Koliko oporavak?
View Full Version: Koliko oporavak?
Okrećem 40 ove godine i sam iskusiti stari sindrom. To traje duže da se oporavi od tvrde
napore, a nedavno sam overdid moj interval trening. Tako sam oprezan od sada pretreniranost i imaju
vjerojatno nije bio trening kao tvrdo kao JA mogao / trebao.
Nisam učinio formalno vježbanje intervala za vrijeme, ali sam se u moj raspon anaerobnih barem
jednom na sve, ali hardcore oporavak vježba.
Što je standard za uzimanje ne-BS oporavak dan (a)? X broj intervala u vježbanje u X
intenzitet. Ili je to najbolje iskoristiti moje tijelo kao moje vodič? Noge će se žaliti ako sam ih teško radili
jučer - trebam ih ignorirati, ako mi se odmarate HR izgleda da je u redu ujutro?
--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nisam ponosan. Mi stvarno nismo učinili sve što smo
mogao bi zaštitili naše klijente. Naši proizvodi samo nisu projektirana za sigurnost. "- Microsoft VP u
zadužen za razvoj sustava Windows OS, Brian Valentinovo.
On Mon, 09 Jun 2003 11:40:51 -0600, <me@attbi.com> Raptor wrote:
> JA okret 40 ove godine i sam iskusiti stari sindrom. To traje duže da se oporavi od tvrde
> napore, a nedavno sam overdid moj interval trening. Tako sam oprezan od sada pretreniranost i imaju
> vjerojatno nije bio trening kao tvrdo kao JA mogao / trebao.
>
> Nisam učinio formalno vježbanje intervala za vrijeme, ali sam se u moj raspon anaerobnih barem
> jednom na sve, ali hardcore oporavak vježba.
>
> Što je standard za uzimanje ne-BS oporavak dan (a)? X broj intervala u vježbanje u X
> intenzitet. Ili je to najbolje iskoristiti moje tijelo kao moje vodič? Noge će se žaliti ako sam ih radila
> tvrdi jučer - trebao sam ih ignorirati, ako mi se odmarate HR izgleda da je u redu ujutro?
>
> --
lako.
početak vođenja dnevni zapisnik vašeg budnog srca / puls. uzeti ga svako jutro kada se prvi put probudi
up * prije * dobivanje outta bed.
ako tvoj odmaranje puls je uvijek 10 ili više otkucaja u minuti iznad prosjeka, te potreba da se odmorite.
samo dok se ostatak budnog puls padne natrag ispod 10 otkucaja prosjek. doesnt get bilo
lakše od toga. (Iako 10 tukli granica je admitedly neizrazite granice vrijednost za * sve * peeps,
to je lijepo opća smjernica.)
go-go
ps da lynn - s drugih niti sam znala da sam previše teška "trebate naučiti kako bolje nacrta. it's
vještina mnogi ljudi zanemaruju potrebe i puno poboljšanja po. ako možete avg. 23 km / h, imate dosta
fitness završiti niže kategorije utrke, te pravedan trebate vještine za to.
čak i ako te povećati fitness, (uvijek dobra stvar kao Martha paprikaš bi rekao!) još uvijek imate
naučiti da se opustite u paketu da koristi taj poboljšati fitness. pokušati početi penjanje na vrh brda
10 od čopora i izblijediti natrag na sredini paket po vrhu uzbrdice. onda ispiranje, pjena,
ponovite za svaki krug i da ćete ostati siguran (i odmaranje!) u sredini paket za 75%
utrci. to je teško opisati vještine i naučiti 'kasa te vidjeti netko zaista to vrijeme izvršenja
utrci. onda klikne na vas.
zapamtite, vješanje u leđa 1 / 2 paketa tijekom utrke je vrlo naporan posao. to je velika
način da se otpad velike količine fizičke i emocionalne energije.
In article <3EE4C6A3.4070902 @ attbi.com>, <me@attbi.com> Raptor wrote:
> JA okret 40 ove godine i sam iskusiti stari sindrom. To traje duže da se oporavi od tvrde
> Napore, a nedavno sam overdid moj interval trening. Tako sam oprezan od sada pretreniranost i imaju
> Vjerojatno nije bio trening kao tvrdo kao JA mogao / trebao.
>
> Nisam učinio formalno vježbanje intervala za vrijeme, ali sam se u moj raspon anaerobnih barem
> Jednom na sve, ali hardcore oporavak vježba.
>
> Što je standard za uzimanje ne-BS oporavak dan (a)? X broj intervala u vježbanje u X
> Intenzitet. Ili je to najbolje iskoristiti moje tijelo kao moje vodič? Noge će se žaliti ako sam ih radila
> Tvrdi jučer - trebao sam ih ignorirati, ako mi se odmarate HR izgleda da je u redu ujutro?
Zašto je osoba koja ne rasa (puno) čine više od jednog dana od 7-10 s anaerobic
intervalima? Brzi put do izviru i pretreniranost.
Da biste povećali svoj oporavak između vožnji između tvrdih i napore, te za smanjivanje šanse
Burnout, provesti više vremena događaj intervalima 5-20 bpm ispod LT. Moj trener je dobio mene ovaj događaj i moje
oporavak je stečen zapanjujuće bolje. Bolje ozdravljenje omogućuje više teško raditi za vrijeme treninga, ali
najprije morate dobiti aerobne sustav dovoljno razvijen da pomogne oporavak.
-WG
"Warren" <warren@usvh.com> wrote in message news: 090620031638344413% warren@usvh.com ...
> In article <3EE4C6A3.4070902 @ attbi.com>, <me@attbi.com> Raptor wrote:
>
> Zašto je osoba koja ne rasa (puno) čine više od jednog dana od 7-10 s anaerobic
> Intervalima? Brzi put do izviru i pretreniranost.
Zašto je to važno? Ljudi koji ne rasa puno se voziš bicikl za njihovu zabavu i treba učiniti sve što
osjeća dobro. Ako to znači da je utrka Freds za vrijeme ručka, tako da bude.
In article <ixbFa.2890$Jw6.2031206@news1.news.adelphia.net>, Kurgan Gringioni
<kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> wrote:
> "Warren" <warren@usvh.com> wrote in message news: 090620031638344413% warren@usvh.com ...
>> In article <3EE4C6A3.4070902 @ attbi.com>, <me@attbi.com> Raptor wrote:
>>
>> Zašto je osoba koja ne rasa (puno) čine više od jednog dana od 7-10 s anaerobic
>> Intervalima? Brzi put do izviru i pretreniranost.
>
>
>
>
> Zašto je važno? Ljudi koji ne rasa puno se voziš bicikl za njihovu zabavu i trebaju činiti
> Tko god se osjeća dobro. Ako to znači da je utrka Freds za vrijeme ručka, tako da bude.
On je rekao da je radio redovno anaerobni intervali. To je counter-produktivni za njegov proklamiranih ciljeva,
nitko od navedenih utrka koja Freds na ručak.
On je rekao ono što je bio događaj nije bio rad. Kao Dr. Phil će reći: "Kako je to bio
workin 'for ya? "
-WG trener talk show ličnosti
Warren je napisao:
> Zašto je osoba koja ne rasa (puno) čine više od jednog dana od 7-10 s anaerobic
> Intervalima? Brzi put do izviru i pretreniranost.
>
> Da biste povećali svoj oporavak između vožnji između tvrdih i napore, te za smanjivanje šanse
> Burnout, provesti više vremena događaj intervalima 5-20 bpm ispod LT. Moj trener je dobio mene ovaj događaj i moje
> Oporavak je stečen zapanjujuće bolje. Bolje ozdravljenje omogućuje više teško raditi za vrijeme treninga
> Ali prvo morate dobiti aerobne sustav dovoljno razvijen da pomogne oporavak.
>
>-WG
I izgleda da se tamo već. I've done puno tu vrstu posla previše, no obično ne mogu odoljeti
racing promet na mom putu kući, ili zakucavanje na strmom dijelu. Ja oporaviti za vrijeme vožnje i drugih
vježba vrlo brzo. Nažalost, dozvoljeno oporavak razdoblja u utrci sam bila oko 20
sekundi je prekratko za mene.
--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nisam ponosan. Mi stvarno nismo učinili sve što smo
mogao bi zaštitili naše klijente. Naši proizvodi samo nisu projektirana za sigurnost. "- Microsoft VP u
Warren je napisao:
> On je rekao da je radio redovno anaerobni intervali. To je counter-produktivni za njegov navedeno
> Ciljeve, od kojih nijedna spomenute utrke Freds na ručak.
>
> On je rekao ono što je bio događaj nije bio rad. Kao Dr. Phil će reći: "Kako je to bio workin '
> For ya? "
>
>-WG trener talk show ličnosti
Nisam rekao da je ipak, samo da bih prepečen moj intervala rada nedavno. JA upakiran previše
u okvir za kratko vrijeme, jednom ili dva puta. Mislio sam da bih pogodio lijepo fitness plato kojim bi se
ispuniti moje potrebe, ali ja ću doći na višu razinu. JA pravedan trebate kupiti dobiti više sustavno
o moje ozdravljenje.
--
--
"Kurgan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napisao
>
> Zašto je važno? Ljudi koji ne rasa puno se voziš bicikl za njihovu zabavu i trebaju činiti
> Tko god se osjeća dobro. Ako to znači da je utrka Freds za vrijeme ručka, tako da bude.
Što ako to znači biti Mast Master?
"Bart" <bartvhooreb@hotmail.com> wrote in message
news: 52aa9f33.0306092313.3cb6cdd9 @ posting.google.com ...
> "Kurgan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napisao
>>
>> Zašto je važno? Ljudi koji ne rasa puno se voziš bicikl za njihovu
zabava
>> I treba učiniti sve što se osjeća dobro. Ako to znači da je za vrijeme utrke Freds
ručak,
>> Tako da bude.
>
> Što ako ona znači Mast Master?
To je zabluda u kojoj počinje postavljanje u iako naravno ne i svi imaju Masters Fatties
pretjeran smisao njihovog značaja. To traje samo nekoliko da dojam.
"gopheur" <gopher@loveboat.com> wrote in message
news: btr9evg1c8tkoe3q04in3c9s18enobk07h@4ax.com ...
> On Mon, 09 Jun 2003 11:40:51 -0600, <me@attbi.com> Raptor wrote:
>
>> JA okret 40 ove godine i sam iskusiti stari sindrom. To
uzima
>> Duže da se oporavi od napora teško, a nedavno sam overdid moje
interval
>> Trening. Tako sam oprezan od sada pretreniranost i imaju vjerojatno NE
bio
>> Trening kao tvrdo kao JA mogao / trebao.
>>
>> Nisam učinio formalno vježbanje intervala za vrijeme, ali sam se
u moju
>> Anaerobni spektar barem jednom na sve, ali hardcore oporavak
vježba.
>>
>> Što je standard za uzimanje ne-BS oporavak dan (a)? X broj
od
>> Intervalima u vježbanje u X intenzitet. Ili je najbolje koristiti svoj
tijelo kao
>> Moja vodič? Noge će se žaliti ako sam ih teško radili
jučer --
>> Trebao sam ih ignorirati, ako mi se odmarate HR izgleda da je u redu ujutro?
>>
>> --
>
> Lako.
>
> Početak vođenja dnevni zapisnik vašeg budnog srca / puls.
uzeti
> To svako jutro kada se prvi put probudite * prije * dobivanje outta bed.
>
> Ako vaš odmor puls je uvijek 10 ili više otkucaja u minuti iznad prosjeka, te potreba za
> Ostalo. samo dok se ostatak budnog puls padne natrag ispod 10 otkucaja prosjek.
doesnt
> Dobiti bilo koju lakšim od toga. (Iako 10 tukli ograničenje
admitedly
> Fuzzy granice vrijednost za * sve * peeps, to je lijepo opće
smjernica.)
To je to? "Lako"? Odmorišta HR do 10 otkucaja onda ostalo? Wow, to je strašno pojednostavljen odgovor
na jedan od najosnovnijih pitanja o treningu.
Za originalni plakat: savjet od Gopheur je correst onoj mjeri u kojoj veći odmor u HR
jutro je znak da ga se lako. No, tu su mnoge druge moguće znakove - kao što HR nije u mogućnosti
uspon na očekivane razine, kada rade, ili HR pretjerano visok ili loš osjećaj, ili ide sporo.
Ključnih stvari za
1) Plan jednostavan dana ili ostatak dana i ne radim ništa teško na njih.
2) voditi zapisnik ili drugi zapis vašeg treninga, odmora i utrkama. Nakon nekog vremena početi vam svibanj vidjeti
koliko vam je potrebno za oporavak od specifičnih vježba. Jedan koristan alat ako koristite windtrainer je da
učiniti test rampa, gdje ćete obaviti niz od tri ili četiri razdoblja od dvije do četiri minute
sve brzo i snimite svoje HR na kraju svake od njih. Tada je također za odmor u minutu
kraja serije i snimiti vaše HR. Dodaj up vrijednosti, a vi ćete dobiti broj koji možete koristiti
uspoređivati svoje stanje fitness i umor iz dana u dan. Rampa može poslužiti kao zagrijavanja, a
intenzitet faze trebala kretati od vrlo lako, do umjeren, na intenzitet dugog
vrijeme suđenja. Ovo je samo jedna ideja.
JT
--
NB: odgovor-da adresa je munged
Posjetite http://www.jt10000.com (http://www.jt10000.com/)
In article <I3gFa.2972$Jw6.2107769@news1.news.adelphia.net>, Kurgan Gringioni
<kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> wrote:
> "Bart" <bartvhooreb@hotmail.com> wrote in message
> News: 52aa9f33.0306092313.3cb6cdd9 @ posting.google.com ...
>> "Kurganska Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napisao
>>>
>>> Zašto je važno? Ljudi koji ne rasa puno se voziš bicikl za njihovu
> Zabava
>>> I treba učiniti sve što se osjeća dobro. Ako to znači da je za vrijeme utrke Freds
> Ručak,
>>> Tako da bude.
>>
>> Što i ako to znači da Mast Master?
>
>
>
> To je zabluda u kojoj počinje postavljanje u iako naravno ne i svi imaju Masters Fatties
> Pretjeran smisao njihovog značaja. To traje samo nekoliko da dojam.
FWIW, nedavno sam primjetio ima više masnoća dečki u viši nego u 3's 35 + 1,2,3 ovdje
u NorCal.
"... Nije da ima 'ništa izvrnut sa taj."
-WG
"John Forrest Tomlinson" <usenetremove@jt10000.com> wrote in message
news: 84314734.0306100144.40f64ad @ posting.google.com ...
> "Gopheur" <gopher@loveboat.com> wrote in message
> News: btr9evg1c8tkoe3q04in3c9s18enobk07h@4ax.com ...
>> On Mon, 09 Jun 2003 11:40:51 -0600, <me@attbi.com> Raptor wrote:
>>
>
> Ključnih stvari za
>
> 1) Plan jednostavan dana ili ostatak dana i ne činiti ništa teško na njih.
>
> 2) voditi zapisnik ili drugi zapis vašeg treninga, odmora i utrkama. Nakon nekog vremena početi vam svibanj vidjeti
> Koliko vam je potrebno za oporavak od specifičnih vježba. Jedan koristan alat ako koristite windtrainer je
> Kako napraviti rampu test, gdje ćete obaviti niz od tri ili četiri razdoblja od dvije do četiri minute
> Sve brzo i snimite svoje HR na kraju svake od njih. Tada je također za odmor u minutu
> Kraj serije i snimiti vaše HR. Dodaj up vrijednosti, a vi ćete dobiti broj koji možete
> Koristiti za uspoređivati svoje stanje fitness i umor iz dana u dan. Rampa može poslužiti kao
> Zagrijavanja, a intenzitet faze trebala kretati od vrlo lako, do umjeren, kako bi
> Intenzitet dugo suđenje. Ovo je samo jedna ideja.
>
> JT
Kažem vožnja kako se osjećate jednom zagrijati.
Ako se osjećate dobro ride hard, ne tako dobra leđno rezati malo.
Uzmi ili dva dana od kad poželim.
Fartlek (speedplay) djela.
Dashii
"Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> wrote in message
news: mJpFa.110444 $ DV.125179 @ rwcrnsc52.ops.asp.att.net ...
>
> Fartlek (speedplay) djela.
Ne slažem se.
Ja našalio o drži djevojka glavu pod bedcovers kad sam farted a ona je rekla da bih dump
meni se na licu mjesta, ako sam učinio.
"Kurgan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> wrote in message
news: uQpFa.3137 $ Jw6.2264237 @ news1.news.adelphia.net ...
>
> "Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> wrote in message
> News: mJpFa.110444 $ DV.125179 @ rwcrnsc52.ops.asp.att.net ...
>>
>> Fartlek (speedplay) djela.
>
>
>
>
> Ne slažem se.
>
>
> I našalio o drži djevojka glavu pod bedcovers kada sam
farted
> I ona je rekla da bi mi deponij na licu mjesta, ako sam učinio.
Ne, ne! Vi ste razmišljati o Fartlick (predigra) ne Fartlek (speedplay).
Dashii
molimo pročitajte ovo prije nego razmišljanje
http://www.greglemond.com/site/gregstips.shtml
od greg u San Mateo california
In article <20030611214209.12195.00000698 @ mb-m04.aol.com>, Neptunij <neptunium@aol.com> wrote:
> Molimo pročitajte ovo prije nego razmišljanje
>
> Http://www.greglemond.com/site/gregstips.shtml
>
> Iz greg u San Mateo california
Sumnjam Greg LeMond aggrees sa puno onoga što je tamo jer postoje pogreške i neistinite izjave u
gotovo svaki dio.
Na primjer ...
"1. Maksimalni napor (ubrzava): Ovaj trud traje 10 do 25 sekundi.
- To je slično 200 metara sprinta.
- To poziva za 100 posto od vaše maksimalne srca. "
Vaša HR neće doći do 100% u samo 25 sekundi.
"2. Submaximum napor (čista anaerobna interval): Ovaj trud traje 25 sekundi do dvije minute.
- To je sličan jedan kilometar vrijeme suđenja na stazi.
- Vaše tijelo djeluje na vrlo blizu 100 posto od vaše maksimalne srca.
- Smatra se isključivo anaerobni intervala. "
Mnogi vozači kilo neće pogoditi njihove MHR i to je dobro dokumentirano da 20-40% od energije koriste
tijekom kilo je aerobik, a ne 0% kao što je navedeno. To je čak i više aerobik za 2-minute interval.
"4. Prosječan intenzitet (anaerobni prag): Ova vježba traje od četiri do 30 minuta.
- To je slično pet do 20 km pojedinih vrijeme suđenja.
- Tvoje srce stopa je između 90 i 100 posto svoj maksimum.
- U ovoj vježbi tijelo koristi aerobne oksidacije (pod uvjetom kisika kroz krvotok), jer
nije u anaerobni države. "
Sumnjam da bilo tko može ići do 100% MHR, kada su "nije u anaerobni države." Čak 90% MHR
i potpuno aerobna bi najneobičnijih.
"5.. Light intensity (intenzivan aerobic): Ova vježba traje 30 minuta ili više.
- Ova vježba je slično 25 milja vrijeme suđenja do dugo-udaljenost, ali intenzivan napor.
- Vaše je srce stopa na 80 do 90 posto od svoje najviše tijekom ove vježbe.
- Vaše tijelo je u isključivo aerobna države.
- Prvi će Vaše tijelo izgorjeti glikogen je pohranjena. Nakon toga će se prikazivati od masne
kiseline. To je bonks (potpuna iscrpljenost).
Vi ne spaljuju, glikogen i ONDA masnih kiselina u ovom intenzitetu. Možete ih peći obje istovremeno.
Ako vam ponestane glikogen ćete izgorjeti masne kiseline ali i bjelančevina (od mišićnog tkiva). A
"bonks" nije potpuna iscrpljenost.
To zvuči kao što je to sve prevedene iz drugog jezika od strane nekoga tko je "osobni trener"
na lokalnoj teretani.
-WG
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0