PDA

KSC

View Full Version: KSC

Kurgan Gringion

Razgovarao sam s nekoliko domaćih dečki koji su radili Wachovia tjedna.

Oni Čini se da su malo pogodio je KSC. Nedavno Euro timovi su bili dolaze ovamo i samo
Jahanje - CSC ove godine čini se da su doveli svoje najbolje jahače i čine točke za pobjedu - Riis
skrb sponzore koji su na ruke iz Virginije.

Postoji čak i glasine da oni lete u Tyler Hamilton u zadnjoj minuti. Zvuci farfetched.

Sutra je novi dan, ali je konsenzus čini se da je sve CSC konji.

Nisam candyassing - sticking uz F. Rodriguez kao moju pokupiti.

Stewart Fleming

Kurgan Gringioni wrote:

> Sutra je novi dan, ali je konsenzus čini se da je sve CSC konji.

Julian Dean (HRV) zaslužuje pobijediti.

Jeff Jones

"Kurgan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> wrote in message news: iBCEa.1914

> Postoji čak i glasine da oni lete u Tyler Hamilton u zadnjoj minuti. Zvuci farfetched.
>
Umjesto toga, kao što je utrka u Dauphine danas ...

Jeff

Nas

pobijediti ...............

Kurgan Gringioni wrote:
»Razgovarao sam s nekoliko domaćih dečki koji su radili Wachovia tjedna.
>
>
> Čini mi se da se malo pogodio je KSC. Nedavno Euro timovi su bili dolaze ovamo i
> Samo za jahanje - CSC ove godine čini se da su doveli svoje najbolje jahače i čine točke za pobjedu
> - Riis skrb sponzore koji su na ruke iz Virginije.
>
>
> Postoji čak i glasine da oni lete u Tyler Hamilton u zadnjoj minuti. Zvuci farfetched.
>
>
> Sutra je novi dan, ali je konsenzus čini se da je sve CSC konji.
>
>
> Nisam candyassing - sticking uz F. Rodriguez kao moju pokupiti.

Kurgan Gringion

"nas" <them@thiers.com> wrote in message news: bbvn23 $ re3 $ 1@terabinaries.xmission.com ...

> Pobijediti ...............

Tafi je bio ovdje prije sa MAPEI. To nije bio visoko na MAPEI listi prioriteta kao što se čini
biti s CSC.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish