PDA

Disk središte širit - optimalna uzorak?

View Full Version: Disk središte širit - optimalna uzorak?

mfhor

Hi y'all:

Upravo sam otvorio kutije na prvi par Shimano ISO disc hubs montirati da sam ikad namjeravao izgraditi (sve je na temelju prethodnih iskustava OEM verzije ovih, ili Centrelock, ili drugih proizvođača) i sam obavijest da su malo širit dijagram gornjem desnom kutu lista davanje instrukcija širit uzorak.

2 pitanja:

Je li vrijedno koristeći OCR ili sličan offset antene na prednji kotač? Ja namjeravam koristiti jedan na stražnjem dijelu.

Dijagram pokazuje izvana žbice VODEĆE na pročelju, pa su se sile kočenja windup. Ok, ja razumijem da. To također pokazuje, i ovdje je trenje, koje DRIVE (desno) strana trebala koristiti i izvan vučeni žbice, ali kočenje strane (lijevo) treba koristiti INSIDE vučeni, što dovodi do širit uzorak sam odustao godina prije, tj. ne-ogledalo slike.

Bilo koja misli, ili bih trebao pogledati na faq?

M "zbunjeni" H

daveornee

Hi y'all:

Upravo sam otvorio kutije na prvi par Shimano ISO disc hubs montirati da sam ikad namjeravao izgraditi (sve je na temelju prethodnih iskustava OEM verzije ovih, ili Centrelock, ili drugih proizvođača) i sam obavijest da su malo širit dijagram gornjem desnom kutu lista davanje instrukcija širit uzorak.

2 pitanja:

Je li vrijedno koristeći OCR ili sličan offset antene na prednji kotač? Ja namjeravam koristiti jedan na stražnjem dijelu.

Dijagram pokazuje izvana žbice VODEĆE na pročelju, pa su se sile kočenja windup. Ok, ja razumijem da. To također pokazuje, i ovdje je trenje, koje DRIVE (desno) strana trebala koristiti i izvan vučeni žbice, ali kočenje strane (lijevo) treba koristiti INSIDE vučeni, što dovodi do širit uzorak sam odustao godina prije, tj. ne-ogledalo slike.

Bilo koja misli, ili bih trebao pogledati na faq?

M "zbunjeni" H

Da, na korištenje OCR za prednji kotač disk. Planirate li koristiti Velocity sinergija? (Upravo sam završio kotač pomoću Ubrzanje Sinergija i Sapim žbice .... i to je otišao zajedno bolje nego bilo koji kotač koji sam ikada izgrađen ... od preko 650 kotača do sada).
Da, trebali slijediti govorio uzorak dijagrami za optimalne rezultate. Međutim, ja ne mislim koristiti uzorak zrcalna slika bi naškoditi stabilility i pouzdanost kotač ili bilo koje od it's komponenti. Bilo bi interesiting pitati inženjer iza uzorak onoga što on ili ona pokušava to ostvariti.

Juba

Za neki razlog da je teško pronaći detaljne informacije o samo koji način zavoja treba lice na disk kotač.

Konvencionalna (non-disk) kotač zgrada riječ je savijena prema unutra treba suočiti na prateći žbice za stražnji kotač. Razlog se, kad se primjenjuje naprijed momenta koncentrator, prateći žbice su prijenos okretnog momenta na koncentrator obruč, koji će se uspraviti lagano zaostaje govorila gdje se križa vodeći je govorio, a zapravo će se povući žbice prema centar kotača.

Ne čini razliku koji način savijena su okrenuti na prednji kotač ne disk, jer ne postoji momenta se prenosi iz koncentratora do ruba.

Ova teorija promjene za disk koncentratora međutim, od sile kočenja primijeniti veću količinu momenta onda pedaline snage učiniti (koje je potrebno manje vremena na način usporavati kotač onda se to ubrzanje). Koji želite žbice povući prema središtu kotača kada se javljate najveća količina stresa, tako da za uvezivanje disk kotačima, vodeći žbice treba savijati prema unutra.

Preokretanje zavoj uzorak od lijeve do desne strane kotača zapravo će se promijeniti jelo oboda malo kad se primjenjuje sila. U vašem primjeru, kada se primjenjuju disk kočnice, vodeći žbice na strani diska (koji se saginje se) će izvući žbice udaljen od centra oboda (na lijevoj strani vozača). Strana disk ne (što se savija u) će se povući žbice prema centru naplatak (također na lijevoj strani vozača), koje svibanj rezultat u obruč se izdvajali malo na lijevo kada se primjenjuju kočnice. Bi obruč se izvukao na lijevoj strani jako daleko? Ne bi bilo jedva primjetno, ali zašto uvesti bilo kakve negativne elemente u svoje točak ako nema primjetan dobitak u performansi?

Još jedan mali argument trčanje vodeći krakovi savijena prema unutra u slučaju da je lanac derailled unutra predaleko i pada između kazeta i žbice. Lanac djeluje kao mini-buzzsaw na žbice, a mislim, ako lanac ide to vidio kroz neke od žbice moje stražnji kotač, ja bih to radije vidio kroz žbice koji su odgovorni za ubrzanje, a ne za piljenje kroz žbice koje su odgovorne za zaustavljanje moj bike. Da, ovo je vjerojatno za svakoga koji je spretnost postaviti stražnji mjenjač ispravno, ali derailleurs su znati to saviti tijekom izbrisati ...

Živjeli,
Juba

mfhor

Da, na korištenje OCR za prednji kotač disk. Planirate li koristiti Velocity sinergija? (Upravo sam završio kotač pomoću Ubrzanje Sinergija i Sapim žbice .... i to je otišao zajedno bolje nego bilo koji kotač koji sam ikada izgrađen ... od preko 650 kotača do sada).
Da, trebali slijediti govorio uzorak dijagrami za optimalne rezultate. Međutim, ja ne mislim koristiti uzorak zrcalna slika bi naškoditi stabilility i pouzdanost kotač ili bilo koje od it's komponenti. Bilo bi interesiting pitati inženjer iza uzorak onoga što on ili ona pokušava to ostvariti.

Ta za odgovor. Im 'idući u iskoristiti Ritchey OCR Pro Disc (prijatelji s lokalnim Aussie rips) i DT Competition. Smiješno, u Oz, Velocity pati od dodvoravanje smo o svemu što nije uvezen - tj. nije dovoljno dobro. : (Htjela sam disk specifične naplatak, i nemam ništa protiv Velocity općenito, imaju dobro iskustvo s njihovim Razor i uskrsnuo dosta jeftini naplatci sa svojim proračunom felge mid-tour (Velika Victorian vožnja biciklom, itd.) za overweight ili preko-moćna kupaca.

Ah Shimano. Nedokučiv mudrost Orijenta. Ja ću progutati moj ponos, a ne kao oni kažu, mislim.

M "lako swayed" H

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Integration with Google translations by vB Enterprise Translator 3.2.2