.
Te bi trebao planirati putovanje vanjska strana to Caledon za dan iako, zaista lijepo uvjetima. Možete parkirati u Inglewood po Caledon Hills Biciklizam, veliki LBS.
Budući juf2m je poput mene i ne voziti da bi moglo biti bolje da razmislite o rutama blizu TTC (http://% 3Cfont% 20size \u003d% 22-1% 22% 3E% 3Cfont% 20color \u003d% 22 # 008000% 22% 3Ehttp: / / www.city. 3Cb%% 3Etoronto% 3C / b% 3E.on.ca /% 3Cb% 3Ettc) ili DALJE Transit (http://www.gotransit.com). To bi mogao biti način izvuče iz jezgre grada do više seoskih putova. : D
Hi opet momci,
Dovoljno je dobio leđa from nekoliko dana holed gore u moju kućicu u šumi sjeverno od Temagami .... aaaaah, to je divno. Nažalost sam proveo mnogo toga sjedi na prsten! Nedavno sam napuknutu tailbone moje, i odlučilo je u petak prije odlaska u kućici vožnju koja ne bi bila loša ideja TAKVIH .... dobro, ja ne mislim da sam ja bilo koji pogoduje i nemojte ga preporučujem! : (
Bilo kako, JA je otišao na svoju prvu vožnju TBN u petak. Oni su definitivno blizak plesti grupa, ali srećom, našao sam drugi newbie, tako da sam imao nekoga za razgovor. Par ljudi bili su vrlo lijepo, ali stvarna turneju vođa me potpuno ignorirali! Oh well ....
U svakom slučaju, to je bila moja prva vožnja u gradu (ja sam živio ovdje cijeli svoj život, ali nikada nije imao bicikl!), Pa iako je napravio prometni me jako nervozan, ja sam uživati staza Don Valley (bili smo na to kratko) . Ja definitivno bih probati duži put (ovaj je bio oko 35 km natrag do Bluffs), Miss rukavice Vašu rutu zvuči dobro, pogotovo Timbits dio! : D
Hehe .. Timbits su da se pokorite mojim studentima budna u jutarnjim satima. Očigledno College studenti i 8 razreda ne smiju miješati. I like it, jer to znači da mogu biti na cesti u 5-5:30 am i izbjeći većinu prometa (prvenstveno autobusi i taksiji na rutama sam se sa povremenim deponij kamion).
I znaš, jednom kada se koriste za promet naći postoje načini da ili ga ignorirajte ili postane bijeli šum (po zanemariti mislim da je pozadina stvari - ne da vi niste svjesni da postoji). Također sam pronašao dobar zvižduk je korisna, osobito s biciklista koji ne ramenu ček, samoubilačke pješake i vjeverice kao pospan automobila. : D
Netko na TBN predložen slijedeći:
"Ako želite pobijediti na putu bez puno prometa, pokušajte povjerenicima ulici (u Portlands) na vikend - četiri staze popločane, semafori su daleko između. Njezina skoro nema prometa na vikend (puno kamiona na radnim danom)
Za dobivanje na zemlji, možete uzeti svoj bicikl na GO vlak izvan špica - tako da bi mogla ići u Oakville i imaju kratka vožnja u stranu zemlju od tamo. Sjeveroistočnom uglu Toronto je također prilično mirno - u neposrednoj blizini zoološki vrt, a možete uzeti svoj bicikl na TTC izvan špice as well. Reesor Road glave na sjeveru 9. liniju (ili je to 10.) - lijepa zemlja cestu možete pratiti na Stouffville. "
Na taj način sve što mi treba to učiniti sada je odgonetnuti gdje Reesor Road, i kako se dobiva to Portlands. : confused:
Također, MsMittens, ako sam na Bloor / Sherbourne, mogu voziti dolje do Dundas, a zatim u kojem se neki ići raditi svoj put do Hwy 2?
I ewitz, kako se jedan od Keele doći do kralja Sideroad, samo držati se sljedećeg Sjeverna?
Žalostan za sva pitanja, nakon što sam prešao nigdje nikad (uvijek sam živjela u centru grada i odveden javnom prijevozu) to je sve misterija za mene!
Ja sam uvijek zadivljen kako rano ujutro ciklusima svima! : eek:
Ja sam trenutno odlazi u Melbourne Australija, ali će se vraća u Toronto u nekoliko mjesec dana. Dok je u Melbourneu sam razvio strast za cestovni biciklizam za fitness i rekreaciju. Dugo proteže od ceste s nekoliko stop svjetlima, biciklističke staze i puno drugih cyclicists su nadomak središnjeg grada.
Da li postoje staze na raspolaganju u Torontu koji imaju slične karakteristike? Naime dugo proteže od ceste s nekoliko semafora, rute gdje možete izgraditi visoke brzine za fitness, a ruta posjećuju druge fitness-minded biciklisti za prijateljsko natjecanje i na grupu s u interesu poprsje tvrd suprotan vjetar?
-EV
Moj savjet, zaboravi Torontu, dolazi se na zapadnoj obali umjesto toga, Vancouver je puno više prijateljski bicikl.
Netko na TBN predložen slijedeći:
"Ako želite pobijediti na putu bez puno prometa, pokušajte povjerenicima ulici (u Portlands) na vikend - četiri staze popločane, semafori su daleko između. Njezina skoro nema prometa na vikend (puno kamiona na radnim danom)
Za dobivanje na zemlji, možete uzeti svoj bicikl na GO vlak izvan špica - tako da bi mogla ići u Oakville i imaju kratka vožnja u stranu zemlju od tamo. Sjeveroistočnom uglu Toronto je također prilično mirno - u neposrednoj blizini zoološki vrt, a možete uzeti svoj bicikl na TTC izvan špice as well. Reesor Road glave na sjeveru 9. liniju (ili je to 10.) - lijepa zemlja cestu možete pratiti na Stouffville. "
Na taj način sve što mi treba to učiniti sada je odgonetnuti gdje Reesor Road, i kako se dobiva to Portlands. : confused:
Također, MsMittens, ako sam na Bloor / Sherbourne, mogu voziti dolje do Dundas, a zatim u kojem se neki ići raditi svoj put do Hwy 2?
I ewitz, kako se jedan od Keele doći do kralja Sideroad, samo držati se sljedećeg Sjeverna?
Žalostan za sva pitanja, nakon što sam prešao nigdje nikad (uvijek sam živjela u centru grada i odveden javnom prijevozu) to je sve misterija za mene!
Ja sam uvijek zadivljen kako rano ujutro ciklusima svima! : eek:
Ako je zapad Idi Vlak, u Oakville ili dalje (Burlington ili Hamilton) ćete imati pristup lijepo terain. Strmina se nalazi na tom području tako da ako se penje kao ti bi se u sreću. Ja bih isto tako mislim da u roku od 10 minuta vožnje od bilo koje od tih postaja te bi bilo jahanje na gotovo prazna cesta.
Također, MsMittens, ako sam na Bloor / Sherbourne, mogu voziti dolje do Dundas, a zatim u kojem se neki ići raditi svoj put do Hwy 2? Wow. Ti nisi daleko od mene (ja sam na Sherbourne i Dundas). Ostanite na Bloor, tarifni istoku vezan. Ona sjedinjuje u Hwy 2. Bdjeti za desno rame provjeriti spajanje, no. Ako je rano ujutro, ne bi trebalo biti previše loše, ali može biti malo zauzet, a ponekad i malo živaca stalci za prvi put. Just Take Hwy 2 do kraja. Kraju označava znak koji označava Hwy 2 je postao Hwy 401. Na desnoj treba rampu. Glavu gore rampu koja pokazuje Toronto Zoo, prijeđi preko mosta, objesiti lijevo - povratak na autocestu 2 i natrag na Bloor.
Možete uzeti Dundas opciju. Dovoljno je bicikl na Dundas, visi lijevo (tarifni istočno) i slijedite ga do kraja. Zatim objesiti lijevo na Kingston Road (postoji stop svjetlo da se ovdje neće pomoći) i uzeti Kingston ceste prema gore. Jedna stvar napomena: ovu opciju ima opaki brdo. To je to brdo koje ima pravo na strani spojiti. Razlika je, ovaj put si već na desnoj strani ulice, a ne dolaze iz lijevo.
Oh .. i ne ako imate dobio jedan, možda žele ulagati u knjizi road map (imam više od ovih koji dolaze iz moje uši). I imaju tendenciju da koriste ove pomoći kretati put oko grada i planirati rute. Jedno sam koristiti najviše je malo Toronto & Karta podrucja Knjiga po Perly's. Troškove oko $ 12 i može stati u mali paket (malo teška za dres). Na taj način, ako se ja sidetracked ili početi istraživati, ja još uvijek mogu pronaći svoj put okolo. : D
Samo sam htjela napomenuti da sam počeo ide na dokovima i Don biciklističke staze, i nađe ih se sasvim uncrowded i zaista jako ugodan. Jučer sam jahao dolje Leslie Ulica prevlaka i Tommy Thomson kroz park, i stigao do prekrasan pogled na zalazak sunca Toronto linija horizonta sa samo cvrčke i ptice za društvo ... to je jako lijepo!
Na mom putu kući sam učinio nešto što sam mislio da ne bi mogao učiniti ... JA moja vožnja biciklom UP Lončarstvo Cestovni!! : eek: Hmmm, Bejing 2008 anyone? : p
Samo sam htjela napomenuti da sam počeo ide na dokovima i Don biciklističke staze, i nađe ih se sasvim uncrowded i zaista jako ugodan. Jučer sam jahao dolje Leslie Ulica prevlaka i Tommy Thomson kroz park, i stigao do prekrasan pogled na zalazak sunca Toronto linija horizonta sa samo cvrčke i ptice za društvo ... to je jako lijepo!
Na mom putu kući sam učinio nešto što sam mislio da ne bi mogao učiniti ... JA moja vožnja biciklom UP Lončarstvo Cestovni!! : eek: Hmmm, Bejing 2008 anyone? : pNice, sam voziti one popločane bike staze svih vremena. Morate živjeti u istočnom kraju previše, jer inače ne vidim zašto ste željeli da uspinjemo posuđe ceste.
Volim pokušavaju pronaći najdulji mogući put izvan grada po putovanju uglavnom biciklističke staze gdje je to moguće.
Samo sam pokušao da ovaj vikend prošlosti zapravo, sam početak na jasen mostova uvali (desno kraj moj stan), otići lakeshore put, onda se Don put do mjesta gdje se dijeli na Don Mills Rd, JA držati ide sjeverno ispod mosta Overlea se iza znanosti centra i slijedite taj put sve do Edwards Gardens. Odavde mogu ići gore Leslie St. gotovo do 401, a zatim na desnoj strani nalazi se Moatfield Farm Park, a postoji i put na koji se čini da tamo otići zauvijek. JA je otišao tako daleko kao i baka Ave prije nego sam ostao bez vode i netko me zvao na moj mobitel pa sam morao okrenuti leđa. Ali put sam bio na činilo kao da bi mogao ići barem što se tiče steeles, možda i dalje.
Round trip je bio vjerojatno 2 sata (u opuštenoj tempo).
To zvuči kao lijep put, ja bih lijepo 2 sata vožnje! JA bi trebao pokušati. Ja živim na Bloor / Sherbourne, što je jako zgodan jer je bike staza na Sherbourne, i na mostu preko Don Valley.
Nice, vožnja sam one popločane bike staze svih vremena. Morate živjeti u istočnom kraju previše, jer inače ne vidim zašto ste željeli da uspinjemo posuđe ceste.
Volim pokušavaju pronaći najdulji mogući put izvan grada po putovanju uglavnom biciklističke staze gdje je to moguće.
Samo sam pokušao da ovaj vikend prošlosti zapravo, sam početak na jasen mostova uvali (desno kraj moj stan), otići lakeshore put, onda se Don put do mjesta gdje se dijeli na Don Mills Rd, JA držati ide sjeverno ispod mosta Overlea se iza znanosti centra i slijedite taj put sve do Edwards Gardens. Odavde mogu ići gore Leslie St. gotovo do 401, a zatim na desnoj strani nalazi se Moatfield Farm Park, a postoji i put na koji se čini da tamo otići zauvijek. JA je otišao tako daleko kao i baka Ave prije nego sam ostao bez vode i netko me zvao na moj mobitel pa sam morao okrenuti leđa. Ali put sam bio na činilo kao da bi mogao ići barem što se tiče steeles, možda i dalje.
Round trip je bio vjerojatno 2 sata (u opuštenoj tempo).
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0