Noisy Giant TCR Kompozitni ... Bilo koji ideja?
View Full Version: Noisy Giant TCR Kompozitni ... Bilo koji ideja?
Sam kupio Giant TCR Sastavljen u zadnje vrijeme i sad sam obavijest prilično glasne i uznemirujuće buke, dok
jahanje. Ja sam izvjedljiv ako bilo tko ima bilo kakve ideje ili iskustva su mogli podijeliti?
Detalji: • bicikl samo ima 500 km na to. • buke samo je tek počeo da se pojave tijekom
posljednjih nekoliko vožnji. • Buka se javlja kada pedaline na visokim RPM's (100 + čak i kad ne stavljanje puno
pritisak na pedale) • Buka je vrlo izražen tijekom penjanja i sprint • Buka zvuči kao
savijanja ili savijanje cijevi dolazi iz glavnog trokuta ili straga ostaje
Ja sam iznenađeni da čuju svi ovu buku, posebno iz bicikl carbon fiber. Nikad nisam u vlasništvu jedne
i pomalo sam razočaran i zabrinut da nešto svibanj biti u redu.
Mnogo hvala unaprijed.
"Frank" <fdominguez@sympatico.ca> wrote in message
news: <MRxEa.6118$IR1.892772@news20.bellglobal.com> ...
> Ja kupio Giant TCR Sastavljen u zadnje vrijeme i sad sam obavijest prilično glasno i uznemirujuće buke
> Dok jahanje. Ja sam izvjedljiv ako bilo tko ima bilo kakve ideje ili iskustva su mogli podijeliti?
>
> Detalji:? Bike samo ima 500 km na to. ? Buke samo je tek počeo da se pojave tijekom
> Posljednjih nekoliko vožnji. ? Buka se javlja kada pedaline na visokim RPM? S (100 + čak i kad ne stavljanje puno
> Pritisak na pedale)? Buka je vrlo izražen tijekom penjanja i sprint? Buka zvuci
> Poput savijanja ili savijanje cijevi dolazi iz glavnog trokuta ili straga ostaje
>
> Ja sam iznenađeni da čuju svi ovu buku, posebno iz bicikl carbon fiber. Nikad nisam u vlasništvu jedne
> I pomalo sam razočaran i zabrinut da nešto svibanj biti u redu.
>
> Many thanks in advance.
Da - da ne bi trebali imati kupljen Giant. Lokalna ekipa je sponzoriran od njih i uvijek znate
gdje su u skupini zbog squeeking i pucanja okvira.
-
Imam TCR-1 kompozit sa sličnim buka koja ide daleko, ako sam ustati (Silazim sjedište).
Inače, ovo je jedan od najmanje bučan bicikala sam ikada voziti.
"Frank" <fdominguez@sympatico.ca> wrote in message
> Ja kupio Giant TCR Sastavljen u zadnje vrijeme i sad sam obavijest prilično glasno i uznemirujuće buke
> Dok jahanje. Ja sam izvjedljiv ako bilo tko ima bilo kakve ideje ili iskustva su mogli podijeliti?
>
> Detalji:? Bike samo ima 500 km na to. ? Buke samo je tek počeo da se pojave tijekom
> Posljednjih nekoliko vožnji. ? Buka se javlja kada pedaline na visokim RPM? S (100 + čak i kad ne stavljanje puno
> Pritisak na pedale)? Buka je vrlo izražen tijekom penjanja i sprint? Buka zvuci
> Poput savijanja ili savijanje cijevi dolazi iz glavnog trokuta ili straga ostaje
>
> Ja sam iznenađeni da čuju svi ovu buku, posebno iz bicikl carbon fiber. Nikad nisam u vlasništvu jedne
> I pomalo sam razočaran i zabrinut da nešto svibanj biti u redu.
>
> Many thanks in advance.
Dana 8. lipnja 2003 02:55:57 -0700, andrew_f_martin@hotmail.com (Andrew Martin) je napisao:
> "Frank" <fdominguez@sympatico.ca> wrote in message
> news: <MRxEa.6118$IR1.892772@news20.bellglobal.com> ...
>> Sam kupio Giant TCR Sastavljen u zadnje vrijeme i sad sam obavijest prilično glasno i uznemirujuće buke
>> Dok jahanje. Ja sam izvjedljiv ako bilo tko ima bilo kakve ideje ili iskustva su mogli podijeliti?
>>
>> Detalji:? Bike samo ima 500 km na to. ? Buke samo je tek počeo da se pojave tijekom
>> Posljednjih nekoliko vožnji. ? Buka se javlja kada pedaline na visokim RPM? S (100 + čak i kad ne stavljanje puno
>> Pritisak na pedale)? Buka je vrlo izražen tijekom penjanja i sprint? Buka zvuci
>> Poput savijanja ili savijanje cijevi dolazi iz glavnog trokuta ili straga ostaje
>>
>> Ja sam iznenađeni da čuju svi ovu buku, posebno iz bicikl carbon fiber. Nikad nisam u vlasništvu jedne
>> I pomalo sam razočaran i zabrinut da nešto svibanj biti u redu.
>>
>> Many thanks in advance.
>
> Da - da ne bi trebali imati kupljen Giant. Lokalna ekipa je sponzoriran od njih i uvijek znate
> gdje su u skupini zbog squeeking i pucanja okvira.
>
> -
Oni bolje dobiti bolji mechaic. Ja prodao 45 od tih. Ne squeeking i pucanja u Santa
Barbara .....
Dave Lettieri Fastrack Bicikli 118 W. Canon perdido Santa Barbara, CA 93101 805-884-0210
775-248-7632 Fax 805-680-7094 Mobitel
www.fastrackbicycles.com
Frank-<<sam kupio Giant TCR Sastavljen u zadnje vrijeme i sad sam obavijest prilično glasno i uznemirujuće
buke dok jahanje. Ja sam izvjedljiv ako bilo tko ima bilo kakve ideje ili iskustva su mogli podijeliti?
Take it back to gdje ste ga kupili ...
Peter Chisholm Vecchio's Bicicletteria 1833 Pearl St. Boulder, CO, 80.302
(303) 440-3535 http://www.vecchios.com (http://www.vecchios.com/) "Ruote convenzionali costruite eccezionalmente bene"
Glen, Ne brinite, imate se odličan bicikl. Pokušajte provjeriti ove dvije:
1. Razmaka vilica karbon. Jesu li oni sjede ispravno?
2. Voda kavez vijaka.
P / S: možete točno odrediti izvor buke koje imaju stacionarni bicikl i silan sjedalo s
tvoj dlan.
Sretno.
Glen wrote in message <7d7c7451.0306081905.3d7e09df @ posting.google.com> ...
> Imam TCR-1 kompozit sa sličnim buka koja ide daleko, ako sam ustati (Silazim sjedište).
> Inače, ovo je jedan od najmanje bučan bicikala sam ikada voziti.
>
> "Frank" <fdominguez@sympatico.ca> wrote in message
>> Sam kupio Giant TCR Sastavljen u zadnje vrijeme i sad sam obavijest prilično glasno i uznemirujuće buke
>> Dok jahanje. Ja sam izvjedljiv ako bilo tko ima bilo kakve ideje
ili
>> Iskustva su mogli podijeliti?
>>
>> Detalji:? Bike samo ima 500 km na to. ? Buke samo je tek počeo da se pojave tijekom
>> Posljednjih nekoliko vožnji. ? Buka se javlja kada pedaline na visokim RPM? S (100 + čak i kad ne stavljanje
puno
>> Pritisak na pedale)? Buka je vrlo izražen tijekom penjanja i sprint? Buka
>> Zvuči poput savijanja ili savijanje cijevi dolazi iz glavnog
trokut
>> Ili straga ostaje
>>
>> Ja sam iznenađeni da čuju svi ovu buku, posebno iz karbonskih vlakana
bicikla. Ja
>> Nikad imati u vlasništvu jednog i pomalo sam razočaran i zabrinut da nešto svibanj biti u redu.
>>
>> Many thanks in advance.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0