INSYNC 158 suspension fork pitanje ...
View Full Version: INSYNC 158 suspension fork pitanje ...
"INSYNC 158 ovjes 45 mm vilica s putovanja"
Ja sam obličje at kupnji bicikla s ovim vilica, može se podesiti za putovanja i težinu?
Ako da, kako?
Ima li proizvođači web stranice? Dijagrami?
Any help is appreciated.
dont biti glup. kupiti bicikl sa Manitou, MARZOCCHI, ili rockshox tanjura. Ako ste siromašni poput mene, kupiti **** tiest bicikl s RST paketom, kao Oni bolje od nsyncs. provjerite da li dobiti jednu koja odgovara ipak. Ja stvarno dont znati velik dio o tome, ali Ive 'čitanje puno o toj temi. Ako možete sabrati do 400 kupiti Wahoo Gary Fisher - relativno niska komponente kraj, ali stvarno lijepa vožnja, s komfornim geneza geometrija, i vilica thats prilično jeftini, ali se osjeća lijepo.
Hvala za odgovor, to je dobar savjet: Ako ste siromašni poput mene, kupiti **** tiest bicikl s RST paketom, kao Oni bolje od nsyncs. provjerite da li dobiti jednu koja odgovara ipak.
Bike je došao jučer. To je RST, lijepo i mekano, upravo ono što mi je trebalo, putovanje je malo duže, ali jednom u sedlo thats OK. On je došao sa ogromnim ovčinjaka out list na 5 jezika kaže da ništa ne može podesiti. ;)
To je ulaz nivo (oko US $ 400) trekking bicikl od filca (Trevisa), kupio za zimski shopping putovanja na posao i na bazen. Danas se dobiva svoj nosač, sljedeći tjedan zimskom blatobranima ... Kupio sam lijepo Michelin Panniers ..
Hvala za odgovor, to je dobar savjet:
Bike je došao jučer. To je RST, lijepo i mekano, upravo ono što mi je trebalo, putovanje je malo duže, ali jednom u sedlo thats OK. On je došao sa ogromnim ovčinjaka out list na 5 jezika kaže da ništa ne može podesiti. ;)
To je ulaz nivo (oko US $ 400) trekking bicikl od filca (Trevisa), kupio za zimski shopping putovanja na posao i na bazen. Danas se dobiva svoj nosač, sljedeći tjedan zimskom blatobranima ... Kupio sam lijepo Michelin Panniers ..
Dobro za vas da to nije došao sa Insync, oni su sranje: eek: mina došao s jednim od tih, ne znam model, ali to je trajalo oko 6 mjeseci, onda sam kupio comp Marzocchi MX w / ETA, velika vilica, to je oko godinu dana star i učinio ništa da ga, on drži pritisak za dugo vremena sam seldomly morati staviti ga u zrak. Htjela sam trajnosti i čvrstoće kao glavni lik i nije briga za težinu i Marzocchi je preporučeno i preko Rock Shox Manitou. Prijatelj je imao par RSTs i ima dobre stvari, ali ništa za reći o njima. On nije do teških, ja £ 200 težina: rolleyes:.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0