PDA

Nekako sam znala da sam previše teška ...

View Full Version: Nekako sam znala da sam previše teška ...

Stranice: [1] 2

Raptor

Napokon sam napravio moj put na CATV utrku, Sugarhouse Park Crit. 45 minuta s tri završna obrada
krugova. Staza je bila svježe betonirana, o
1,3 milje krugova. Park ima ribnjak u slivu, tako da svaki krug se sastoji od dva 50-podnožju uspona. Sam raditi
tvrdo i dobio £ 5 do 185 u posljednjih šest mjeseci.

Budući da sam mogu učiniti 23-24mph solo na dobar dan, sam mislio da bi moglo biti u redu. Zatim, "Oh yeah, Sjećam
ovaj ... "od prije 15 godina, zadnji put sam se spustila. hir Sve ove brzine se izmjenjuju gori
sebe gore, što je rezultiralo vrlo vrućim tempo od početka do kraja.

Ja sam fino klempav off nazad, za oko šest krugova, nemarno ostavljajući nacrt me povući uz
spusta i stanovi, a sprint do prilično lako penje do nadoknaditi. Bilo je jedno vrijeme u kojem
Naravno zategne gore i par dečki u sredini dobio squirly, ali ne ruši.

Zatim spiker vodi dva premijera krugova bliski zajedno i odjednom peloton je 30 metara ispred i
JA ostvariti sam učinio. Ja dangled za još jedan krug prije nego što je vučenje sam.

Izgleda kao JA je potrebno više brzina rada. Im 'težak to odlučiti da li će napraviti strukturirani interval trening
na moj vlastiti, ili sudjelovati u više tjedno trening utrka da biste dobili taj povisok-kapacitet oporavak tempo
ići. Ili bih trebao priključiti lokalnom timu i vožnja s 'em?

--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nisam ponosan. Mi stvarno nismo učinili sve što smo
mogao bi zaštitili naše klijente. Naši proizvodi samo nisu projektirana za sigurnost. "- Microsoft VP u
zadužen za razvoj sustava Windows OS, Brian Valentinovo.

Dashi Toshii

"Raptor" <me@attbi.com> wrote in message news: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
> Napokon sam napravio moj put na CATV utrku, Sugarhouse Park Crit. 45 minuta s tri završna obrada
> Krugova. Staza je bila svježe betonirana, o
> 1,3 milje krugova. Park ima ribnjak u slivu, tako da svaki krug se sastoji od dva 50-podnožju uspona. I've been
> Razrada teško i dobio £ 5 do 185 u posljednjih šest mjeseci.

Nisi rekao koliko si visoka, ali ako su 6 pješice ili više godina trebate izgubiti još 15 funti za
20 £.

Ako je manje od 6 nogu nego morat ćete izgubiti puno više težine.

Dashii (6 '1 "£ 166)

Aeklaw

"Raptor" <me@attbi.com> wrote in message news: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
> Napokon sam napravio moj put na CATV utrku, Sugarhouse Park Crit. 45 minuta s tri završna obrada
> Krugova. Staza je bila svježe betonirana, o
> 1,3 milje krugova. Park ima ribnjak u slivu, tako da svaki krug se sastoji od dva 50-podnožju uspona. I've been
> Razrada teško i dobio £ 5 do 185 u posljednjih šest mjeseci.
>
»Budući da sam mogu učiniti 23-24mph solo na dobar dan, sam mislio da bi moglo biti u redu. Zatim, "Oh yeah, Sjećam
> Ovo ... "od prije 15 godina, zadnji put sam se spustila. Hir Sve ove brzine se izmjenjuju gori
Se> gore, što je rezultiralo vrlo vrućim tempo od početka do kraja.
>
> Ja sam fino klempav off nazad, za oko šest krugova, nemarno ostavljajući nacrt me povući uz
> Spusta i stanovi, a sprint do prilično lako penje do nadoknaditi. Bilo je jedno vrijeme
> Gdje je naravno zategne gore i par dečki u sredini dobio squirly, ali ne ruši.
>
> Zatim spiker vodi dva premijera krugova bliski zajedno i odjednom peloton je 30 metara ispred
> I ja sam učinio ostvariti. Ja dangled za još jedan krug prije nego što je vučenje sam.
>
> Izgleda kao JA je potrebno više brzina rada. Im 'težak to odlučiti da li će napraviti strukturirani interval trening
> Na moj vlastiti, ili sudjelovati u više tjedno trening utrka da biste dobili taj povisok-kapacitet oporavak tempo
> Ide. Ili bih trebao priključiti lokalnom timu i vožnja s 'em?
>
> --
> --
> Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nisam ponosan. Mi stvarno nismo učinili sve što smo
> Mogla bi zaštitili naše klijente. Naši proizvodi samo nisu projektirana za sigurnost. "- Microsoft VP
> Zadužen za Windows OS razvoja, Brian Valentinovo.

Carl Sundquist

"Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> wrote in message

>> 1,3 milje krugova. Park ima ribnjak u slivu, tako da svaki krug se sastoji od dva 50-podnožju uspona. I've been
>> Razrada teško i dobio £ 5 do 185 u posljednjih šest mjeseci.
>
> Nisi rekao koliko si visoka, ali ako su 6 pješice ili više godina trebate izgubiti još 15 £
> Do 20 funti.
>
> Ako je manje od 6 nogu nego morat ćete izgubiti puno više težine.
>

Za 50 pješice popeti?

Intervalima bi bilo praktično.

Ken Papai

"Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> wrote in message news: KxqEa.102556 $ M01.53351 @ sccrnsc02 ...
>
> "Raptor" <me@attbi.com> wrote in message
news: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>> I napokon je napravio moj put na CATV utrku, Sugarhouse Park Crit. 45 minuta s tri
>> Dorade krugova. Staza je bila svježe betonirana, o
>> 1,3 milje krugova. Park ima ribnjak u slivu, tako da svaki krug se sastoji od dva 50-podnožju uspona. I've been
>
> Nisi rekao koliko si visoka, ali ako su 6 pješice ili više godina trebate izgubiti još 15 £
> Do 20 funti.
>

Ne baš. £ 185 za nekoga 6 ', u utrci Mačka V je u redu. Ako se Wallace moći činiti 23 + mph Ave. ravno
solo onda je više nego dovoljno u formi i nadamo se dovoljno brzo, a utrka-pamet dovoljno za napraviti vrlo dobro
i dogradnja Nakon 5-10 V Mačka započinje.

>
> Dashii (6 '1 "£ 166)

(koji je prilično darned mršav)

J999w

> Ja sam fino klempav off nazad, za oko šest krugova,

Tu je vaš problem.

Vi ne vidite Tablet tamo za dugo!

Get hrabar i sjediti u omot više. Bdjeti za osobe s loš vještinu i ostati ispred njih.

JW Milwaukee

Dashi Toshii

"Carl Sundquist" <carlsun@cox-internet.com> wrote in message
news: ve4du88f33mu0d@corp.supernews.com ...
>
> "Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> wrote in message
>
>>> 1,3 milje krugova. Park ima ribnjak u slivu, tako da svaki krug se sastoji od dva 50-podnožju uspona. I've been
>>> Radi se teško i dobio £ 5 do 185 u posljednjih šest mjeseci.
>>
>> Nisi rekao koliko si visoka, ali ako su 6 pješice ili više godina trebate
za
>> Još izgubiti £ 15 do 20 funti.
>>
>> Ako je manje od 6 nogu nego morat ćete izgubiti puno više težine.
>>
>
> Za 50 pješice popeti?
>
> Intervali bi bilo praktično.

Ne samo za 50 pješice popeti, ali za sveukupne performanse.

Dashii

Dashi Toshii

"Ken Papai" <ken@kenpapai.com> wrote in message news: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>
> "Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> wrote in message news: KxqEa.102556 $ M01.53351 @ sccrnsc02 ...
>>
>> "Raptor" <me@attbi.com> wrote in message
> News: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>>> Sam napokon napravio moj put na CATV utrku, Sugarhouse Park Crit. 45 minuta s tri
>>> Dorade krugova. Staza je bila svježe asfaltirane,
o
>>> 1,3 milje krugova. Park ima ribnjak u slivu, tako da svaki krug se sastoji od dva 50-podnožju uspona. I've been
>>
za
>>
>
> Ne baš. £ 185 za nekoga 6 ', u utrci Mačka V je u redu. Ako se Wallace moći činiti 23 + mph Ave. ravno
> Solo onda je više nego dovoljno u formi i nadamo se dovoljno brzo, a utrka-pamet dovoljno za napraviti vrlo
> Dobro i dogradnja Nakon 5-10 V Mačka započinje.

Naravno, ali da bude konkurentan i biti mogući pobjednik on će morati izgubiti težinu.

Ne mislim po dijeta već radi na bicikl i zdrave prehrane.

>> Dashii (6 '1 "£ 166)
>
> (Koji je prilično darned mršav)

Hvala, ali ne mislim da sam previše mršav, ja sam sagradio više kao srednje težine od bokser
biciklist.

Dashii

Mike S.

"J999w" <j999w@aol.com> wrote in message news: 20030607153900.27469.00000264 @ mb-m01.aol.com ...
>> Ja sam fino klempav off nazad, za oko šest krugova,
>
> Tu je vaš problem.
>
> Vi ne vidite Tablet tamo za dugo!
>
> Nabavite hrabar i sjediti u omot više. Bdjeti za osobe s loš vještina i
ostati
> Ispred njih.
>
> JW Milwaukee

Čak i bolje, ostati u top 20 ili tako cijelu stazu.

1. njegove lakše: ne sprint iz ugla.
2. možete vidjeti kada ispred čopora ubrzava i biti spreman kada val dobiva na vas.
3. jahače u prvim su obično bolji bike vodiča i time sigurnije
4. jesam li spomenuti da je lakše?
5. njegove lakše vidjeti ako bilo tko je dovoljno hrabar da napadne Mačka 5 utrka i pokušati slomiti. Ako ne
kao što je jahanje na omot, OTF ići umjesto OTB! Barem OTF imate priliku osvojiti nešto
(poput utrke!)

Izigrati je doći do točke u kojoj možete voziti na prednjem dijelu, ali ne i na prednja. Neka neka
drugih dojilja povući!

Onda opet, što vjerojatno već znate sve ovo, samo ga ne rade ...

Mike

Jeff Jones

"Ken Papai" <ken@kenpapai.com> wrote in message news: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...

>>
>> Dashii (6 '1 "£ 166)
>
> (Koji je prilično darned mršav)
>
Imao sam prijatelja koji je bio 6 '2 "i težila je 130 lbs (59 kg), kada je trkaći (bio je u svojim ranim
20-ih ipak). Bio je u redu ići na brežuljcima, a mogao je sprint razumno dobro. On je zaustavljen oko šest
godina prije i mislim da je sada oko £ 190 oznaka.

Jeff

Tom Kunich

"Jeff Jones" <jeff@cyclingnews-punt-com> wrote in message
news: 3ee2515c $ 0 $ 10.842 $ ba620e4c@reader1.news.skynet.be ...
>
> "Ken Papai" <ken@kenpapai.com> wrote in message news: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>
>>>
>>> Dashii (6 '1 "£ 166)
>>
>> (Koji je prilično darned mršav)
>>
> Imao sam prijatelja koji je bio 6 '2 "i težila je 130 lbs (59 kg), kada je bio
racing
> (Bio je u svojim ranim 20-ih ipak). Bio je u redu ići na brežuljcima, a on
moći
> Sprinta razumno dobro. On je prestao oko šest godina i mislim
on je sada
> Oko £ 190 oznaka.

Tako je ovaj tvoj "prijatelj" u ogledalu Jeff?

Dashi Toshii

"Jeff Jones" <jeff@cyclingnews-punt-com> wrote in message
news: 3ee2515c $ 0 $ 10.842 $ ba620e4c@reader1.news.skynet.be ...
>
> "Ken Papai" <ken@kenpapai.com> wrote in message news: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>
>>>
>>> Dashii (6 '1 "£ 166)
>>
>> (Koji je prilično darned mršav)
>>
> Imao sam prijatelja koji je bio 6 '2 "i težila je 130 lbs (59 kg), kada je bio
racing
> (Bio je u svojim ranim 20-ih ipak). Bio je u redu ići na brežuljcima, a mogao je sprint razumno dobro.
> On je zaustavljen oko šest godina prije i mislim da je on
sada
> Oko £ 190 oznaka.
>
> Jeff

Ja ne mislim da postoje bilo kakve pro riders preko £ 2,3 po inču.

"Big Mene" Miguel Indurain je oko £ 2,4 po inču.

Dashii

Nick Burns

"Raptor" <me@attbi.com> wrote in message:

<snip>

"Oh yeah, I zapamtite ovo ..." od prije 15 godina, zadnji put sam
> Spustila. Sve ove brzine se izmjenjuju nakaze sebe gori gore, što je rezultiralo vrlo vruće tempom od
> Početka do kraja.

To je vrsta definira Crit utrka.

>
> Ja sam fino klempav off nazad, za oko šest krugova, nemarno ostavljajući nacrt me povući uz
> Spusta i stanovi, a sprint do prilično lako penje do nadoknaditi. Bilo je jedno vrijeme
> Gdje je naravno zategne gore i par dečki u sredini dobio squirly, ali ne ruši.
>
> Zatim spiker vodi dva premijera krugova bliski zajedno i odjednom peloton je 30 metara ispred
> I ja sam učinio ostvariti. Ja dangled za još jedan krug prije nego što je vučenje sam.
>
> Izgleda kao JA je potrebno više brzina rada. Im 'težak to odlučiti da li će napraviti strukturirani interval trening
> Na moj vlastiti, ili sudjelovati u više tjedno trening utrka da biste dobili taj povisok-kapacitet oporavak tempo
> Ide. Ili bih trebao priključiti lokalnom timu i vožnja s 'em?

Grupa vožnje i nekoliko utrka gdje ste nema cilja, ali to poboljšati svaki izlet.

>
> --
> --
> Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nisam ponosan. Mi stvarno nismo učinili sve što smo
> Mogla bi zaštitili naše klijente. Naši proizvodi samo nisu projektirana za sigurnost. "- Microsoft VP

Nick Burns

Da, ima nekoliko. Tour pobjednici svibanj biti druga priča.

"Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> wrote in message
news: w6wEa.612560 $ Si4.554224 @ rwcrnsc51.ops.asp.att.net ...
>
> "Jeff Jones" <jeff@cyclingnews-punt-com> wrote in message
> News: 3ee2515c $ 0 $ 10.842 $ ba620e4c@reader1.news.skynet.be ...
>>
>> "Ken Papai" <ken@kenpapai.com> wrote in message news: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>>
>>>>
>>>> Dashii (6 '1 "£ 166)
>>>
>>> (Koji je prilično darned mršav)
>>>
>> Imao sam prijatelja koji je bio 6 '2 "i težila je 130 lbs (59 kg), kada je bio
> Racing
>> (Bio je u svojim ranim 20-ih ipak). Bio je u redu ići na brežuljcima, a on
moći
>> Sprinta razumno dobro. On je prestao oko šest godina prije i mislim da je on
> Sad
>> Oko £ 190 oznaka.
>>
>> Jeff
>
> Ne mislim da postoje bilo kakve pro riders preko £ 2,3 po inču.
>
> "Big Mene" Miguel Indurain je oko £ 2,4 po inču.
>
> Dashii

Raptor

Dashi Toshii wrote:
> "Raptor" <me@attbi.com> wrote in message news: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>
>> I napokon je napravio moj put na CATV utrku, Sugarhouse Park Crit. 45 minuta s tri završna obrada
>> krugova. Staza je bila svježe betonirana, o
>
>
> Do 20 funti.
>
>
> Dashii (6 '1 "£ 166)

I'm 5'10 ". Sastav Moje tijelo je prilično dobar, ja sam samo jako debeo za bike racer, a posebno jednoj
pokušava ići gore brda. Ja mogu ići gore brda mnogo brže nego što sam u prošlosti, ali to je stvaran tvrdo
visi sa flyweights.

( "Real tvrdo" = "nemoguće", barem u ovom trenutku. Im 'voljan to čuti ako je istina da je to
gotovo nemoguće za nekoga sa mojim izgraditi kako bi se na brdima, ali gubljenje težine je da nije
mnogo je prioritet za
mene. Moj graditi je velika, ali izgleda prilično dobar IMO. Radije bih sisanje na bike utrke, mislim.)

--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nisam ponosan. Mi stvarno nismo učinili sve što smo
mogao bi zaštitili naše klijente. Naši proizvodi samo nisu projektirana za sigurnost. "- Microsoft VP u

Raptor

Hvala svima na savjetima. Ima smisla.

Ja jednostavno nije spreman za pažljivo miješati s peloton. Ja sam dovoljno glatka na moj bike, ali ja nisam
koristi za komšiluku. Viseća off leđa je koliko uslugu za moje kolege vozače kao što je bila za
moj osjećaj sigurnosti.

Mislim da ću napraviti trening utrka kao moj glavni trening (kao i obično dugo solo "zadovoljstvo"
vožnje). Ja ću dobiti interval / brzina rada i bolje na jahanje u peloton u dogledno vrijeme.

Ne mogu reći da sam iznenađen at što se dogodilo, samo malo bummed. Moja snaga (putna brzina) mi je vodio
vjerovati da sam mogao napraviti bolje.

--
--

Jeff Jones

"Tom Kunich" <tkunich@earthlink.net> wrote in message
news: wTtEa.39298 $ Io.3424168 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
>
> Tako je ovaj tvoj "prijatelj" u ogledalu Jeff?
>
Nope. On je bio 2 "viši od mene za početak i £ 20 upaljač (u to vrijeme). Situacija je
pomalo naopak sada!

Jeff

Howard Kveck

In article <3ee2efac $ 0 $ 278 $ ba620e4c@reader0.news.skynet.be>, "Jeff Jones"
<jeff@cyclingnews-punt-com> wrote:

> "Tom Kunich" <tkunich@earthlink.net> wrote in message
> News: wTtEa.39298 $ Io.3424168 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
>>
>> Tako je ovaj tvoj "prijatelj" u ogledalu Jeff?
>>
> Nope. On je bio 2 "viši od mene za početak i £ 20 upaljač (u to vrijeme). Situacija je
> Pomalo naopak sada!
>
> Jeff
>
>

Ah, tako da ste narasla četiri inča, Jeff?

--
tanx, Howard

Čitati. Misliti. Vrsta. Slati.

ukloniti cipele na odgovor, k?

Za neke ljude, količina je kvaliteta ...

Kyle legata

Raptor wrote:
>
> Ja sam fino klempav off nazad, za oko šest krugova, ...
>
nestaško
>
> Izgleda kao JA je potrebno više brzina rada ....
>
Izgleda da vam je potrebno da ne visiti s leđa čopora. To nije pametan utrka.

Dashi Toshii

"Raptor" <me@attbi.com> wrote in message news: 3EE2DB1C.6030004 @ attbi.com ...
> Dashi Toshii wrote:
>> "Raptor" <me@attbi.com> wrote in message
news: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>>
>>> Sam napokon napravio moj put na CATV utrku, Sugarhouse Park Crit. 45 minuta s tri
>>> Dorade krugova. Staza je bila svježe betonirana, o
>>
>>
za
>>
>>
>> Dashii (6 '1 "£ 166)
>
> I'm 5'10 ". Sastav Moje tijelo je prilično dobar, ja sam samo jako debeo za bike racer, posebice
> One pokušava ići gore brda. Ja mogu ići gore brda mnogo brže nego što sam u prošlosti, ali to je stvaran
> Tvrdo vješanje sa flyweights.
>
> ( "Real tvrdo" = "nemoguće", barem u ovom trenutku. Im 'voljan to čuti ako je istina da je to
> Gotovo nemoguće za nekoga sa mojim izgraditi kako bi se na brdima, ali gubljenje težine je da nije
> Puno od prioriteta za
> Mene. Moj graditi je velika, ali izgleda prilično dobar IMO. Radije bih sisanje na bike utrke, mislim.)

Ako niste ozbiljno o utrkama pobjede i uživati u sportu kao što ste onda su gubljenje težine nije
potrebno.

Dashii
>
> --
> --

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 3.2.2