PDA

US PRO Candyass National Championships

View Full Version: US PRO Candyass National Championships

Kurgan Gringion

To bi trebao biti pozvan Candyass prvenstva.

Dres dobiva dodjeljuje ove godine kako bi jahač koji nije čine postolje.

Čak Masters Fattie državljana je bolji od ovoga. Barem pobjednik prelazi liniju prve.

Za to je kreditna, USPRO Candyass prvenstvu ne daje svima medalju kao što im je činiti na Masters
Fattie Nats.

Scott Downie

Pa on je došao u uoči Brzi Freddy ... Plus jahač McCormack je jedan od classiest bicikla
trkača ćete susresti.

--
Iracionalno održan istine svibanj biti više štetno nego što pogreške obrazloženi. "Kurgan Gringioni"
napisao <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> in message
news: 9v2Fa.2495 $ Jw6.1890675 @ news1.news.adelphia.net ...
> To bi trebao biti pozvan Candyass prvenstva.
>
>
> Dres dobiva dodjeljuje ove godine kako bi jahač koji nije čine postolje.
>
>
>
> Čak Masters Fattie državljana je bolji od ovoga. Barem pobjednik prelazi liniju prve.
>
>
> To to je kreditna, USPRO Candyass prvenstvu ne daje svima medalju kao što im je činiti na Masters
> Fattie Nats.

Kurgan Gringion

"Scott Downie" <Cillyman@adelphia.net> wrote in message
news: xC7Fa.2686 $ Jw6.1968453 @ news1.news.adelphia.net ...
> Pa je došao u uoči Brzi Freddy ... Plus jahač McCormack je jedan
od
> Classiest trkača bike ćete susresti.

Hej Fattie --

I'm talking about put utrku je postavljen, a ne cure sebe.

Bret Wade

Scott Downie wrote:

> Pa je došao u uoči Brzi Freddy ... Plus jahač McCormack je jedan od classiest bicikla
> Trkača ćete susresti.

Nisu svi bi pristali. Evo što Julean Dean imao reći neki dan:

"McCormack je došao preko mog prednjeg kotača, te ga je uzeo vanjska strana sa 150m otići. To je neprofesionalan potez
jer je znala da sam dolazi oko njega i to je jedina stvar koju je mogao učiniti. "

A iz "loš hrabrost?" nit on 2/5/99, citiran je Brian Židov:

"U krilu četiri, McCormacks pokazao od samo jedan od načina da se Cyclo-cross pravi momčadski sport.
Sa Sundt kretanje prema naprijed prema ponovo izraditi njegov potez na run-up, Frank McCormack skočila ispred
poricati Sundt svoje linije i premjestiti ga prema ograde. Zatim, Mark McCormack isporučen knock-out
udarac "." JA road moj bike bočno i rekao (za Frank) ovo je vaša prilika ", rekao je Mark McCormack.
"Potez Sundt pokuca na ograde i nastala, Frank McCormack besplatno. Sundt to je sve u
koračati. 'Oni' profesionalci i oni plaćeni za pobjedu utrke, "rekao je. 'To je agresivan, to je kao
hokej na kotačima. To je ono što ga čini uzbudljivim. "

Dakle, mislite McCormack je elegantan zbog takvog ponašanja ili unatoč tome? Ja sam svjestan da neki
ljudi misle da je to ispravan način da se vozimo (ja ne), ali ne bilo tko stvarno mislim da je sa stilom?

Bret

Scott Downie

Oh I ispričavam sam bio nejasan svoje istinske dissatifaction.

--
Iracionalno održan istine svibanj biti više nego harmfull obrazloženi pogreške. "Kurgan Gringioni"
napisao <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> in message
news: hI8Fa.2763 $ Jw6.1987279 @ news1.news.adelphia.net ...
>
> "Scott Downie" <Cillyman@adelphia.net> wrote in message
> News: xC7Fa.2686 $ Jw6.1968453 @ news1.news.adelphia.net ...
>> Pa je došao u uoči Brzi Freddy ... Plus jahač McCormack je
jedan
> Od
>> Classiest bike trkača ćete susresti.
>
>
>
> Hej Fattie --
>
>
> I'm talking about put utrku je postavljen, a ne cure sebe.

Scott Downie

Nisam bio svjestan tih problema. Ja sam ga upoznao i njega kao osobu i kao nisam čuo nikoga
ništa reći kao što si istaknuo. Znam puno ljudi koji su se utrkivao s njim i bez
Dosad nitko je rekao ništa negativno oko mene. Ja bih Pretpostavljam da možete pronaći nekoga za reći
nešto loše o samo o nikome posebno u pro redovima, s obzirom na visoko konkurentnim
atmosferu.

--
Iracionalno održan istine svibanj biti više štetno nego što pogreške obrazloženi. "Bret Wade"
<bretwade@earthlink.net> wrote in message
news: PadFa.43073 $ Io.3775376 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
> Scott Downie wrote:
>
jedan od
>
> Nisu svi bi pristali. Evo što Julean Dean imao reći druga
dan:
>
> "McCormack je došao preko mog prednjeg kotača, te ga je uzeo vanjska strana sa 150m otići. To je bio nestručan
> Potez jer je znala da sam dolazi oko njega i to je jedina stvar koju je mogao učiniti. "
>
> I sa "loš hrabrost?" nit on 2/5/99, Brian je bio Židov
citiran:
>
> "Na krug četiri, McCormacks pokazao od samo jedan od načina da se Cyclo-cross pravi tim
> Sport. Sa Sundt kretanje prema naprijed prema ponovo izraditi njegov potez na run-up, Frank McCormack skočila
> Pred da uskrati Sundt svoje linije i premjestiti ga prema ograde. Zatim, Mark McCormack isporučen
> Nokaut udarac "." JA road moj bike bočno i rekao (za Frank) ovo je vaša prilika ", rekao je
> Mark McCormack. "Potez Sundt pokuca na ograde i nastala, Frank McCormack besplatno. Sundt
> To je sve u zamahu. 'Oni' profesionalci i oni plaćeni za pobjedu utrke, "rekao je. 'To je
> Agresivna, to je kao hokej na kotačima. To je ono što ga čini uzbudljivim. "
>
> Dakle, mislite McCormack je elegantan zbog takvog ponašanja ili unatoč tome? Ja sam svjestan
> Da neki ljudi misle da je to ispravan način da se vozimo (ja ne), ali ne bilo tko stvarno misli
> To je sa stilom?
>
> Bret

Danny Callen

"Bret Wade" <bretwade@earthlink.net> wrote in message
news: PadFa.43073 $ Io.3775376 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
> Scott Downie wrote:
>
jedan od
>
> Nisu svi bi pristali. Evo što Julean Dean imao reći druga
dan:
>
> "McCormack je došao preko mog prednjeg kotača, te ga je uzeo vanjska strana sa 150m otići. To je bio nestručan
> Potez jer je znala da sam dolazi oko njega i to je jedina stvar koju je mogao učiniti. "
>
> I sa "loš hrabrost?" nit on 2/5/99, Brian je bio Židov
citiran:
>
> "Na krug četiri, McCormacks pokazao od samo jedan od načina da se Cyclo-cross pravi tim
> Sport. Sa Sundt kretanje prema naprijed prema ponovo izraditi njegov potez na run-up, Frank McCormack skočila
> Pred da uskrati Sundt svoje linije i premjestiti ga prema ograde. Zatim, Mark McCormack isporučen
> Nokaut udarac "." JA road moj bike bočno i rekao (za Frank) ovo je vaša prilika ", rekao je
> Mark McCormack. "Potez Sundt pokuca na ograde i nastala, Frank McCormack besplatno. Sundt
> To je sve u zamahu. 'Oni' profesionalci i oni plaćeni za pobjedu utrke, "rekao je. 'To je
> Agresivna, to je kao hokej na kotačima. To je ono što ga čini uzbudljivim. "
>
> Dakle, mislite McCormack je elegantan zbog takvog ponašanja ili unatoč tome? Ja sam svjestan
> Da neki ljudi misle da je to ispravan način da se vozimo (ja ne), ali ne bilo tko stvarno misli
> To je sa stilom?
>
> Bret
>

Konj ****! Bio sam tamo i da je veliki taktički potez. It's cyclocross nisu Freakin 'Paddy-kolač.
McCormack je elegantan jahač koji je preuzeo njegov udio gruda. Zapamtite, kada je dobio pijan je iz
Olimpijske mjesto u 1996, zbog politike? Nit je o formnat od USPRO cahampionships.
Koliko sam oduševljen da je Marko osvojio, moram pretpostaviti rezultat može imati različite krevet, ako
format je bio drugačiji. Biciklizam je zanimljivo, to nije "pojedinac" sport, to je momčadski sport.
Bez Team određenog pojedinca ima male šanse za pobjedu. Dakle, to bi bilo fer da su
događaj za SAD Pro jahač samo? Možda, ali onda ne bi bilo ogroman pomak u prednosti prema
SAD bazirani profesionalac? Nije rekao da bi bilo dobro ili loše samo drugačiji ..

Danny Callen

Kurgan Gringion

"Danny Callen" <dancall@ix.netcom.com> wrote in message news: bc5r3r $ FP3 $ 1@slb5.atl.mindspring.net ...
>
> Pojedinac ima male šanse za pobjedu. Dakle, to bi bilo fer da je događaj za SAD-Pro
> Jahači only?

Za US National Championship, duh, ono što ti misliš?

Scott Downie

Mislim da je brat Frank je bio jedan pijan iz olimpijskog Spot.

--
Iracionalno održan istine svibanj biti više nego harmfull obrazloženi pogreške. "Danny Callen"
<dancall@ix.netcom.com> wrote in message news: bc5r3r $ FP3 $ 1@slb5.atl.mindspring.net ...
>
> "Bret Wade" <bretwade@earthlink.net> wrote in message
> News: PadFa.43073 $ Io.3775376 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
>> Scott Downie wrote:
>>
>>> Pa je došao u uoči Brzi Freddy ... Plus jahač McCormack je
> Jedan
>>> Classiest bike trkača ćete susresti.
>>
>> Nisu svi bi pristali. Evo što Julean Dean imao reći druga
> Dan:
>>
>> "McCormack je došao preko mog prednjeg kotača, te ga je uzeo vanjska strana sa 150m otići. To je bio nestručan
>> Potez, jer je znao da sam dolazi oko njega i to je jedina stvar koju je mogao učiniti. "
>>
>> I iz "loš hrabrost?" nit on 2/5/99, Brian je bio Židov
> Quoted:
>>
>> "Na krug četiri, McCormacks pokazao od samo jedan od načina da se Cyclo-cross pravi tim
>> Sport. Sa Sundt kretanje prema naprijed prema ponovo izraditi njegov potez na run-up, Frank McCormack
>> Skočila ispred zanijekati Sundt svoje linije i premjestiti ga prema ograde. Zatim, Mark McCormack
>> Isporučena nokaut udarac "." JA road moj bike bočno i rekao (za Frank) ovo je vaša
>> Prilika ", rekao je Mark McCormack." Potez Sundt pokuca na ograde i nastala, Frank
>> McCormack besplatno. Sundt to je sve u zamahu. 'Oni' profesionalci i oni plaćeni za pobjedu
>> Utrke, "rekao je. 'To je agresivan, to je kao hokej na kotačima. To je ono što ga čini uzbudljivim. "
>>
>> Dakle, mislite McCormack je elegantan zbog takvog ponašanja ili unatoč tome? Ja sam svjestan da
>> Neki ljudi misle da je to ispravan način da se vozimo (ja ne), ali ne bilo tko stvarno mislim da je
>> Stilom?
>>
>> Bret
>>
>
> Konja ****! Bio sam tamo i da je veliki taktički potez. To je
cyclocross
> Ne Freakin 'Paddy-kolač. McCormack je elegantan jahač koji je preuzeo njegovu
dijeliti
> Of kvržice. Zapamtite, kada je dobio pijan je iz olimpijskog mjesto u 1996, zbog
za
> Politika? Nit je o formnat od USPRO cahampionships. Koliko sam oduševljena
> Da je Mark je osvojio, moram pretpostaviti rezultat bi mogao imati krevet različitih formata, ako je bilo drugačije.
> Biciklizam je zanimljivo, to je
ne
> "Pojedinac" sport, to je momčadski sport. Bez Team određenog pojedinca ima male šanse
> Pobjedu. Dakle, to bi bilo fer da su događaj za US Pro jahač samo? Možda, ali onda ne bi
> Bude ogroman
gurati
> U prednost prema SAD bazirani profesionalac? Nije rekao da bi bilo dobro ili loše samo drugačiji ..
>
> Danny Callen

Bret Wade

Danny Callen wrote:

> "Bret Wade" <bretwade@earthlink.net> wrote in message
> News: PadFa.43073 $ Io.3775376 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
>
>> Scott Downie wrote:
>>
>>
>>> Pa je došao u uoči Brzi Freddy ... Plus jahač McCormack je
>
> Jedan
>
>>> classiest bike trkača ćete susresti.
>>
>> Nisu svi bi pristali. Evo što Julean Dean imao reći druga
>
> Dan:
>
>> "McCormack je došao preko mog prednjeg kotača, te ga je uzeo vanjska strana sa 150m otići. To je bio nestručan
>> potez, jer je znao da sam dolazi oko njega i to je jedina stvar koju je mogao učiniti. "
>>
>> I iz "loš hrabrost?" nit on 2/5/99, Brian je bio Židov
>
> Quoted:
>
>> "Na krug četiri, McCormacks pokazao od samo jedan od načina da se Cyclo-cross pravi tim
>> sport. Sa Sundt kretanje prema naprijed prema ponovo izraditi njegov potez na run-up, Frank McCormack skočila
>> pred da uskrati Sundt svoje linije i premjestiti ga prema ograde. Zatim, Mark McCormack isporučen
>> nokaut udarac "." JA road moj bike bočno i rekao (za Frank) ovo je vaša prilika ", rekao je
>> Mark McCormack. "Potez Sundt pokuca na ograde i nastala, Frank McCormack besplatno. Sundt
>> to je sve u zamahu. 'Oni' profesionalci i oni plaćeni za pobjedu utrke, "rekao je. 'To je
>> agresivna, to je kao hokej na kotačima. To je ono što ga čini uzbudljivim. "
>>
>> Dakle, mislite McCormack je elegantan zbog takvog ponašanja ili unatoč tome? Ja sam svjestan
>> da neki ljudi misle da je to ispravan način da se vozimo (ja ne), ali ne bilo tko stvarno misli
>> to je stilom?
>>
>> Bret
>>
>
>
> Konja ****! Bio sam tamo i da je veliki taktički potez. It's cyclocross nisu Freakin '
> Paddy-kolač. McCormack je elegantan jahač koji je preuzeo njegov udio gruda. Zapamtite kad je dobio
> Screwed iz olimpijskog mjesto u 1996, zbog politike? Nit je o formnat od
> USPRO cahampionships. Koliko sam oduševljen da je Marko osvojio, moram pretpostaviti rezultat mogao
> Ako imate krevet različitih formata je bilo drugačije. Biciklizam je zanimljivo, to nije "pojedinac"
> Sport, to je momčadski sport. Bez Team određenog pojedinca ima male šanse za pobjedu. Tako,
> To bi bilo fer da su događaj za US Pro jahač samo? Možda, ali onda ne bi bilo ogroman
> Pomak u prednosti prema SAD bazirani profesionalac? Nije rekao da bi bilo dobro ili loše samo drugačiji ..
>
> Danny Callen

I vožnja cyclocross previše i ne očekuje da budu me pokušavaš oboriti. Ja ću to odgoditi
Belgijanci u ovoj grupi. Ako oni kažu da je trčanje konkurenta u ograde, dok vaš suigrač
napada je veliki taktički potez, onda ću prihvatiti da je kao dio sporta.

Bret

Danny Callen

"Bret Wade" <bretwade@earthlink.net> wrote in message
news: 1QyFa.44687 $ Io.3930970 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
> Danny Callen wrote:
>
>> "Bret Wade" <bretwade@earthlink.net> wrote in message
>> News: PadFa.43073 $ Io.3775376 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
>>
>>> Scott Downie wrote:
>>>
>>>
>>>> Pa je došao u uoči Brzi Freddy ... Plus jahač McCormack je
>>
>> Jedan od
>>
>>>> Classiest trkača bike ćete susresti.
>>>
>>> Nisu svi bi pristali. Evo što Julean Dean imao reći druga
>>
>> Dan:
>>
>>> "McCormack je došao preko mog prednjeg kotača, te ga je uzeo vanjska strana sa 150m otići. To je bio nestručan
>>> Potez, jer je znao da sam dolazi oko njega i to je jedina stvar koju je mogao učiniti. "
>>>
>>> I iz "loš hrabrost?" nit on 2/5/99, Brian je bio Židov
>>
>> Quoted:
>>
>>> "U krilu četiri, McCormacks pokazao od samo jedan od načina da se Cyclo-cross pravi tim
>>> Sport. Sa Sundt kretanje prema naprijed prema ponovo izraditi njegov potez na run-up, Frank McCormack
>>> Skočila ispred zanijekati Sundt svoje linije i premjestiti ga prema ograde. Zatim, Mark McCormack
>>> Isporučena nokaut udarac "." JA road moj bike bočno i rekao (za Frank) ovo je vaša
>>> Prilika ", rekao je Mark McCormack." Potez Sundt pokuca na ograde i nastala, Frank
>>> McCormack besplatno. Sundt to je sve u zamahu. 'Oni' profesionalci i oni plaćeni za pobjedu
>>> Utrke, "rekao je. 'To je agresivan, to je kao hokej na kotačima. To je ono što ga čini uzbudljivim. "
>>>
>>> Dakle, mislite McCormack je elegantan zbog takvog ponašanja ili unatoč tome? Ja sam svjestan da
>>> Neki ljudi misle da je to ispravan način da se vozimo (ja ne), ali ne bilo tko stvarno mislim da je
>>> Stilom?
>>>
>>> Bret
>>>
>>
>>
>> Konja ****! Bio sam tamo i da je veliki taktički potez. To je
cyclocross
>> Ne Freakin 'Paddy-kolač. McCormack je elegantan jahač koji je preuzeo njegovu
dijeliti
>> Od gruda. Zapamtite, kada je dobio pijan je iz olimpijskog mjesto u 1996
zbog
>> Politika? Nit je o formnat od USPRO cahampionships.
Kao
>> Koliko sam oduševljen da je Marko osvojio, moram pretpostaviti rezultat mogao
imati
>> Krevet različitih formata, ako je bilo drugačije. Biciklizam je zanimljivo, to je
ne
>> "Pojedinac" sport, to je momčadski sport. Bez Team određenog pojedinca ima male šanse
>> Na pobjedu. Dakle, to bi bilo fer da su događaj za US Pro jahač samo? Možda, ali onda
>> Ne bi bilo ogroman
gurati
>> U prednosti prema SAD bazirani profesionalac? Nije rekao da bi bilo dobro ili
loše
>> Samo drugačiji ..
>>
>> Danny Callen
>
> I vožnja cyclocross previše i ne očekuje da budu me pokušavaš oboriti. Ja ću to odgoditi
> Belgijanci u ovoj grupi. Ako oni kažu da je trčanje konkurenta u ograde, dok vaš suigrač
> Napada je veliki taktički potez, onda ću prihvatiti da je kao dio sporta.
>
> Bret
>

Mark je bio ispred Johnny ide na zid te ga je stisnut od kako je ubran gore njegov bicikl. Na
barem to je način na koji sam ga zapamtiti ....

Danny Callen

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish