Finding oblik zabave
View Full Version: Finding oblik zabave
Ja sam samo početak da biste dobili najmanji okus prava jahanje.
Ona vraća sjećanja kako to ide. Dobroj formi počinje tako da ga osjećaj u jednoj prijenosnika u jednom položaju
i vrstu jahanja. Kao oblik dobiva bolji može se držati sa svim handpositions na trake, a zatim
držati ga u sve širem krugu zupčanika, onda uvjetima. Također, kao oblik poboljšava može držati ga
kada se voze s drugima u stalni tempo kada se preuzima oba teže ili lakše opremu. Te dobiti širi
raspon, uključujući i brže ili sporije ritam. Fun stuff!
(Flipside za mene je da ja znam da sam mrtav na vožnju kad osjetite umor mojih nogu na određenim ritam
i niti ga usporavaju niti ga ubrza pomaže. Ja vas pozivam da ni-man's-zemlja. - Moram to promijeniti
nešto, ali ne i brzina je bolje, pa je vrijeme da pogledate off back!)
Jučer sam osjetio dobru formu kad je bilo nešto 100rpm JA nije 'obavijest. Sam bio usmjeren na samo gleda
niz cestu. Moja težina osjetio pomaknut malo naprijed preko 3-oclock pedala poziciju. To je bio visok
kadenca još sam uvijek dobio krajičak od float off sedlo. Float dovoljno da bi vožnja glatka, ali
ne toliko da je trebalo plivati energije kao u vožnji iz sedla. (Bolje obrazac postupno može dopustiti
jedan do težih sjediti u sedlu ili ga zadržati čak i kada se iz sedla.)
Osjećao sam nisam bio bogging dolje na sve. Samo vrsta glatke gužva da centrirana na 3-oclock. Svaki
ciklus je bio neprimjetan. Bilo je upravo taj osjećaj dobar pritisak na obje noge na 3-oclock. Ja
isto tako osjećala se ravna leđa, donjeg dijela leđa porušene malo, kukovi valjane naprijed neki, mislim, ali
nema oštre utjecaja. Glavu gore lijepo.
To je bilo na stanove u 42x15 sa rukama na vrhovima i laktovima splayed. Moraš početi negdje!
Imam je u nekim drugim pozicija zupčanika i kratko kao dobro, ali sam to primjetio teže drugdje.
Kada mogu zadržati isti taj osjećaj za sat vremena u bilo kojem gear, bilo koje mjesto, onda ja stvarno ću otići izgleda
za utrke. Obično se događa oko rujna Sigh.
--
Jeff Potter
* Out Your Backdoor * http://www.outyourbackdoor.com (http://www.outyourbackdoor.com/) za moderne folkways i kulturu preporod ...
... nudi "mali svijet" pogleda na biciklima, mašne, skije, knjige, filmovi ...
... nove knjige obradio: XC ski kultura, triler o malom gradu krijumčarenja droge, i preklop
bicikli ... radikalan romana dolazi gore! ... puno više knjiga, preuzimanje glazbe i video ...
članke u izobilju!
plus nacionalna "Off the Beaten Path" travel forumima! HOLY puši!
"Jeff Potter" <jp@outyourbackdoor.NOSPAMcom> wrote in message
news: 3EE72FC6.6A7A09BC @ outyourbackdoor.NOSPAMcom ...
>
> Kad sam se držati taj isti osjećaj za sat vremena u bilo kojem gear, bilo koje mjesto, onda ja stvarno ću otići izgleda
> Za utrke. Obično se događa oko rujna Sigh.
Ljudi koji zamisliti oni 'dobivši stvarno brzo u off-sezoni obično ne shvaćaju svi drugi
(kojima su se u odnosu na) has quit težak.
Jeff Potter wrote:
> Ja sam samo početak da biste dobili najmanji okus prava jahanje.
>
> To vraća sjećanja kako to ide. Dobroj formi počinje tako da ga osjećaj u jednoj prijenosnika u jednom položaju
> I vrstu jahanja. Kao oblik dobiva bolji može se držati sa svim handpositions na barovi,
> Onda ga držati u sve širem krugu zupčanika, onda uvjetima. Također, kao oblik poboljšava može se držati
Ga> kada se voze s drugima u stalni tempo kada se preuzima oba teže ili lakše opremu. Dobivate
> Šireg raspona, uključujući i brže ili sporije ritam. Fun stuff!
>
> (Flipside za mene je da ja znam da sam mrtav na vožnju kad osjetite umor moje noge na određenim
> Kadenca i niti ga usporiti, niti ga ubrza pomaže. Ja vas pozivam da ni-man's-zemlja. - Trebam
> Promijeniti nešto, ali ne i brzina je bolje, pa je vrijeme da pogledate off back!)
>
> Jučer sam osjetio dobru formu kad je bilo nešto 100rpm JA nije 'obavijest. Bio sam usmjeren samo na
> Gleda niz cestu. Moja težina osjetio pomaknut malo naprijed preko 3-oclock pedala poziciju. To
> Bio je visok ritam još uvijek sam dobio krajičak od float off sedlo. Float dovoljno da bi vožnja
> Glatke, ali ne toliko da je trebalo plivati energije kao u vožnji iz sedla. (Bolje obliku može
> Postupno omogućiti jednu do težih sjediti u sedlu ili ga zadržati čak i kada se iz sedla.)
>
> Osjećao sam nije bio bogging dolje na sve. Samo vrsta glatke gužva da centrirana na 3-oclock.
> Svaki ciklus je bio neprimjetan. Bilo je upravo taj osjećaj dobar pritisak na obje noge na
> 3-oclock. Također sam osjećao se ravna leđa, donjeg dijela leđa porušene malo, kukovi naprijed neke valjane,
> Mislim da, ali ne i oštre utjecaja. Glavu gore lijepo.
Im 'ne siguran što si govorio. Neka vrsta slatko mjesto u svom položaju?
Ive 'je dobio neki udoban položaj na biciklu, i malo neugodno sam sebe. Ja izbjeći potonje.
Ja sam vjerojatno brže u onih ugodan ali ja nikad ne smeta provjeriti.
Jeste li nedavno je pokrenuo jahanje veće udaljenosti? Vi posted možda nešto u tom smislu
malo nazad. Potrebno mi je nekoliko tjedana da se ponovno naviknuti na bicikl nakon što je zima, ali
nakon toga, to je sve stvar uređaj i ide brže.
Mislim da obrasca odnosi više na uređaj.
--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nisam ponosan. Mi stvarno nismo učinili sve što smo
mogao bi zaštitili naše klijente. Naši proizvodi samo nisu projektirana za sigurnost. "- Microsoft VP u
zadužen za razvoj sustava Windows OS, Brian Valentinovo.
"Raptor" <me@attbi.com> wrote in message news: 3EE745A5.3080507 @ attbi.com ...
> Jeff Potter wrote:
>
> Nisam siguran što si govorio. Neka vrsta slatko mjesto u svom položaju?
I'm talking about slatko mjesto.
ooooooh.
Želim da je predsjednik Clinton je meni humidored umjesto Monica Lewinsky.
Jeff Pooter jp@inmybackdoor.com
Hmmm, moja spiker ne dobiva sve postove Google, čudno.
Raptor spomenuo da oblik je vezan uz uređaj. To je, ali to je fitness plus tehnika,
i tehnika posebno u smislu pronalaženja vlastitog stila. Trebalo mi je nekoliko godina
racing pronaći svoj stil onda još godinu dana proširivanja ga da ga primjenjuju u svim vrstama jahanja. (I
opoziv sam prvi mogao to učiniti u crits, onda sam ga dobio u TT-u tada razbija / mostova.) Sada čak i kao
Fattie Citizen nakon određenog broja sati mogu početi ponovno ga pronaći. Ništa mi je bio
natrag u dan, ali to je ipak nešto osjeća forme dolazi oko. Ne samo fitness, ali
to plus moj vlastiti stil. Kada je tek početak dolazi oko njega nije dobro za utrke, ali je
početak baze mogu graditi na. Ja još uvijek mogu voziti teško, ali to nije pravo na svoj slatki zona. Moj
najbolje je kad jahanje osobni stil i fitness dolaze zajedno i kad postane široko
aspekt to kao dobro.
Pretpostavljam neki početnik / umjerene vozače ne ikada pronaći svoj stil.
Kada je početak to dogoditi se okolo, to je samo u umjerenim zupčanika i ograničene funkcije ( ", kazao je
* pozicije *, Beavis, hork hork "). To se ne odnosi na veće udaljenosti za mene jer ja ne vožnja
em anyway.
Bilo kako, JA u zadnje vrijeme sam bio mišljenja da je vrsta kao što su trčanje na pedale. Postoji vrsta float
gdje sam samo svjestan dobre noge aspekt i 3 oclock faze. To je u pravu kada je noga
udaranje dolje na trčanje kada si vuča s visokim tempa, opušteno. Samo jedan udarac za drugim.
Kao Trotting zajedno, samo bez bobbing akcije. Rod kad si upućenih u sa trčanje, na
5:30 min / milje tempom, recimo, samo plutajući zajedno.
Isto tako, ja mogu samo gledati vrlo opuštena niz cestu. Povratak je stan, vrat opušteno. - Taj dio zvukova
sličan uređaj. Jahanje je optimiziran još možete zaboraviti o tome.
U svakom slučaju, kad sam ga dobiti 100 okretaja u minuti ne čini požurio još ima nekih oprema za
to. I, kao što sam rekao, dok sam se prilično malo više sati u Trebam moje ruke na vrhovima sa laktovima
splayed. Dobar guranje, glatka, plutaju na njega.
--
Jeff Potter
* Out Your Backdoor * http://www.outyourbackdoor.com (http://www.outyourbackdoor.com/) za moderne folkways i kulturu preporod ...
... nudi "mali svijet" pogleda na biciklima, mašne, skije, knjige, filmovi ... ... nove knjige obradio: XC
ski kultura, triler o malom gradu krijumčarenja droge, te sklopive bicikle ... radikalan romani
dolazi se! ... puno više knjiga, preuzimanje glazbe i video ... članke u izobilju! plus nacionalna "Off
Beaten Path "travel forumima! HOLY puši!
"Jeff Potter" <jp@outyourbackdoor.NOSPAMcom> wrote in message
news: 3EED16C4.27A2E3DF @ outyourbackdoor.NOSPAMcom ...
> Hmmm, moja spiker ne dobiva sve postove Google, čudno.
>
> Raptor spomenuo da oblik je vezan uz uređaj. To je, ali to je fitness plus tehnika,
> I tehnika posebno u smislu pronalaženja vlastitog stila. Trebalo mi je nekoliko godina
> Racing pronaći svoj stil onda još godinu dana proširivanja ga da ga primjenjuju u svim vrstama jahanja. (I
opoziv
> Sam prvi mogao to učiniti u crits, onda sam ga dobio u TT-u tada razbija / mostova.) Sada čak i kao
> Fattie Citizen, nakon određenog broja sati mogu početi ponovno ga pronaći. Ništa mi je bio
> Natrag u dan
ali
> To je još uvijek nešto osjeća forme dolazi oko. Ne samo fitness, ali da više svoj
> Stilu. Kada je tek početak dolazi oko njega nije dobro za utrke, ali to je početak baze
> Mogu graditi na. Ja još uvijek mogu voziti teško, ali to nije pravo na svoj slatki zona. Moj najbolji jahanje
> Kad je osobni stil i fitness dolaze zajedno, a kada to dobiva široki aspekt to
> As well.
>
> Pretpostavljam neki početnik / umjerene vozače ne ikada pronaći svoj stil.
>
> Kada je početak to dogoditi se okolo, to je samo u umjerenim zupčanika i ograničene funkcije ( ", kazao je
> * Pozicije *, Beavis, hork hork "). To se ne odnosi na veće udaljenosti za mene jer ja ne vožnja
> Em anyway.
>
> U svakom slučaju, ja u zadnje vrijeme sam bio mišljenja da je vrsta kao što su trčanje na pedale. Postoji vrsta float
> Gdje sam samo svjestan dobre noge aspekt i 3 oclock faze. To je u pravu kada je noga
> Udaranje dolje na trčanje kada si vuča s visokim tempa, opušteno. Samo jedan udarac nakon što je
> Drugi. Kao Trotting zajedno, samo bez bobbing akcije. Rod kad si upućenih u sa
> Trčanje, na 5:30 min / milje tempom, recimo, samo plutajući zajedno.
>
> Isto tako, ja mogu samo gledati vrlo opuštena niz cestu. Povratak je stan, vrat opušteno. - Taj dio zvukova
> Sličan uređaj. Jahanje je optimiziran još možete zaboraviti o tome.
>
> U svakom slučaju, kad sam ga dobiti 100 okretaja u minuti ne čini požurio još ima nekih oprema za
Internet>. I, kao što sam rekao, dok sam se prilično malo više sati u Trebam moje ruke na vrhovima sa laktovima
> Splayed. Dobar guranje, glatka, plutaju na njega.
Morate prestati prikazivati ustima i izaći na svoj bicikl. Zaboravite sve o tome da se bik ****
ste ubrizgavanje i jahati.
Dashii
Jeff Potter wrote:
> U svakom slučaju, kad sam ga dobiti 100 okretaja u minuti ne čini požurio još ima nekih oprema za
Internet>. I, kao što sam rekao, dok sam se prilično malo više sati u Trebam moje ruke na vrhovima sa laktovima
> Splayed. Dobar guranje, glatka, plutaju na njega.
Čini mi se da vi ne vozite kao često ili tako često kao neki od nas učiniti. Moje tijelo zna
vožnja bicikla i od moje kasno tinejdžere, ali treba mi bitna razina uređaj za pomicanje
bike brzo kao i glatka. JA dobiti da je u prvom mlak mjesec u godini. Oni činiti zaseban
za mene ipak. Sad kad sam događaj zatvoreni biciklizam nastave (nastave i uzimanje) Sumnjam da ću izgubiti
osnovni uređaj.
--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nisam ponosan. Mi stvarno nismo učinili sve što smo
mogao bi zaštitili naše klijente. Naši proizvodi samo nisu projektirana za sigurnost. "- Microsoft VP u
zadužen za razvoj sustava Windows OS, Brian Valentinovo.
Raptor wrote:
> Jeff Potter wrote:
>> U svakom slučaju, kad sam ga dobiti 100 okretaja u minuti ne čini požurio još ima nekih oprema za
>> Njega. I, kao što sam rekao, dok sam se prilično malo više sati u Trebam moje ruke na vrhovima sa
>> Laktovi splayed. Dobar guranje, glatka, plutaju na njega.
>
> Čini mi se da vi ne vozite kao često ili tako često kao neki od nas učiniti. Moje tijelo zna koliko
> Voziti bicikl i od moje kasno tinejdžere, ali treba mi bitna razina uređaj za pomicanje
> Bike brzo, kao i glatka. JA dobiti da je u prvom mlak mjesec u godini. Oni činiti se
> Odvojena za mene ipak. Sad kad sam događaj zatvoreni biciklizam nastave (nastave i uzimanje) sumnjam
> Ja ću izgubiti taj osnovni uređaj.
U redu, tu je uređaj ali ja mislim da je tehnika. A obrasca odnosi se na pronalaženje
osobna tehnika rješenje. Neki ljudi rasti na velika zupčanika, drugi vrtjeti, neka vožnja brežuljaka od
sedlo. Postoji razmišljanje kao koji se odnosi na oblik. Kada pronađete pravo fokus.
Ja jahao za par godina na sat ili dva dana prije nego što zaista otkrivaju nalaz obrazac značilo.
Ili možda sam kombinira dva pitanja. Možete li doći u formi bez znajući svoj vlastiti stil vožnje?
Pravilno disanje dolazi na to kao dobro. Kao što se pedala moždani udar i jedan je cijeli smisao na bicikl. Kao
kad sam bio u formi sam ne razmišljati o moje tijelo puno ali usmjerena prema dolje cesta. Kad sam smatrao
moje tijelo je izgledalo kao da sam vozio iz moje područje donjeg dijela leđa, napajanje iz glutes. Ali, isto tako kada sam
je bio u formi sam znao kada / gdje / kako sam mogla biti na snazi u utrci.
Otprilike istu razinu pripremljenosti sam otišao iz oponašajući druge da saznate kako sam utrke / vožnje
najbolji. Naravno, više vremena na biciklu i više utrka napravio to moguće. Ali sam sumnjati ako postoji mnogo
Ne MOST trkača koji troše godina jahanja / trkaći prije donošenja ovog Breakthru. JA dont 'misliti svoj'
koje nisu vezane za vrhunske rezultate bilo.
Mislim da ide: (1) dobili napadaj> (2) tada pronaći osobni stil> (3) onda znati kad je u ili izvan
forme. To sve može biti na istoj razini tjelesne kondicije! Potrebno je rad i promatranje i suđenje i
greška da svaki ubrzanje od 1. Za bilo koju razinu fitness 2 će tući 1 i 3 "u formi"
beats oba. Možda ima bi trebao biti na razini (4), gdje jedan dobiva regler, dodaje da nečije raspon stilova
(nije lako napraviti!) i poboljšava svoje forme. Heck obrazac čak mogla odnositi na jasnoću mišljenja ili
barem primjerenost razmišljanja, dok na bicikl. Kao što ste razviti trikove u vezi taktika
i vrijeme da bolje rezultate, da bih se dolazi u obliku bolje za mentalne dio
igra. Možda?
Nemam pojma. Ja sam samo 'ne siguran taj oblik \u003d fitness.
--
Jeff Potter
... nudi "mali svijet" pogleda na biciklima, mašne, knjige, filmovi ... ... nove knjige obradio: XC ski
kultura, Gulf Coast triler sklopive bicikle ... s radikalnim romana dolazi gore! originalni ...
Online music ... i članci u izobilju! plus nacionalna "Off the Beaten Path" travel forumima!
HOLY puši!
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0