Le Mond Dolazak Ti
View Full Version: Le Mond Dolazak Ti
Imam suziti moju potragu za novim biciklom dolje do dvije. \\ Le Mond Dolazak Ti ili Trek 5.200 OCV
ugljik bih pozdraviti mišljenja na kojem sam trebao kupiti. Ja sam vlasništvo tvrd vrijeme čine moje moje
> Imam suziti moju potragu za novim biciklom dolje do dvije. \\ Le Mond Dolazak Ti ili Trek 5.200 OCV
> Ugljik bih pozdraviti mišljenja na kojem sam trebao kupiti. Ja sam vlasništvo tvrd vrijeme čine moje moje
Bob: Dva bicikla Vožnja vrlo različito, dijelom zbog geometrije okvira, dijelom materijali i kako
oni koriste. Jeste li voziti svaki (pazeći pritom da su postavili iste, s identičnim sjedala
visine, prepreka i sedlo sjedalo do-bar odnos)?
Ne možete pogriješiti s oba bicikla ... ako jedan od njih ima nešto o tome da se čini želite
voziti ga više, čak i ako je izgled, onda to je vjerojatno put to ići. Ali ovdje se ne traži
će biti puno pomoći, budući da govorimo o stvari koja je za vas osobno, i vaš izbor
bi se temeljiti na različitim kriterijima nego netko drugi.
- Mike - Chain Reaction Bicikli http://www.ChainReactionBicycles.com (http://www.chainreactionbicycles.com/)
On Wed, 11 Jun 2003 02:24:41 GMT, "Bob" <bob56@hotmail.com> wrote:
> Imam suziti moju potragu za novim biciklom dolje do dvije. \\ Le Mond Dolazak Ti ili Trek 5.200 OCV
> ugljik bih pozdraviti mišljenja na kojem sam trebao kupiti. Ja sam vlasništvo tvrd vrijeme čine moje moje
>
FER godz sake. razlika što mislite da čini? zašto ne želite da netko drugi to make up
vaš um? kupiti onu koju želite. onda provesti svoje slobodno vrijeme jahanje gd stvar, ne brinući o
što kupiti.
bok moje ime je Greg. Ja mogu imati neke pozitivne imput za vas. ovisno o tome što se koristi za svoju vožnju.
Ive 'bio jahanje na neko vrijeme, i to samo na PEUGEOTS. Možete li zamisliti da. Sve to vrijeme sam bio
na biciklima koji nisu bili opremljeni za mene osobno. Prvi Peugeot u '75 i '72 a zatim u '85. Od 3
mjeseci sam dobio LEMOND Alp d'Huez i vrlo sam sretan. Moja prva vožnja od 46 milja bila je vrlo
udoban i bio sam impresioniran. Rukovanje je vrlo stabilan. Bio sam jahanje down hill o 40Mph i dobio
zaglavi u pukotine (oko 20 metara dug 3 / 4 za 1 inch duboko) u jahao i jahao biciklom kroz pravo
to. Mislim da oba bicikla će odgovarati Vašim potrebama. Morate donijeti odluku. Bilo je
savjet o mreži OLN drugi dan oko bicikl stane. Mislim da je Chris Carmichael. I on je naveo
da "ako ne stane bicikl ne bi na to:" On je rekao da kada su streached ste se na bicikl
trebali biste vidjeti ispred axel poredanih s ručkom i bar isto kada se u kapi. Ja
ček ovaj vanjska strana na moj novi Lemond i to je istina. Onda rode moj Peugeot i nije postrojio
ispravno. Tako je najvažnije bih reći da je bicikl stane je vaša najvažnija razmatranje. Drugi
stvar koju sam primjetio odmah kad sam jahao Lemond bio je da pruži gornji dio tijela nije
Dopustite mi da dah puno više zraka od mog Peugeot. Lemondbikes.com naglašava sposobnost dah
dublje na geometriji, mislim da je to vrlo važno. Sviđa mi se izgled Le Mond
Dolazak. To je odlično žuta s crvenim naglašava. To je jedna vrlo lijepa bicikl. GEOMETRIJA:
Lemond geometrija uz bok Trek je neparan - čak i mis utakmica. Pa kako možeš usporediti
dva. Ako ste podići gometry za putovati i lemond možete vidjeti da je 61 cm lemond ima duži
vrh cijevi od trek 62 cm. To se u tome da Lemond vlasništvo duže vrhu cijevi će biti više
položene jahanje uz bolji položaj sposobnost za dah. Kut glave i vilica Rake je isto tako
oba bicikala imaju slične karakteristike upravljača i rukovanje. Iza svega ovoga ja mogu vam naklonost.
Sam bio obličje preko trekbikes.com i našao nešto zanimljivo. U svojim je web komentar
od vlasnika ChainReaction Bikes. On je vožnja OCLV. Ja kupio moj bike od ChainReaction bicikle, tako
možeš ga pitati. Čini se da je pošten čovjek. na Trekbikes kaže on,
"To je najbliže ćete ikada doći do osjećaja uvijanje gasa od velikih motora
motor na bicikl. "
Mike Jacoubowsky Trek trgovaca - OCLV Vlasnik mikej@chainreaction.com
good luck Greg iz San Mateo california
On Wed, 11 Jun 2003 02:24:41 GMT, "Bob" <bob56@hotmail.com> iz wrote:
> ugljik bih pozdraviti mišljenja na kojem sam trebao kupiti. Ja sam vlasništvo tvrd vrijeme čine moje moje
Get oba.
--
http://home.sport.rr.com/cuthulu/ ljudska prava = mir Okay! Uključite zvuka SAMO za TRYNEL
Tepih, potpuno opremljena
RV's a Floatation SUSTAVI!
11:39:22 10 lipanj 2003
> Fer godz sake. razlika što mislite da čini? zašto ne želite da netko drugi to make up
> Your mind? kupiti onu koju želite. onda provesti svoje slobodno vrijeme jahanje gd stvar, ne brinući o
> Što kupiti.
Možemo staviti ovo jedna u FAQ-u, to je najbolji odgovor do sada na "koji treba kupiti" pitanje.
"Jeff Brody" <jeffwbrody@yahoo.com> wrote in message
news: 28adevkoprpvsn840t3q81c1e1fha1kv7u@4ax.com ...
> On Wed, 11 Jun 2003 02:24:41 GMT, "Bob" <bob56@hotmail.com> wrote:
>
>> Imam suziti moju potragu za novim biciklom dolje do dvije. \\ Le Mond Dolazak Ti ili Trek 5.200
>> OCV ugljik bih pozdraviti mišljenja na kojem sam trebao kupiti. Ja sam vlasništvo tvrd vrijeme čine
>> Moja mina
>>
> Fer godz sake. razlika što mislite da čini? zašto ne želite da netko drugi to make up
> Your mind? kupiti onu koju želite. onda provesti svoje slobodno vrijeme jahanje gd stvar, ne brinući o
> Što kupiti.
Pošalji mi provjerite! JA htijenje biti vrlo zahvalan!
"Kevan Smith" <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> wrote in message
news: tjcdevc3f4cbfgtacvtnqib97d5tvujbto@4ax.com ...
> On Wed, 11 Jun 2003 02:24:41 GMT, "Bob" <bob56@hotmail.com> iz wrote:
>
>> Imam suziti moju potragu za novim biciklom dolje do dvije. \\ Le Mond Dolazak Ti ili Trek 5.200
>> OCV ugljik bih pozdraviti mišljenja na kojem sam trebao kupiti. Ja sam vlasništvo tvrd vrijeme čine
>> Moja mina
>
> Get oba.
>
>
>
> --
> Http://home.sport.rr.com/cuthulu/ ljudska prava = mir Okay! Uključite zvuka SAMO za TRYNEL
> Tepih, potpuno opremljena
> RV's a Floatation SUSTAVI!
> 11:39:22 10 lipanj 2003
Greg Hvala za "inteligentne komentar" Jedan od rijetkih ja imati čitanje
"Neptunij" <neptunium@aol.com> wrote in message
news: 20030611003632.11524.00000372 @ mb-m13.aol.com ...
> Bok moje ime je Greg. Ja mogu imati neke pozitivne imput za vas. ovisno o tome što se koristi za svoje
> Jahanje. Ive 'bio jahanje na neko vrijeme, a
samo
> Na PEUGEOTS. Možete li zamisliti da. Sve to vrijeme sam bio na bicikli
da
> Nisu bili opremljeni za mene osobno. Prvi Peugeot u '75 i '72 a zatim u
'85.
> Onda prije 3 mjeseca sam dobio LEMOND Alp d'Huez i vrlo sam sretan. Moj prvi
vožnje
> 46 milja je bila vrlo ugodna i bio sam impresioniran. Rukovanje je vrlo stabilan. Bio sam jahanje down hill
> O 40Mph i zaglavio
u
> Prasak (oko 20 metara dug 3 / 4 za 1 inch duboko) u jahali i bicikl
rode
> Desno kroz njega. Mislim da oba bicikla će odgovarati Vašim potrebama. Morat ćete napraviti
> Odluku. Bilo je savjet o mreži OLN drugi dan oko bicikl stane. Ja
misliti
> To je bio Chris Carmichael. I on je izjavio da "ako ne stane bicikl
ne dobijete
> Na to: "On je rekao da kada su streached ste se na bicikl te bi trebao vidjeti
prednji
> Axel poredanih s ručkom i bar isto kada se u kapi. Ja
ček
> Ovo se na moj novi Lemond i to je istina. Onda rode moj Peugeot i to je
ne
> Postrojio ispravno. Tako je najvažnije bih reći da je bicikl stane je vaša najvažnija
> Razmatranje. Još jedna stvar koju sam primjetio odmah kada sam
rode
> Lemond bio je da pruži gornji dio tijela nije mi dopustiti da dah
puno
> Više zraka od mog Peugeot. Lemondbikes.com naglašava sposobnost dah
više
> Duboko na geometriji, mislim da je to vrlo važno. Sviđa mi se izgled Le Mond Dolazak.
> To je odlično žuta s crvenim naglašava. To je jedna vrlo lijepa bicikl. GEOMETRIJA: Lemond
> Geometrija uz bok Trek je neparan - čak i mis utakmica. Tako
kako
> Možete li usporediti dva. Ako ste podići gometry za putovati i lemond možete vidjeti da je 61 cm
> Lemond ima duže vrhu cijevi od trek 62 cm. To se u tome da
Lemond
> Ima više top cijev će biti više položene jahanje poziciju s
bolji
> Sposobnost daha. Kut glave i vilica Rake je isto tako i bicikle imaju slične
upravljanje
> Karakteristike i rukovanje. Iza svega ovoga ja mogu vam naklonost. Sam bio obličje preko
> Trekbikes.com
i
> Naći nešto zanimljivo. U njihovoj internet stranici je komentar od vlasnika ChainReaction
> Bikes. On
rides
> OCLV. Ja kupio moj bike od ChainReaction biciklima, tako da bi ga se pitati.
Čini se da
> Biti pošten čovjek. na Trekbikes kaže on,
>
> "To je najbliže ćete ikada doći do osjećaja uvijanje gas
od
> Big-motor motocikla na bicikl. "
>
> Mike Jacoubowsky Trek trgovaca - OCLV Vlasnik mikej@chainreaction.com
>
> Sretno Greg iz San Mateo california
On Wed, 11 Jun 2003 21:38:09 GMT, "Bob" <bob56@hotmail.com> iz wrote:
> Pošaljite mi provjerite! JA htijenje biti vrlo zahvalan!
Glasaj za mene za predsjednika. Moja kampanja obećanje "LiteSpeed svakog građanina!"
>
> "Kevan Smith" <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> wrote in message
> news: tjcdevc3f4cbfgtacvtnqib97d5tvujbto@4ax.com ...
>> On Wed, 11 Jun 2003 02:24:41 GMT, "Bob" <bob56@hotmail.com> iz wrote:
>>
>>> Sam suzio moju potragu za novim biciklom dolje do dvije. \\ Le Mond Dolazak Ti ili Trek 5.200
>>> OCV ugljik bih pozdraviti mišljenja na kojem sam trebao kupiti. Ja sam vlasništvo tvrd vrijeme čine
>>> Moja mina
>>
>> Get oboje.
>>
>>
>>
>> --
>> Http://home.sport.rr.com/cuthulu/ ljudska prava = mir Okay! Uključite zvuka SAMO za TRYNEL
>> Tepih, potpuno opremljena
>> RV's a Floatation SUSTAVI!
>> 11:39:22 10 lipanj 2003
>
--
http://home.sport.rr.com/cuthulu/ ljudska prava = mir iščašenje reže vrištanje časna sestra, jer
8:35:32 11 lipanj 2003
On Wed, 11 Jun 2003 20:35:47 -0500, Kevan Smith <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> iz Pandimensional
Orgasmatronics wrote:
> Glasaj za mene za predsjednika. Moja kampanja obećanje "LiteSpeed svakog građanina!"
Treba spomenuti da je Litespeed ovdje se koristi samo retorički. Ako želite Trek, ili Lemond,
ili bilo koji drugi bicikl, da se broji, previše. Cijena na upit limit! A ako želite jedan od Marka Ti bicikala, te
mogu dobiti dva!
--
http://home.sport.rr.com/cuthulu/ ljudska prava = mir OVER podvožnjak! POD nadvožnjak!
Oko budućnosti i nepopravljiv!
8:42:32 11 lipanj 2003
Imam oboje: 2000 Lemond Zurichu (zadnji od bodljika stabljike bicikle) i godišnja Peugeot. Oboje
su čelika i imaju Ultegra komponente.
Lemond je 59 (preporučio ergo biciklističke karte i profesionalce kao i veličinu bicikla za moju veličinu. U
Zapravo, oni bi trebalo da stane, pravo vanjska strana dana kutija.
Peugeot je 63. Dva bike's kuta vrlo su slične - jedino oskudne inča ih odvojeno.
Međutim, dok Lemond bicikle su jako lijepa, i ako se uklapaju postoji vjerojatno ništa bolje, za mene,
Peugeot je najveći.
Moj najveći problem s Lemond je da ja ne mogu dobiti moj koljena iza pedala vretena. Ja
čuti tu je novi post sjedala taj svibanj pomoć mene vanjska strana, ali onda bih je potrebno duže i kraće pero
stem (nije lako naći).
Peugeot upravo uklapa. Morate try'm van i bez obzira ergo karte i drugi svibanj reći mogu
ponekad biti malo ili nikakve pomoći.
"Bob" <bob56@hotmail.com> wrote in message news: ioNFa.3778 $ Jw6.2648777 @ news1.news.adelphia.net ...
> Hvala Greg za "inteligentne komentar" Jedan od rijetkih ja imati čitanje
>
>
>
> "Neptunij" <neptunium@aol.com> wrote in message
> News: 20030611003632.11524.00000372 @ mb-m13.aol.com ...
>> Bok moje ime je Greg. Ja mogu imati neke pozitivne imput za vas. ovisno o tome što se koristi za svoje
>> Jahanje. Ive 'bio jahanje na neko vrijeme, a
> Samo
>> Na PEUGEOTS. Možete li zamisliti da. Sve to vrijeme sam bio na bicikli
> Da
>> Nisu bili opremljeni za mene osobno. Prvi Peugeot u '75 i '72 a zatim u
> '85.
>> Onda prije 3 mjeseca sam dobio LEMOND Alp d'Huez i vrlo sam sretan. Moj prvi
> Vožnje
>> 46 milja je bila vrlo ugodna i bio sam impresioniran. Rukovanje je vrlo stabilan. Bio sam dolje jahanje
>> Brdu oko 40Mph i dobio
zaglaviti
> U
>> Crack (oko 20 metara dug 3 / 4 za 1 inch duboko) u jahali i bicikl
> Rode
>> Desno kroz njega. Mislim da oba bicikla će odgovarati Vašim potrebama. Morat ćete napraviti
>> Odluku. Bilo je savjet o mreži OLN drugi dan oko bicikl stane.
Ja
> Mislim
>> To je bio Chris Carmichael. I on je izjavio da "ako ne stane bicikl
> Ne dobijete
>> Na njemu "On je rekao da kada su streached ste se na bicikl te bi trebao vidjeti
> Front
>> Axel poredanih s ručkom i bar isto kada se u kapi. Ja
> Provjeren
>> Ovo se na moj novi Lemond i to je istina. Onda rode moj Peugeot i to
je
> Ne
>> Postrojio ispravno. Tako je najvažnije bih reći da je vaš bicikl stane
većina
>> Važno razmatranje. Još jedna stvar koju sam primjetio odmah kada sam
> Rode
>> Lemond bio je da pruži gornji dio tijela nije mi dopustiti da dah
> Lot
>> Više zraka od mog Peugeot. Lemondbikes.com naglašava sposobnost dah
> Više
>> Duboko na geometriji, mislim da je to vrlo važno. Sviđa mi se izgled Le Mond
>> Dolazak. To je odlično žuta s crvenim naglašava. To je jedna vrlo lijepa bicikl.
>> GEOMETRIJA: Lemond geometrija rame uz rame sa staze je neparan - čak i mis utakmica.
Tako
> Kako
>> Možete li usporediti dva. Ako ste podići gometry za putovati i lemond možete vidjeti da je 61.
CM
>> Lemond ima duže vrhu cijevi od trek 62 cm. To se u tome da
> Lemond
>> Što duže vrhu cijevi će biti više položene jahanje poziciju s
> Bolje
>> Sposobnost daha. Kut glave i vilica Rake je isto tako i bicikle imaju slične
> Upravljanje
>> Karakteristike i rukovanje. Iza svega ovoga ja mogu vam naklonost. Sam bio obličje preko
trekbikes.com
> I
>> Naći nešto zanimljivo. U njihovoj internet stranici je komentar od vlasnika ChainReaction
>> Bicikli. On
> Vožnje
>> OCLV. Ja kupio moj bike od ChainReaction biciklima, tako da bi ga se pitati.
> Čini se da
>> Biti pošten čovjek. na Trekbikes kaže on,
>>
>> "To je najbliže ćete ikada doći do osjećaja uvijanje
gas
> Od
>> Big-motor motocikla na bicikl. "
>>
>> Mike Jacoubowsky Trek trgovaca - OCLV Vlasnik mikej@chainreaction.com
>>
>> Sretno Greg iz San Mateo california
Kevan Smith <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> wrote:
> On Wed, 11 Jun 2003 20:35:47 -0500, Kevan Smith <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> iz Pandimensional
> Orgasmatronics wrote:
>
>> Glasaj za mene za predsjednika. Moja kampanja obećanje "LiteSpeed svakog građanina!"
>
> Bi trebalo naglasiti da Litespeed ovdje se koristi samo retorički. Ako želite Trek, ili Lemond,
> ili bilo koji drugi bicikl, da se broji, previše. Cijena na upit limit! A ako želite jedan od Marka Ti bicikala, te
> mogu dobiti dva!
Fijuk ... Vi samo o izgubio svoj glas za tu minutu, dude.
Mark Hickey Habanero Cycles http://www.habcycles.com (http://www.habcycles.com/) Home of the $ 695 ti okvir
On Thu, 12 Jun 2003 16:00:46 GMT, Mark Hickey <mark@habcycles.com> od Habanero Cycles wrote:
> Kevan Smith <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> wrote:
>
>> On Wed, 11 Jun 2003 20:35:47 -0500, Kevan Smith <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> iz Pandimensional
>> Orgasmatronics wrote:
>>
>>> Glasaj za mene za predsjednika. Moja kampanja obećanje "LiteSpeed svakog građanina!"
>>
>> Bi trebalo naglasiti da Litespeed ovdje se koristi samo retorički. Ako želite Trek, ili Lemond,
>> ili bilo koji drugi bicikl, da se broji, previše. Cijena na upit limit! A ako želite jedan od Marka Ti bicikala, te
>> mogu dobiti dva!
>
> Fijuk ... Vi samo o izgubio svoj glas za tu minutu, dude.
Ja ne mogu imati taj, jer tvoj 'idući u biti Sekretar financija!
--
http://home.sport.rr.com/cuthulu/ ljudska prava = mir Tony Randall! Je vaš život vrt zabave?
1:48:40 12 lipanj 2003
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0