pa gdje je Paolo Savoldelli
View Full Version: pa gdje je Paolo Savoldelli
nisu saslušao jednog jota o njemu u ovoj godini. je on na EPO ambar ili Racing? bilo tko?
"JTN" <jnelson@garfield-county.com> wrote in message news: veek6e8fm2b6ea@corp.supernews.com ...
> Nisu čuli jedna jota o njemu u ovoj godini. je on na EPO ambar ili Racing? bilo tko?
>
>
pala loše pre-season. onda izabrao do vrha za Tour, Top 10 u Deutschland Tour nekoliko dana prije.
JTN wrote:
> Nisu čuli jedna jota o njemu u ovoj godini. je on na EPO ambar ili Racing? bilo tko?
>
>
srušio se u trening leđa u veljači ili tako nešto, razbila mu lice kao par vertabae.
Nedavno sam pročitao isječak nakon utrke u kojoj je rekao da je teško disati s uboda dalje
unutar njegove sinusa. psb
vam svibanj morati gledati dvaput našto težak to njemu mjesto pred-ili post rase, jer on je učinio talijanski
midlife-racer stvar i obojila svoju kosu (uzdah)
Alexander
"Patrick Brittain" <patrick@nospam.ppalf.appstate.edu> wrote in message
news: bc7rtc $ t4s $ 1@lester.appstate.edu ...
> JTN wrote:
>
>> Nisu čuli jedna jota o njemu u ovoj godini. je on na EPO ambar ili Racing? bilo tko?
>>
>>
>
> Srušio se u trening leđa u veljači ili tako nešto, razbila mu lice, kao i nekoliko
> Vertabae. Nedavno sam pročitao isječak nakon utrke u kojoj je rekao da je teško disati s
> Uboda i dalje unutar njegove sinusa. psb
In article <bc7rtc$t4s$1@lester.appstate.edu>, Patrick Brittain
<patrick@nospam.ppalf.appstate.edu> wrote:
> JTN wrote:
>
>> Nisu čuli jedna jota o njemu u ovoj godini. je on na EPO ambar ili Racing? bilo tko?
>>
>>
>
> Srušio se u trening leđa u veljači ili tako nešto, razbila mu lice, kao i nekoliko
> Vertabae. Nedavno sam pročitao isječak nakon utrke u kojoj je rekao da je teško disati s
> Uboda i dalje unutar njegove sinusa. psb
ewwwww! Mislim da nećemo biti u njemu vidim sve dok vuelta, barem.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0