Tour de France (Grenoble u srpnju)
View Full Version: Tour de France (Grenoble u srpnju)
Zdravo,
Ako je itko bio to Grenoble oko Tour vrijeme,
Možete li mi reći kako zauzet očekujete Grenoble da se, u smislu pronalaženja jeftin hotel, na
kratkoročni najave. Ja ću biti u Francuskoj za 10-ak dana prije nego što sam glavu tamo, ali ne i siguran točno
datum. to će biti oko 7 srpnja ili 8th, najkasnije do 10. lipnja.
(Znam s Tour de France dolaska u blizini Bourg d'Oisan 13. i to će biti upakiran onda
ali bi isto tako afekt hotelske rezervacije 5-6 dana prije dolaska Tour?)
Puno ti hvala.
In article <f36ee3e6.0306081519.141b6961@posting.google.com>, telfordutd@hotmail.com
(Telford) wrote:
> Hello,
>
> Ako je netko bio to Grenoble oko Tour vrijeme,
>
> Možete li mi reći kako zauzet očekujete Grenoble da se, u smislu pronalaženja jeftin hotel, na
> Kratkoročni najave. Ja ću biti u Francuskoj za 10-ak dana prije nego što sam glavu tamo, ali nije siguran
> Točan datum. to će biti oko 7 srpnja ili 8th, najkasnije do 10. lipnja.
>
> (Znam s Tour de France dolaska u blizini Bourg d'Oisan 13. i ona će biti u paketima
> Ali tada bi isto tako afekt hotelske rezervacije 5-6 dana prije dolaska Tour?)
>
> Thank you very much.
Kao pravilo.
koji Tour prestaje.
Get oko 1 sat izvan raspona, te će biti u redu.
Mi smo nekad imali u kamp unutar kršćanske preporod kampiranje. We got out of izmicanje prije sunup.
Razumijem da će to biti ludnica dan ili dva prije nego što stigne Tour u gradu, ali sam bio pravedan
težak pronaći vanjska strana kako bi se 5-6 dana prije. Neću biti tu u vrijeme dolaska na Tour
13., ali je 8. i 9.. Samo sam ne siguran kako rano Tour publiku početi postavljanje u određene
grad. Hvala.
chiefhiawatha@yahoo.com (chiefhiawatha) wrote in message
news: <chiefhiawatha-0806032157410001@10.0.1.3> ...
> In article <f36ee3e6.0306081519.141b6961@posting.google.com>, telfordutd@hotmail.com
> (Telford) wrote:
>
>> Hello,
>>
>> Ako ima netko bio to Grenoble oko Tour vrijeme,
>>
>> Možete li mi reći kako zauzet očekujete Grenoble da se, u smislu pronalaženja jeftin hotel, na
>> Kratkoročni najave. Ja ću biti u Francuskoj za 10-ak dana prije nego što sam glavu tamo, ali nije siguran
>> Točan datum. to će biti oko 7 srpnja ili 8th, najkasnije do 10. lipnja.
>>
>> (Znam s Tour de France dolaska u blizini Bourg d'Oisan 13. i ona će biti u paketima
>> Onda, ali bi isto tako afekt hotelske rezervacije 5-6 dana prije dolaska Tour?)
>>
>> Thank you very much.
>
> Kao pravilo.
>
> Tour koji zaustavlja.
>
> Nabavite oko 1 sat izvan raspona, te će biti u redu.
>
> Mi smo nekad imali u kamp unutar kršćanske preporod kampiranje. We got out of izmicanje prije sunup.
Vi ne bi trebali imati bilo koji problem 5 ili 6 dana prije događaja. Mi smo bili u Grenobleu 2001, kada
vrijeme suđenja započeo u gradu i bili smo u mogućnosti pronaći hotel dan utrke. Grenoble je bio vrlo
ugodan iznenađenje, puno ljepše nego što sam predviđa i prilično velik grad sa mnogo hotela do
apsorbirati kontingenta turneju. Manjih gradova na Tour Route su druga priča i
obično rezervirani mjesecima unaprijed. Mi taborovaše na vrhu Alp d 'Huez u 2001 i imao eksplozije
druženje s Full Tilt žurka nizozemski i belgijski navijača. Tu se obično ne više od jednog dana
unaprijed postaviti. Tour je logistički oduševljavati. To je zaista iznenađujuće je vidjeti kako velika proizvodnja
je i kako brzo se porušiti i postaviti.
telfordutd@hotmail.com (Telford) wrote in message
news: <f36ee3e6.0306090418.47a15b04@posting.google.com> ...
> Jasno mi je da će to biti ludnica dan ili dva prije nego što stigne Tour u gradu, ali sam bio pravedan
> Težak pronaći vanjska strana kako bi se 5-6 dana prije. Neću biti tu u vrijeme dolaska Tour
> 13., ali je 8. i 9.. Samo sam ne siguran kako rano Tour publiku početi postavljanje u određene
> Gradu. Hvala.
>
telfordutd@hotmail.com (Telford) wrote in news: f36ee3e6.0306081519.141b6961 @ posting.google.com:
> Hello,
>
> Ako je netko bio to Grenoble oko Tour vrijeme,
>
> Možete li mi reći kako zauzet očekujete Grenoble da se, u smislu pronalaženja jeftin hotel, na
> Kratkoročni najave. Ja ću biti u Francuskoj za 10-ak dana prije nego što sam glavu tamo, ali nije siguran
> Točan datum. to će biti oko 7 srpnja ili 8th, najkasnije do 10. lipnja.
To je bio neko vrijeme, tako da svibanj stvari su se promijenile, ali ne vjerujem da ćete imati tvrd vrijeme nalaz
prostor ispred 5-6 dana u Grenobleu. To nije mali grad, kao i mnogi od Tour zaustavlja. Bio sam u
Za Grenoble Tour '92, a ja sam ostao samo u lokalnoj Omladinski hostel za noć.
"sessamoid" <notreal@notmail.com> wrote in message
news: Xns939ABB622695Amoviefanhotmailsuxco@65.32.1.6 ...
> Telfordutd@hotmail.com (Telford) wrote in news: f36ee3e6.0306081519.141b6961 @ posting.google.com:
>
>> Hello,
>>
>> Ako ima netko bio to Grenoble oko Tour vrijeme,
>>
>> Možete li mi reći kako zauzet očekujete Grenoble da se, u smislu pronalaženja jeftin hotel, na
>> Kratkoročni najave. Ja ću biti u Francuskoj za 10-ak dana prije nego što sam glavu tamo, ali nije siguran
>> Točan datum. to će biti oko 7 srpnja ili 8th, najkasnije do 10. lipnja.
>
>
> To je bio neko vrijeme, tako da svibanj stvari su se promijenile, ali ne vjerujem da ćete imati tvrd vrijeme nalaz
> Prostor 5-6 dana prije u Grenobleu. To nije mali grad, kao i mnogi od Tour zaustavlja. Bio sam u
> Grenoble za Tour '92, a ja sam ostao samo u lokalnoj Omladinski hostel za noć.
JA je otišao prije dvije godine .......... nema problema ..... dosta u Grenobleu za turističke .....
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0