PDA

View Full Version: Kako je raditi u Armstrong Dauphiné? (spoiler)

Stranice: [1] 2

Malte Lewan Nee

On je pretučen! Možete pratiti live it (bez slika) na
http://www.eurosport.fr/home/pages/TF1/V3/L3/S18/E5636/live_Lng3_Spo18_E
vt5636_Mtc61777_SitTF1.shtml: "Lance Armstrong est battu! Il ne peut faire mieux que 8'55" et
Termine en 3e položaj! "Tyler Hamilton je bio samo 36.. Iban Mayo osvojio, pobijedivši David Millar.

Dakle, Armstrong je bio težak? Možda ćete pomisliti da je, s obzirom koliko dobro je učinio, nakon svega. Ali on je
Očekuje se da će pobijediti u ITTs TDF kao i obično (ako se ne Botero interfers, kao i prošle godine).

Rezultati i analiza o
http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id\u003dresults/ prolog

--
«Wann ja de Schwitz s Volk redet, ruka d Politikär ruhig SII.»

Nas

10 sekundi vau sada da je ogroman defecit da prevlada .... i to je samo moje Prolog
prijatelja ............. oh .... kratko, ali izazovno parcours od samo 5,1 km yeah I kladim da
hurt .........

Malte Lewan Neelsen wrote:

> On je pretučen! Možete pratiti live it (bez slika) na
> Http://www.eurosport.fr/home/pages/TF1/V3/L3/S18/E5636/live_Lng3_Spo18_E
> Vt5636_Mtc61777_SitTF1.shtml: "Lance Armstrong est battu! Il ne peut faire mieux que 8'55" et
> Termine en 3e položaj! "Tyler Hamilton je bio samo 36.. Iban Mayo osvojio, pobijedivši David Millar.
>
> Dakle, Armstrong je bio težak? Možda ćete pomisliti da je, s obzirom koliko dobro je učinio, nakon svega. Ali on je
> Očekuje se da će pobijediti u ITTs TDF kao i obično (ako se ne Botero interfers, kao i prošle godine).
>
> Rezultati i analiza na http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id\u003dresults/
> Prolog

Nick Burns

Kao da.

Koga briga je li ili ne, čak i on ga vrati?

"nas" <them@thiers.com> wrote in message news: bc0cp2 $ 6va $ 1@terabinaries.xmission.com ...
> 10 sekundi vau sada da je ogroman defecit da prevlada .... i to je samo moje Prolog
> Friend ............. oh .... kratko, ali izazovno parcours od samo 5,1 km yeah I kladim da
> Hurt .........
>
> Malte Lewan Neelsen wrote:
>
>> On je pretučen! Možete pratiti live it (bez slika) na
>> Http://www.eurosport.fr/home/pages/TF1/V3/L3/S18/E5636/live_Lng3_Spo18_E
>> Vt5636_Mtc61777_SitTF1.shtml: "Lance Armstrong est battu! Il ne peut faire mieux que 8'55" et
>> Termine en 3e položaj! "Tyler Hamilton je bio samo 36.. Iban Mayo osvojio, pobijedivši David Millar.
>>
>> Dakle, Armstrong je bio težak? Možda ćete pomisliti da je, s obzirom koliko dobro je učinio, nakon svega. Ali
>> On očekuje da će pobijediti u ITTs TDF kao i obično (ako se ne Botero interfers, kao i prošle godine).
>>
>> Rezultati i analiza na http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id\u003dresults/
>> Prolog

Dashi Toshii

news: 3f8c4111 $ 0 $ 26.358 $ a32e20b9@news.nntpservers.com
news: 9QQEa.9372 $ xf5.5964 @ news.randori.com ...
> Kao da.
>
> Koga briga je li ili ne, čak i on ga vrati?

Mene! I briga.

Dashii

Steve McGinty

On Mon, 09 Jun 2003 00:49:10 GMT, "Nick Burns" <chrismcreynolds@hotmail.com> wrote:

> Kao da.
>
> Koga briga je li ili ne, čak i on ga vrati?
>
Mayo i Millar?

Pozdravi! Stephen

David Ryan

Malte Lewan Neelsen wrote:
>
> On je pretučen! Možete pratiti live it (bez slika) na
> Http://www.eurosport.fr/home/pages/TF1/V3/L3/S18/E5636/live_Lng3_Spo18_E
> Vt5636_Mtc61777_SitTF1.shtml: "Lance Armstrong est battu! Il ne peut faire mieux que 8'55" et
> Termine en 3e položaj! "Tyler Hamilton je bio samo 36.. Iban Mayo osvojio, pobijedivši David Millar.
>
> Dakle, Armstrong je bio težak? Možda ćete pomisliti da je, s obzirom koliko dobro je učinio, nakon svega. Ali on je
> Očekuje se da će pobijediti u ITTs TDF kao i obično (ako se ne Botero interfers, kao i prošle godine).
>
> Rezultati i analiza na http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id\u003dresults/
> Prolog

On je počeo prošle i mislim da je on mogao završiti tempo za što god je htio. Tyler Hamilton je
next bivši suigrač to implode. (Samo izgleda povijest ex-teammates.)

Tritonrider

> From: David Ryan bikerpackman@hotmail.com

> On je počeo prošle i mislim da je on mogao završiti tempo za što god je htio. Tyler Hamilton je
> sljedeći bivši suigrač to implode. (Samo izgleda povijest ex-teammates.)
>

WOW! Tyler je izgubio 43 sekundi povijesti, karijera je gotova. Kako ste lik? Ako sam bio Tyler bih
se koncentriraju na mom penjanju. Taj 'gdje svi on će učiniti vrijeme da se na pobjedničko postolje, a ne u
TT. On je pravedan je dobio to hold on, a ne izgubiti previše u TTS. Mislim da će se popeti bolji
nego ikad i držite svoj u TTS. Bill C

Warren

In article <3EE54374.B443C78D @ hotmail.com>, David Ryan <bikerpackman@hotmail.com> wrote:

> On je počeo prošle i mislim da je on mogao završiti tempo za što god je htio. Tyler Hamilton je
> Sljedeći bivši suigrač to implode. (Samo izgleda povijest ex-teammates.)

Da, on je imploded pravo na klasičan pobijediti na LBL, što je nešto nismo vidjeli od dečki
još uvijek na USPS.

Pročitajte njegov dnevnik u VeloNews.com ako vam je stalo da se rasvijetli.

-WG

B. Lafferty

"Warren" <warren@usvh.com> wrote in message news: 090620032020389093% warren@usvh.com ...
> In article <3EE54374.B443C78D @ hotmail.com>, David Ryan <bikerpackman@hotmail.com> wrote:
>
>> On je počeo prošle i mislim da bi tempo za što god je želio završiti
za.
>> Tyler Hamilton je sljedeći bivši suigrač to implode. (Samo izgleda povijest ex-teammates.)
>
> Da, on je imploded pravo na klasičan pobijediti na LBL, što je nešto nismo vidjeli iz
> Dečki još uvijek na USPS.
>
> Pročitajte njegov dnevnik u VeloNews.com ako vam je stalo da se rasvijetli.

I osvojio T de Romandy.

Što interesi mi je put Armstrong je gornji dio tijela je obličje. To bi moglo biti dobro kombinacija
kut kamere / objektiva duljine, ali izgleda da je gornji dio tijela je obložen malo, baš kao Lemonds
činio prema kraju karijere.

Mislim da bi se to moglo Armstong je najteži Tour jer mu povratak. Ja kažem da je zbog
iznad, i dojam (subjektivna da) da sam, kada je uhvaćen je u LBL da on nije bio
fizički, gdje je mislio da bi trebao biti. Nije da bi ikada priznati da ako je bilo slučaj.

I veliki hvala Bogu i njezine mudrosti infinate za nas davanje OLN. Srpanj će biti toliko
zabavno, čak i ako Classics pravilo.

Timbenz

"B. Lafferty" <AceptNoSubstitutes@hotmail.com> wrote in
news: c3kFa.38872 $ rO.3668309 @ newsread1.prod.itd.earthlink.net:

> Što interesa mi je put Armstrong je gornji dio tijela je obličje. To bi moglo biti dobro kombinacija
> Kut kamere / objektiva duljine, ali izgleda da je gornji dio tijela je obložen malo, baš kao Lemonds
> Učinio prema kraju karijere.

[Deletia]

Govoreći o istoj, ja sam noticing u kutova kamere samo kako je pod pritiskom Armstrong izgleda ovih dana.
On je izgleda mršav, s vrstama udubinama na svom licu i pod njegovim očima da se vidi na
ga samo u planini u kasnim fazama TDF. Mislim da je nedostatak stanje na utrkama gdje je
contentended u prethodnim godinama, kao što je Amstel u kojem on nije mogao izvatkom vodeća je grupa na konačni
uspon, također je pokazatelj.

P.

Dan

TimBenz <timbenz@timbenz.com> wrote in message
news: <Xns93964698C1EF8timbenztimbenzcom@66.75.162.201> ...

> Govoreći o istoj, ja sam noticing u kutova kamere samo kako je pod pritiskom Armstrong izgleda tih
> Dana. On je izgleda mršav, s vrstama udubinama na svom licu i pod njegovim očima, koje ste koristili za
> Vidi na njemu samo tijekom faze planine kasno u TDF. Mislim da je nedostatak stanje na utrkama
> Gdje je contentended u prethodnim godinama, kao što je Amstel u kojem on nije mogao izvatkom vodeća je grupa na
> Konačni uspon, također je pokazatelj.
>
> P.

Yup. Na Graham Watson 'položaj, na fotografije od Liege:

http://grahamwatson.com/gw/imagedocs.nsf/images/03lbl/ $ file/24.jpg

Kladim se da je vidim dvostruko u toj slici. On je očito je da mu daje sve, opet i opet, i
nikad ne bi mogao pobjeći.

Dashi Toshii

"Dan" <dtamasauskas@hotmail.com> wrote in message
news: 6463803.0306100959.81e5081 @ posting.google.com ...
> TimBenz <timbenz@timbenz.com> wrote in message
>
>> Govoreći o istoj, ja sam noticing u kutova kamere samo kako je pod pritiskom Armstrong izgleda tih
>> Dana. On je izgleda mršav, s vrstama udubinama na svom licu i pod njegovim očima, koje ste koristili
>> Da se vidi na njemu samo tijekom faze planine kasno u TDF. Mislim da je nedostatak stanja u
>> Utrke gdje je contentended u prethodnim godinama, kao što je Amstel u kojem on nije mogao izvatkom vodeći
>> Grupi na konačni uspon, također je pokazatelj.
>>
>> P.
>
>
> Yup. Na Graham Watson 'položaj, na fotografije od Liege:
>
> Http://grahamwatson.com/gw/imagedocs.nsf/images/03lbl/ $ file/24.jpg
>
> JA kladiti da je vidim dvostruko u toj slici. On je očito je da mu daje sve, opet i opet,
> I nikad ne bi mogao pobjeći.

Možda je samo igranje oposum opet. ;-)

Nadam se da ću vidjeti Koplje i Ullrich u head to head dvoboj opet.

Dashii

Tom Kunich

Stvarno dobro vidjeti te još oko Dave. Plain vidjeti Tour dolazi.

"David Ryan" <bikerpackman@hotmail.com> wrote in message news: 3EE54374.B443C78D @ hotmail.com ...
> Malte Lewan Neelsen wrote:
>>
>> On je pretučen! Možete pratiti live it (bez slika) na
>>
Budite osobito http://www.eurosport.fr/home/pages/TF1/V3/L3/S18/E5636/live_Lng3_Spo18
>> Vt5636_Mtc61777_SitTF1.shtml: "Lance Armstrong est battu! Il ne
peut
>> Mieux faire que 8'55 "et en termin 3e položaju!" Tyler Hamilton
bio
>> Samo 36.. Iban Mayo osvojio, pobijedivši David Millar.
>>
>> Dakle, Armstrong je bio težak? Možda ćete pomisliti da je, s obzirom kako
pa
>> Je učinio, nakon svega. Ali on se očekuje da će pobijediti u ITTs TDF kao
obično (ako se
>> Ne Botero interfers, kao i prošle godine).
>>
>> Rezultati i analiza o
>>
http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id\u003dresult
s /
>> Prolog
>
> On je počeo prošle i mislim da bi tempo za sve što on završiti
htio.
> Tyler Hamilton je sljedeći bivši suigrač to implode. (Samo izgleda povijest ex-teammates.)

Timbenz

dtamasauskas@hotmail.com (Dan) wrote in news: 6463803.0306100959.81e5081 @ posting.google.com:

>
>
> JA kladiti da je vidim dvostruko u toj slici. On je očito je da mu daje sve, opet i opet,

To je upravo ono što sam pričaju. On je izgledao kao da je u LBL ove godine, i to je bio sličan
"gledati" u Amstel, kada je pijan gore Boogerd utrke koje nemaju uvjet Boogerd mislio da
učinio. Usporedite koliko udobniji i manje izgubljenog je gledao prošle godine u isti dan
utrka, odnosno uzeti u obzir kako je on sada gleda pravo u Daupine.

Na primjer, pogled na ovu sliku iz trenutnog utrke:

http://grahamwatson.com/gw/imagedocs.nsf/photos/03dauphineSt1-003000

Armstrong ne samo da izgleda loše na ovom relativno jednostavan ranoj fazi duže fazi utrke,
no on je izgleda _much_ gore nego vozači oko njega. Ljudi će se početi primjećivati, ako su
već niste. Vidio sam ovo izgleda mnogo puta dok je utrka: Armstrong je jahanje u blizini ispred
na hrabrosti i patnji, a ne superior stanje.

P.

Tom Kunich

I zaista postoji da je veliki gornji dio tijela koje Jan voli vidjeti. Slažem se s Bill da je ovo
će mu biti najteže Rok službe to datum.

"Dan" <dtamasauskas@hotmail.com> wrote in message
news: 6463803.0306100959.81e5081 @ posting.google.com ...
>
>> Govoreći o istoj, ja sam noticing u kutova kamere samo koliko ispod
pritisak
>> Armstrong izgleda ovih dana. On je izgleda mršav, s vrstama
jama na
>> Njegova obraza i pod njegovim očima da se vidi na njemu samo
tijekom
>> Planinskih etapa kasno u TDF. Mislim da je nedostatak stanja u
utrke
>> Gdje je contentended u prethodnim godinama, kao što je Amstel gdje je
ne može
>> Izvatkom vodeća je grupa na konačni uspon, također je pokazatelj.
>>
>> P.
>
>
>
>

David Ryan

Tom Kunich wrote:
>
> Stvarno dobro vidjeti vas i dalje oko Dave. Plain vidjeti Tour dolazi.

Hvala. Ček da vidim što ljudi misle. Možda ću se oko malo više - ako je ikada Armstrong
ne Giro ili ostaje oko za Vuelta opet ;-)

Heinz Getzler

TimBenz <timbenz@timbenz.com> wrote in message
news: <Xns9396A1155D669timbenztimbenzcom@66.75.162.201> ...
> Dtamasauskas@hotmail.com (Dan) wrote in news: 6463803.0306100959.81e5081 @ posting.google.com:
>
>> Yup. Na Graham Watson 'položaj, na fotografije od Liege:
>>
>> Http://grahamwatson.com/gw/imagedocs.nsf/images/03lbl/ $ file/24.jpg
>>
>> JA kladiti da je vidim dvostruko u toj slici. On je očito je da mu daje sve, opet i opet,
>> I nikad ne bi mogao pobjeći.
>
> To je upravo ono što sam pričaju. On je izgledao kao da je u LBL ove godine, i to je bio sličan
> "Gledati" u Amstel, kada je pijan gore Boogerd utrke koje nemaju uvjet Boogerd mislio da
> Učinio. Usporedite koliko udobniji i manje izgubljenog je gledao prošle godine u istom neki -
> Dan utrke, odnosno uzeti u obzir kako je on sada gleda pravo u Daupine.
>
> Na primjer, pogled na ovu sliku iz trenutnog utrke:
>
> Http://grahamwatson.com/gw/imagedocs.nsf/photos/03dauphineSt1-003000
>
> Armstrong ne samo da izgleda loše na ovom relativno jednostavan ranoj fazi duže fazi
> Utrke, ali on izgleda _much_ gore nego vozači oko njega. Ljudi će se početi primjećivati, ako
> Oni to već niste učinili. Vidio sam ovo izgleda mnogo puta dok je utrka: Armstrong je jahanje u blizini
> Unaprijed, crijeva i patnje, ne superiorno stanje.

Teško je dobiti istinite priče iz tog fotografiju. Rezultati su znatno bolji pokazatelj.
Lance je samo 11 sekundi zaostatka. Na otherhand nije nevjerojatno da to možda nije Lance
biti do obrasca.
>
> P.

Wade Summers

"Heinz Getzler" <getzler15@yahoo.com> wrote in message
news: a58727ec.0306101826.65b02966 @ posting.google.com ...
news: <Xns9396A1155D669timbenztimbenzcom@66.75.162.201> ...
>>
>> Armstrong ne samo da izgleda loše na ovom relativno jednostavan ranoj fazi duže fazi
>> Utrke, ali on izgleda _much_ gore nego vozači oko njega. Ljudi će se početi primjećivati,
>> Ako nisu već. Vidio sam ovo izgleda mnogo puta dok je utrka: Armstrong je jahanje u blizini
>> Unaprijed, crijeva i patnje, ne superiorno stanje.
>
> To je teško dobiti istinite priče iz tog fotografiju. Rezultati su znatno bolji pokazatelj.
> Lance je samo 11 sekundi zaostatka. Na otherhand nije nevjerojatno da to možda nije Lance
> Biti do obrasca.
>>
>> P.

Ja bih složiti. To teško može reći od ugriz metak. Vidio sam da je pogledaš na Tablet lice u desecima
fotografije sa utrka je osvojio ...

Wade

Timbenz

getzler15@yahoo.com (Heinz Getzler) wrote in news: a58727ec.0306101826.65b02966 @ posting.google.com:

> To je teško dobiti istinite priče iz tog fotografiju. Rezultati su znatno bolji pokazatelj.
> Lance je samo 11 sekundi zaostatka. Na otherhand nije nevjerojatno da to možda nije Lance
> Biti do obrasca.

Nema argument od mene. Ali sutra će biti pravi test - Let's Tablet tako kako izgleda na duže TT
uz uspon. I zakivač će doći u fazama 4 i 6. To bi mogla biti stvarno zanimljive TDF
ove godine.

Dan

"Wade Summers" <wadesummers@cox.net> wrote in message news: <pJwFa.319$PY2.12@lakeread05> ...
> "Heinz Getzler" <getzler15@yahoo.com> wrote in message
> News: a58727ec.0306101826.65b02966 @ posting.google.com ...
>> TimBenz <timbenz@timbenz.com> wrote in message
> News: <Xns9396A1155D669timbenztimbenzcom@66.75.162.201> ...
>>>
>>> Armstrong ne samo da izgleda loše na ovom relativno jednostavan ranoj fazi duže fazi
>>> Utrke, ali on izgleda _much_ gore nego vozači oko njega. Ljudi će se početi
>>> Primjećujući, ako to već niste učinili. Vidio sam ovo izgleda mnogo puta dok je utrka: Armstrong se
>>> Jahanje u blizini sprijeda na crijeva i patnje, ne superiorno stanje.
>>
>> To je teško dobiti istinite priče iz tog fotografiju. Rezultati su znatno bolji pokazatelj.
>> Lance je samo 11 sekundi zaostatka. Na otherhand nije nevjerojatno da to možda nije Lance
>> Biti do obrasca.
>>>
>>> P.
>
> Ja bih složiti. To teško može reći od ugriz metak. Vidio sam da je pogledaš na Tablet lice u desecima
> Fotografije sa utrka je osvojio ...
>
> Wade

Možda mu glavu osjeća kao tepsija? Boogerd kaže:

"Prema ovom pline u Dauphiné, tu je mnogo više patnje penje s kacigom
na glavu. Na Col de Premol, osjetio je kao da sam imao nešto kuhati na moju glavu, kao da sam imao
tepsija on. Na stanovi, ja uvijek jahali s kacigom ionako, ali on se penje i stvarno ga pronaći
nedostatak. "

"To je još uvijek će doći, ali kad smo uskoro morati voziti za oko 30 kilometara do Col de Galibier
U topline, onda će stvarno biti užas. I neka je pretpostaviti da je nekad Mont Ventoux je dio
Parcours, ali cilj je na dnu. Tada ste također dužni uspinjemo da col sa
kaciga. To je ubitačan ... Možda UCI mora prilagoditi pravilima za takvu penje. "

Ali onda opet, Lance ne izgleda puno gore nego natjecanje.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish