PDA

Rossner NE POBIJEDITI LIBERTY CLASSIC

View Full Version: Rossner NE POBIJEDITI LIBERTY CLASSIC

Steven L. Sheff

Po prvi put od 1997, Petra Rossner ne pobijedi Liberty Classic. Od čitanja
cyclingnews.com 's pokrivenost, zvuči kao odlična utrka, s velikom solo osvojiti Lyne Bessette,
otcepljenja u posljednjem kilometru.

Bruce Johnston

"Steven L. Sheffield" <stevens@veloworks.com> wrote in message
news: BB08BF34.3C0F4% stevens@veloworks.com ...
>
> Za prvi put od 1997, Petra Rossner ne pobijedi Liberty Classic. Od čitanja
> Cyclingnews.com 's pokrivenost, zvuči kao
odličan
> Utrci s velikom solo osvojiti Lyne Bessette, razbijanje daleko u posljednjem kilometru.

Očekujte vidjeti neke da na OLN. Dede Barry, Amber Neben, Mari Holden, Nicole Freedman i Laura
Van pozlatar su bili na početku liste, ali nije mjesto u prvih deset.

B -

Wayne

Gledao sam pokrivenost na lokalnoj stanici. To je dobra žena utrku za nekad. Bessette napali
na zidu uspostaviti dobru jaz, ali je odvede natrag na spustu, a zatim T-mobile fired
jahač jahač nakon napada na cesti opet i opet svaki put kad je donijela prethodna napad
natrag. Oni su prilično mnogo napravio utrke koje nikad ne ostavljajući peloton dobiti re-pročišćeni nakon
završno vrijeme do zida. Na kraju 5 djevojčica dobio daleko sa 2 T-mobitele, Bessette, Lynn Gaggiola, i
Arndt. Gaggiola napao i dobio dobar jaz u jednom trenutku, a zatim je izgledao kao da je bio izgubljen. Ona bi
trom, okrenuti oko sebe i tražiti potjere kao što ona je odustala, a onda izaći iz sedlo i
reaccelerate i ustrajati u napadu. Ona je ovaj nekoliko puta prije nego što je uhvaćen od strane
ostale četiri. Bessette napadnut preko Lemon Hill i održava jaz do kraja. Veliki TV kadar
Bessette sa četiri lovci samo iza i onda hrpa zatvaranje na njih (jako Paris-Tours
slično). T-mobile je napravio utrku, a zatim je dobio vrlo malo pokazati za to. Mislio sam da je dobio posljednje
dva mjesta u 4 do sprinta za drugo, ali ne još, cyclingnews rezultati pokazuju da je jedan od njih
čak dobio pipped na linije Rossner za 5. mjesto kao i hrpa ih je uhvatio na liniji!

Andy Coggan

"Wayne" <wscott@udel.edu> wrote in message news: de90a9b6.0306081320.510295cb @ posting.google.com ...
> Gledao sam pokrivenost na lokalnoj stanici. To je dobra žena utrku za nekad. Bessette
> Napali na zidu uspostaviti dobru jaz, ali je odvede natrag na spustu, a zatim
> T-mobile fired nakon jahač jahač na cesti napadaju opet i opet svaki put kad prethodni
> Napad bio vratio. Oni su prilično mnogo napravio utrke koje nikad ne ostavljajući peloton dobiti
> Re-pročišćeni nakon konačnog vremena do zida. Na kraju 5 djevojčica dobio daleko sa 2 T-mobitelu,
> Bessette, Lynn Gaggiola, i Arndt. Gaggiola napao i dobio dobar jaz u jednom trenutku, a zatim
> Izgledala je bio izgubljen je ona. Ona bi sporo, okrenuti oko sebe i tražiti potjere kao što ona je odustala,
> I onda izaći iz sedla i reaccelerate i ustrajati u napadu. Ona je ovaj nekoliko
> Puta prije nego što je uhvaćen od ostala četiri. Bessette napadnut preko Lemon Hill i održava jaz
> Kako završiti. Veliki TV kadar Bessette s četiri lovci samo iza i onda hrpa
> Zatvaranje na njih (vrlo sličan Paris-Tours). T-mobile je napravio utrku, a zatim je dobio vrlo malo do
> Show for it. Mislio sam da je dobio zadnja dva mjesta u 4 do sprinta za drugo, ali ne još,
> Cyclingnews rezultati pokazuju da je jedan od njih je čak dobio pipped na linije Rossner za 5. mjesto
> Kao hrpa ih je uhvatio na liniji!

Od ono što sam vidio od utrke po strani ceste i isječke na TV, izgledalo je da mi je da je
koliko Saturn izradu utrku kao bilo tko drugi ... na primjer, nije Jutras se sama za
dosta, a?

Andy Coggan

Bruce Johnston

"Andy Coggan" <acoggan@earthlink.net> wrote in message
news: j6_Ea.37542 $ rO.3508025 @ newsread1.prod.itd.earthlink.net ...
> "Wayne" <wscott@udel.edu> wrote in message news: de90a9b6.0306081320.510295cb @ posting.google.com ...
>> Gledao sam pokrivenost na lokalnoj stanici. To je dobra žena utrku za nekad. Bessette
>> Napali na zidu uspostaviti dobru jaz, ali je odvede natrag na spustu, a zatim
>> T-mobile fired nakon jahač jahač na cesti napadaju opet i opet svaki put kad prethodni
>> Napad je donio natrag. Oni su prilično mnogo napravio utrke koje nikad ne ostavljajući peloton dobiti
>> Re-pročišćeni nakon konačnog vremena do zida. Na kraju 5 djevojčica dobio daleko sa 2 T-mobitelu,
>> Bessette, Lynn Gaggiola, i Arndt. Gaggiola napao i dobio dobar jaz u jednom trenutku, a zatim
>> Izgledala je bio izgubljen je ona. Ona bi sporo, okrenuti oko sebe i tražiti potjere kao što ona je odustala,
>> I onda se iz sedla i reaccelerate i ustrajati u napadu. Ona je ovaj
>> Nekoliko puta prije nego što je uhvaćen od ostala četiri. Bessette napadnut preko Lemon Hill i
>> Održan jaz do kraja. Veliki TV kadar Bessette s četiri lovci samo iza, a zatim
>> Hrpa zatvaranje na njih (vrlo sličan Paris-Tours). T-mobile je napravio utrku, a zatim je dobio vrlo
>> Malo pokazati za to. Mislio sam da je dobio zadnja dva mjesta u 4 do sprinta za drugo, ali
>> Ni, cyclingnews rezultati pokazuju da je jedan od njih je čak dobio pipped na linije za Rossner
>> 5. mjesto kao i hrpa ih je uhvatio na liniji!
>
> Od ono što sam vidio od utrke po strani ceste i isječke na TV, izgledalo je da mi je da ga
> Koliko je Saturn izradu utrku kao bilo tko drugi ... na primjer, nije Jutras se sama za
> Dosta, a?
>
> Andy Coggan

Imam sliku od Jutras off ispred koje je trajalo oko 18 milja vjerujem.

B -

Sabine

wscott@udel.edu (Wayne) wrote in message news: <de90a9b6.0306081320.510295cb@posting.google.com> ...
> Gledao sam pokrivenost na lokalnoj stanici. To je dobra žena utrku za nekad. Bessette
> Napali na zidu uspostaviti dobru jaz, ali je odvede natrag na spustu, a zatim
> T-mobile fired nakon jahač jahač na cesti napadaju opet i opet svaki put kad prethodni
> Napad bio vratio. Oni su prilično mnogo napravio utrke koje nikad ne ostavljajući peloton dobiti
> Re-pročišćeni nakon konačnog vremena do zida. Na kraju 5 djevojčica dobio daleko sa 2 T-mobitelu,
> Bessette, Lynn Gaggiola, i Arndt. Gaggiola napao i dobio dobar jaz u jednom trenutku, a zatim
> Izgledala je bio izgubljen je ona. Ona bi sporo, okrenuti oko sebe i tražiti potjere kao što ona je odustala,
> I onda izaći iz sedla i reaccelerate i ustrajati u napadu. Ona je ovaj nekoliko
> Puta prije nego što je uhvaćen od ostala četiri. Bessette napadnut preko Lemon Hill i održava jaz
> Kako završiti. Veliki TV kadar Bessette s četiri lovci samo iza i onda hrpa
> Zatvaranje na njih (vrlo sličan Paris-Tours). T-mobile je napravio utrku, a zatim je dobio vrlo malo do
> Show for it. Mislio sam da je dobio zadnja dva mjesta u 4 do sprinta za drugo, ali ne još,
> Cyclingnews rezultati pokazuju da je jedan od njih je čak dobio pipped na linije Rossner za 5. mjesto
> Kao hrpa ih je uhvatio na liniji!

Lynn Gaggioli bio obličje za neke vozače u grupu se s njom bez paket lov. Znala
ona bi dobiti je uhvaćen i sama je znala da nije imala nikakve šanse u hrpa sprinta. Ona je u suštini nema
suigrači, pa je potreban neki od velikih momčadi u njezinoj grupi zadržati paket od lov. Put do
rade timovi kada ste solo jahač.

Sabine www.velobella.org

Wayne

> Od ono što sam vidio od utrke po strani ceste i isječke na TV, izgledalo je da mi je da ga
> Koliko je Saturn izradu utrku kao bilo tko drugi ... na primjer, nije Jutras se sama za
> Dosta, a?

Bio sam uglavnom se odnosi na završnici, ali da Jutras je vanjska strana sam za neko vrijeme i tada je bio uhvaćen u
baze zid posljednji put. Omot ode gore zid zajedno za neko vrijeme, onda je rekao Jutras
Bessette napasti (prema njoj post-race intervju). Ona krhotina polju, ali to je bio
definitivno T-mobile taj je zadržao Rossner od pobjede. Njihovo neprestano napadaju do 5 jahač
pobjednički potez je osnovana je zadržao from bitak hrpa završiti. Zapravo, Bessette ipak pojavio na
biti jahanje u obrambeno milja do osnivanja konačne break. Ona bi
close-dolje napad (obično koju je pokrenuo T-mobile jahač), a ne pull-through, ali za jednom
žena čuva napadaju i nije se vratiti zajedno.

Wayne

> Lynn Gaggioli bio obličje za neke vozače u grupu se s njom bez paket lov. Znala
> Ona bi dobiti zatečen sam i znala je ona imala nikakve šanse u hrpa sprinta. Ona je u suštini nema
> Suigrači, pa je potreban neki od velikih momčadi u njezinoj grupi zadržati paket od lov. Put do
> Rade timovi kad ste solo jahač.
>
> Sabine www.velobella.org

Da, ali ako sam uzimajući stvari miješaju, Im 'ljepušan siguran to je bio nakon 5 djevojčica su već
off ispred. Zašto ih napada na prvom mjestu, ako žele da im pomoći? Oh well, možda sam
to konfuzno, i to joj je napad koji je počeo sa izbiti od 5 ostali 4 premošćenje gore. Čini mi
pamtiti Phil i Eustice pokušava odgonetnuti tko je ona, pa možda da je njezin napad koji
osnovana pobjednički potez i čeka lovci napravio smislu.

Kurgan Gringion

"Wayne" <wscott@udel.edu> wrote in message news: de90a9b6.0306091424.9a1890d @ posting.google.com ...
>> Lynn Gaggioli bio obličje za neke vozače u grupu se s njom bez paket lov. Ona
>> Znala bih dobiti zatečen sam i znala je ona imala nikakve šanse u hrpa sprinta. Ona je
>> U biti ni suigrači, pa je potreban neki od velikih momčadi u njezinoj grupi zadržati paket od
>> Lov. Put za rad momčadi kada ste solo jahač.
>>
>> Sabine www.velobella.org
>
>
> Da, ali ako sam uzimajući stvari miješaju, Im 'ljepušan siguran to je bio nakon 5 djevojčica su bili
> Već od prednje. Zašto ih napada na prvom mjestu, ako žele da im pomoći?

<snip>

U ovom specifičnom utrci, Arndt je tu da pomogne Rossner (6? Vrijeme obramben pobornik ove utrke). Tako
kada pauze od 4 ide, Arndt će sjesti na te čekati Rossner to nadoknaditi.

Ako sjedne na Arndt, onda ne Bessette i Anderson.

Gaggioli napada. Arndt više ne mogu sjediti na, ona je na suradnju, ne može pustiti osvojiti ići gore
ceste. Bessette brojila kada je uhvaćen Gaggioli. Arndt nastavlja raditi. Smart trka po Gaggioli --
s više sreće možda Bessette svibanj imati ne bio u mogućnosti to izraditi Internet štap.

To je sve čisto nagađanje na moj dio, na temelju onoga što sam čitao.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
vBET 3.2.2 supports automatic translations