PDA

INSYNC 158 suspension fork pitanje ...

View Full Version: INSYNC 158 suspension fork pitanje ...

gclark8

"INSYNC 158 ovjes 45 mm vilica s putovanja"

Ja sam obličje at kupnji bicikla s ovim vilica, može se podesiti za putovanja i težinu?

Ako da, kako?

Ima li proizvođači web stranice? Dijagrami?

Any help is appreciated.

Darjevon

dont biti glup. kupiti bicikl sa Manitou, MARZOCCHI, ili rockshox tanjura. Ako ste siromašni poput mene, kupiti **** tiest bicikl s RST paketom, kao Oni bolje od nsyncs. provjerite da li dobiti jednu koja odgovara ipak. Ja stvarno dont znati velik dio o tome, ali Ive 'čitanje puno o toj temi. Ako možete sabrati do 400 kupiti Wahoo Gary Fisher - relativno niska komponente kraj, ali stvarno lijepa vožnja, s komfornim geneza geometrija, i vilica thats prilično jeftini, ali se osjeća lijepo.

gclark8

Hvala za odgovor, to je dobar savjet: Ako ste siromašni poput mene, kupiti **** tiest bicikl s RST paketom, kao Oni bolje od nsyncs. provjerite da li dobiti jednu koja odgovara ipak.

Bike je došao jučer. To je RST, lijepo i mekano, upravo ono što mi je trebalo, putovanje je malo duže, ali jednom u sedlo thats OK. On je došao sa ogromnim ovčinjaka out list na 5 jezika kaže da ništa ne može podesiti. ;)

To je ulaz nivo (oko US $ 400) trekking bicikl od filca (Trevisa), kupio za zimski shopping putovanja na posao i na bazen. Danas se dobiva svoj nosač, sljedeći tjedan zimskom blatobranima ... Kupio sam lijepo Michelin Panniers ..

Solanog

Hvala za odgovor, to je dobar savjet:

Bike je došao jučer. To je RST, lijepo i mekano, upravo ono što mi je trebalo, putovanje je malo duže, ali jednom u sedlo thats OK. On je došao sa ogromnim ovčinjaka out list na 5 jezika kaže da ništa ne može podesiti. ;)

To je ulaz nivo (oko US $ 400) trekking bicikl od filca (Trevisa), kupio za zimski shopping putovanja na posao i na bazen. Danas se dobiva svoj nosač, sljedeći tjedan zimskom blatobranima ... Kupio sam lijepo Michelin Panniers ..

Dobro za vas da to nije došao sa Insync, oni su sranje: eek: mina došao s jednim od tih, ne znam model, ali to je trajalo oko 6 mjeseci, onda sam kupio comp Marzocchi MX w / ETA, velika vilica, to je oko godinu dana star i učinio ništa da ga, on drži pritisak za dugo vremena sam seldomly morati staviti ga u zrak. Htjela sam trajnosti i čvrstoće kao glavni lik i nije briga za težinu i Marzocchi je preporučeno i preko Rock Shox Manitou. Prijatelj je imao par RSTs i ima dobre stvari, ali ništa za reći o njima. On nije do teških, ja £ 200 težina: rolleyes:.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish