Team Fuji (1980?) Kako sam ga Poštovani?
View Full Version: Team Fuji (1980?) Kako sam ga Poštovani?
Imam Team Fuji (1980?) Bicikl da sam u posljednje vrijeme povukla iz pohrane. Čini se da se u velikom
stanje s nekoliko žetona sa svim originalnim dijelovima (1 nedostaje plastična kapa na kraju jedna
handle bar). Prijatelj spomenuo da sam ga trebao imati u vrijednosti za osiguranje svrhe (I'm in
Oakville, ON Kanada).
Kako sam ovaj bike ocjenjivali / vrednuje?
-Hvala vam za vaše povratne informacije o vodi, linkovi, web stranice, itd. Ako to nije pravilan news grupi, onda molim
bi netko molim vas da me dovesti do odgovarajuće skupine!
Cranston <beresys@netscape.net> wrote in news: 3EE75181.1040802 @ netscape.net:
> Imam Team Fuji (1980?) Bicikl da sam u posljednje vrijeme povukla iz pohrane. Čini se da se u velikom
> Stanje s nekoliko žetona sa svim originalnim dijelovima (1 nedostaje plastična kapa na kraju jedna ručka
> Bar). Prijatelj spomenuo da sam ga trebao imati u vrijednosti za osiguranje svrhe (ja sam u Oakville, ON
> Kanada).
>
> Kako sam ovaj bike ocjenjivali / vrednuje?
>
>-Hvala vam za vaše povratne informacije o vodi, linkovi, web stranice, itd. Ako to nije pravilan interesna grupa, a zatim
> Molim da netko molim vas da me dovesti na odgovarajuću grupu!
>
Put it on eBay gore sa neki smiješan rezervat cijenu.
Cranston <beresys@netscape.net> wrote in message news: <3EE75181.1040802 @ netscape.net> ...
> Imam Team Fuji (1980?) Bicikl da sam u posljednje vrijeme povukla iz pohrane. Čini se da se u velikom
> Stanje s nekoliko žetona sa svim originalnim dijelovima (1 nedostaje plastična kapa na kraju jedna ručka
> Bar). Prijatelj spomenuo da sam ga trebao imati u vrijednosti za osiguranje svrhe (ja sam u Oakville, ON
> Kanada).
>
> Kako sam ovaj bike ocjenjivali / vrednuje?
>
>-Hvala vam za vaše povratne informacije o vodi, linkovi, web stranice, itd. Ako to nije pravilan interesna grupa, a zatim
> Molim da netko molim vas da me dovesti na odgovarajuću grupu!
Ovaj tip ne može prodati to za $ 60 i tvoje nije puno bolje.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item\u003d3612816236&category\u003d7298
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0