PDA

Lance crushes Dauphine Time Trial

View Full Version: Lance crushes Dauphine Time Trial

Ronde Chumpion

Ej

Samo je htio vidjeti što sve možete morons koji je mislio njegov oblik je loše misliti sada.

Hvala, Ronde Chumpion

Kurgan Gringion

"Ronde chumpion" <rondechumpion@aol.com> wrote in message
news: 62f26b38.0306110737.49a4d776 @ posting.google.com ...
> Hej
>
> Samo je htio vidjeti što sve možete morons koji je mislio njegov oblik je loše misliti
sada.

Mislim da je njegova forma je vrlo loša. Cure ne izgledaju loše da se penje na nešto, osim ako je stvar
s njima.

K. Gringioni

ps. Ja mogu reći tko je na drogama mimo obličje at rezultati utrke na webu

Jtn

samo on bilo tko drugi tko će pobijediti tura je za njega da ga izgubiti od pada. Millar je
definitivno će imati dobru godinu dana na turneji ipak. 3. u klasičnim Alpama, a sada možda i 2.
ukupno u Dauphine ..... svoj iznenađujuće što ostavlja bar scenu će učiniti za vaš trening.

Lindsay

On Wed, 11 Jun 2003 15:43:12 GMT, "Kurgan Gringioni"
<kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> wrote:

>
> "Ronde chumpion" <rondechumpion@aol.com> wrote in message
> news: 62f26b38.0306110737.49a4d776 @ posting.google.com ...
>> Hej
>>
>> Samo je htio vidjeti što sve možete morons koji je mislio njegov oblik je loše misliti
> now.
>
>
>
>
> Mislim da je njegova forma je vrlo loša. Cure ne izgledaju loše da se penje na nešto, osim ako je stvar
> s njima.

Ne možete izgledati kao da kad CRUSH natjecanje. Od ono što sam vidio, Lance je u 1:07 ispred
na drugom mjestu Millar. Wow. Millar nije spušten u TT.

Lindsay
----------------------------
"Jedan od iritantnih stvari oko vjerovati u slobodnu volju i odgovornost pojedinca je
poteškoća u pronalaženju nekog kriviti svoje probleme na. A kad ti netko naći, to je
izvanredan koliko često mu se pojavljuje slika na vozačku dozvolu. "

PJ O'Rourke

Marlene Blansha

In article <veejjb3ml1t607@corp.supernews.com>, "JTN" <jnelson@garfield-county.com> wrote:

> Samo da bilo tko drugi tko će pobijediti tura je za njega da ga izgubiti od pada. Millar je
> Definitivno će imati dobru godinu dana na turneji ipak. 3. u klasičnim Alpama, a sada možda i 2.
> U ukupnom Dauphine ..... svoj iznenađujuće što ostavlja bar scenu će učiniti za vaš trening.

Ja ne mislim da bilo tko mislio njegov oblik je bio loš. Nije li on završiti u petoj prošle godine u TT?
Nešto slično.

Ronald

> Samo je htio vidjeti što sve možete morons koji je mislio njegov oblik je loše misliti
sada.

Oh no, on je izviru prerano. Dečki koji sisati sada će sigurno udarac nogom magarca u Tour.

"Ronde chumpion" <rondechumpion@aol.com> wrote in message
news: 62f26b38.0306110737.49a4d776 @ posting.google.com ...
> Hej
>
sada.
>
> Thanks, Ronde Chumpion

Nick Burns

Pitam se, ako Millar nikada neće biti u mogućnosti to održati se za cijelu 3 tjedna. Taj čovjek mogao postati opasan,
i vjerojatno još više neugodno.

"Linda" <ldblueSPASMSUX@mindspring.com> wrote in message
news: frieev0gb475f52940g9tgg6428q05b0po@4ax.com ...
> On Wed, 11 Jun 2003 15:43:12 GMT, "Kurgan Gringioni"
> <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> Wrote:
>
>>
>> "Ronde chumpion" <rondechumpion@aol.com> wrote in message
>> News: 62f26b38.0306110737.49a4d776 @ posting.google.com ...
>>> Hej
>>>
>>> Samo je htio vidjeti što sve možete morons koji je mislio njegov oblik je bio loš
misliti
>> Sada.
>>
>>
>>
>>
>> Mislim da je njegova forma je vrlo loša. Cure ne izgledaju tako loše na se penje
osim
>> Nešto je stvar s njima.
>
> Ne, možete izgledati kao da kad CRUSH natjecanje. Od ono što sam vidio, Lance je bio u 1:07
> Pred drugom mjestu Millar. Wow. Millar nije spušten u TT.
>
> Lindsay
> ----------------------------
> "Jedan od iritantnih stvari oko vjerovati u slobodnu volju i odgovornost pojedinca je
> Teškoća pronalaženja netko kriv svoje probleme na. A kad ti netko naći, to je
> Izuzetan koliko često mu se pojavljuje slika na vozačku dozvolu. "
>
> PJ O'Rourke

Peter Allen

"Nick Burns" <chrismcreynolds@hotmail.com> wrote in message news: rVLGa.7 $ Tv6.6 @ news.randori.com ...
> Pitam se, ako Millar nikada neće biti u mogućnosti to održati se za cijelu 3 tjedna. Taj čovjek mogao postati opasan,
> I vjerojatno još više neugodno.

On je dobio mnogo talenta, kao i Britanac bilo bi zgodno vidjeti neki Brits u realnom postolja - ali
težina izbjegavanje viđenje poslije utrke bitching / hvalisanje sjednice ...

Petar

Deeznuts

"JTN" <jnelson@garfield-county.com> wrote in message news: <veejjb3ml1t607@corp.supernews.com> ...
> Samo da bilo tko drugi tko će pobijediti tura je za njega da ga izgubiti od pada.

JTN,

Put prema dolje liker, a zatim počnite tipkati.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish