Rumsas u vijestima
View Full Version: Rumsas u vijestima
Da, znam da smo trebali čekati "B" uzorka rezultate testa, ali ...
Rumsas je bagra!
vidi Velonews priča.
Siguran sam da nisu mnogi su iznenađeni ovim.
"Scott Hendricks" <hendricks_scott@hotmail.com> wrote in message
news: daa89b58.0306111151.616d910b @ posting.google.com ...
> Da, znam da smo trebali čekati "B" uzorka rezultate testa, ali ...
>
> Rumsas je bagra!
Scumsas?
> Od: hendricks_scott@hotmail.com (Scott Hendricks)
>
> Rumsas je bagra!
>
> pogledaj Velonews priča.
>
> Siguran sam da nisu mnogi su iznenađeni ovim.
>
Ja samo nada suprugom povlači Bobbit na njega nakon što je napustio ju truli u zatvoru, sve dok
tvrdeći nevinost. Bill C
"Scott Hendricks" <hendricks_scott@hotmail.com> wrote in message
news: daa89b58.0306111151.616d910b @ posting.google.com ...
>
> Rumsas je bagra!
>
> Pogledaj Velonews priča.
>
> Siguran sam da nisu mnogi su iznenađeni ovim.
Ja sam iznenađen. Za važne utrke vozači obično uzimate samo lijekove koji se ne mogu otkriti.
Rumsas zna i naravno da je laka meta. Pitam se što je pošlo po zlu.
Benjo Maso
"benjo maso" <benjo.maso@chello.nl> wrote in message news: bc9ac3 $ gkco1 $ 1@ID-75468.news.dfncis.de ...
>
> "Scott Hendricks" <hendricks_scott@hotmail.com> napisao
>>
>> Siguran sam da nisu mnogi su iznenađeni ovim.
>
> Ja sam iznenađen. Za važne utrke vozači obično uzimate samo lijekove koji se ne mogu otkriti.
> I Rumsas zna, naravno da je laka meta. Pitam se što je pošlo po zlu.
Kao doigravanje za ostavljajući Edita sjediti u zatvoru, njegova supruga i majka-in-law bodljikav nedetektabilnu
stvari s EPO.
kakvo iznenađenje. Kladim se da će se njegov izgovor je bio postavljen ..... kao Merckx starih ......
Moja sestra enlightned ne bi ovaj post sama tako da ću ........
na taj način ja je dobio pitanje: gdje je, jedna pita, da li je rumsas dobili ideju da je mogao voziti Grand Tour
dopiranim na škrge na EPO i prolazi doping kontrolu? Sada, svatko sumnja da rumsas jahao
turneji prošle godine na EPO - ne samo da nije njegov hemato. povećati tijekom turneje, ali postoji
koji je bio nesretan slučaj sa ženom u sanduk pun prilično dobar. A ipak, nekako, runsas
uspjela proći njegov drug tests na turneju - i on je ispitan najmanje dva puta, kao i opoziv. Jedan
Godinu dana kasnije, rumsas pojavi na žiro. Uzeti svoj EPO voziti dovoljno dobro da bi svoj posao - on
nisu imali posebno zvjezdani žiro, ali dovoljno respektabilan. A onda, u onome što mora biti
iznenađenje, testovi pozitivni. Kako objasniti ovo? Prolazi doping testovi na turneju. Propust u
giro. Rod čini vas pitaju što točno oni 'za testiranje na turneju. Možda oni samo
baciti daleko uzoraka nakon što su fotografiju pucati u svakoga izvješćivanja za testiranje? Stvari
od kojih ćete ići hmmm ...
i još Galdeano je zabranjen za francuske utrke za astmu meds ..............
hhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm ...............
benjo maso wrote:
> "Scott Hendricks" <hendricks_scott@hotmail.com> wrote in message
> News: daa89b58.0306111151.616d910b @ posting.google.com ...
>
>> Da, znam da smo trebali čekati "B" uzorka rezultate testa, ali ...
>>
>> Rumsas je bagra!
>>
>> vidi Velonews priča.
>>
>> Siguran sam da nisu mnogi su iznenađeni ovim.
>
>
> Ja sam iznenađen. Za važne utrke vozači obično uzimate samo lijekove koji se ne mogu otkriti.
> I Rumsas zna, naravno da je laka meta. Pitam se što je pošlo po zlu.
>
> Benjo Maso
"nas" <us@wethey.com> wrote in message news: bcarn3 $ 29f $ 1@terabinaries.xmission.com ...
> Enlightned Moja sestra ne bi ovaj post sama tako da ću ........
>
> Na taj način ja je dobio pitanje: gdje je, jedna pita, da li je rumsas dobili ideju da je mogao voziti Grand Tour
> Dopiranim na škrge na EPO i prolazi doping kontrolu? Sada, svatko sumnja da rumsas jahao
> Turneji prošle godine na EPO - ne samo da nije njegov hemato. povećati tijekom turneje, ali postoji
> Je taj nesretni incident sa suprugom u sanduk pun prilično dobar. A ipak, nekako, runsas
> Uspio proći njegov drug tests na turneju - i on je ispitan najmanje dva puta, kao i opoziv. Jedan
> Godinu dana kasnije, rumsas pojavi na žiro. Uzeti svoj EPO voziti dovoljno dobro da bi svoj posao - on
> Nije imao posebno zvjezdani žiro, ali dovoljno respektabilan. A onda, u onome što mora biti
> Iznenađenje, testovi pozitivni. Kako objasniti ovo? Prolazi doping testovi na turneju. Propust u
> Giro. Rod čini vas pitaju što točno oni 'za testiranje na turneju. Možda oni samo
> Baciti daleko uzoraka nakon što su fotografiju pucati u svakoga izvješćivanja za testiranje? Stvari
> Od kojih ćete ići hmmm ...
>
> I još Galdeano je zabranjen za francuske utrke za astmu meds ..............
> Hhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm ...............
Dva najpoznatija dopers u povijesti bicikl trkaći su Erik de Vlaeminck i Johan van
der Velde. Obojica su u potpunosti ovisni o amphitamines. Nakon njihove karijere obojica su uhićeni,
morao učiniti neko vrijeme i podvrgnut je detoksikacija. Obje su velike prvaci, osvojili mnogo
rasa i testirani su mnogo puta. Ništa nije lakše otkriti nego amphitamines. De Vlaemynck
prošao sve testove droge lako, Van der Velde je uhvaćen jednom - ali oni nisu pronašli tragove
amphitamines, ali steroides. Kako su oni to učiniti? Ne znam. Jesu li ga kupiti off? Možda.
Prema riječima Jean-Christophe Currit pozitivan test mogao biti otkupljena u 1990-četrdeset na
šezdeset tisuća franaka. On sam test pozitivan u Parizu, Bruxellesu, ali je zahvaljujući svom timu
voditelj je krit gore.
Benjo Maso
"nas" <us@wethey.com> wrote in message news: bcarn3 $ 29f $ 1@terabinaries.xmission.com ...
>
> Na taj način ja je dobio pitanje: gdje je, jedna pita, da li je rumsas dobili ideju da je mogao voziti Grand Tour
> Dopiranim na škrge na EPO i prolazi doping kontrolu? Sada, svatko sumnja da rumsas jahao
> Turneji prošle godine na EPO - ne samo da nije njegov hemato. povećati tijekom turneje, ali postoji
> Je taj nesretni incident sa suprugom u sanduk pun prilično dobar. A ipak, nekako, runsas
> Uspio proći njegov drug tests na turneju - i on je ispitan najmanje dva puta, kao i opoziv. Jedan
> Godinu dana kasnije, rumsas pojavi na žiro. Uzeti svoj EPO voziti dovoljno dobro da bi svoj posao - on
> Nije imao posebno zvjezdani žiro, ali dovoljno respektabilan. A onda, u onome što mora biti
> Iznenađenje, testovi pozitivni. Kako objasniti ovo? Prolazi doping testovi na turneju. Propust u
> Giro. Rod čini vas pitaju što točno oni 'za testiranje na turneju. Možda oni samo
> Baciti daleko uzoraka nakon što su fotografiju pucati u svakoga izvješćivanja za testiranje? Stvari
>
Ne zaboravite da je samo nekoliko pletora droge pronađena s gospođom Rumsas su performanse poboljšavaju.
Ostalo?
Ja ću valjda tamo su bili neki masking agents. Ja ću isto tako mislim da Rumsas nema sredstava za
shvatiti što oni rade najbolje.
Samo moje pretpostavljene, nemojte se previše radila gore.
Možda je krv, potaknut sa svojom bolesna majka-in-law's krvi i urina prebacio sa svojim urinom.
>
>
>
> Benjo maso wrote:
>> "Scott Hendricks" <hendricks_scott@hotmail.com> wrote in message
>> News: daa89b58.0306111151.616d910b @ posting.google.com ...
>>
>>> Da, znam da smo trebali čekati "B" uzorka rezultate testa, ali ...
>>>
>>> Rumsas je bagra!
>>>
>>> Vidi Velonews priča.
>>>
>>> Siguran sam da nije mnogo su iznenađeni ovim.
>>
>>
>> Ja sam iznenađen. Za važne utrke vozači obično uzimate samo lijekove koji se ne mogu
>> Detected. Rumsas zna i naravno da je laka meta. Pitam se što je pošlo po zlu.
>>
>> Benjo Maso
>>
>
> Ono iznenađenje. Kladim se da će se njegov izgovor je bio postavljen ..... kao Merckx starih ......
Sam pročitao u današnjem papiru Lance Armstrong je tvrdio da je vijek trajanja suspenzije za Rumsas ako je on doista
testiran pozitivno na 2. put u 1 godini.
"Kenny" wrote <gelei2001@hotmail.com>
> Čitala sam danas u radu Lance Armstrong je tvrdio da je vijek trajanja suspenzije za Rumsas ako je on doista
> Testiran pozitivno na 2. put u 1 godini.
Ne možete didnt čitanje taj. Rumsas nije pronađena pozitivna prošle sezone. Tako Lance sigurno nije ono što je kazano
se na taj način.
Bart wrote:
> "Kenny" wrote <gelei2001@hotmail.com>
>> Sam pročitao u današnjem papiru Lance Armstrong je tvrdio da je vijek trajanja suspenzije za Rumsas ako je
>> Zaista testirani pozitivan na 2. put u 1 godini.
>
> Ne da nije pročitao taj. Rumsas nije pronađena pozitivna prošle sezone. Tako Lance sigurno nije to reći
> Na taj način.
>
I to ne Tablet posao predložiti doping kazne. Bilo bi mu biti potreban da samo zatvori svoje piehole
i utrka njegov bicikl.
In article <Sb3Ha.2143$9y3.65177@news20.bellglobal.com>, "Kyle legata"
<legatek@sympatico.getridofthis.ca> wrote:
> I to ne Tablet posao predložiti doping kazne. Bilo bi mu odgovarati na samo zatvoriti svoj
> Piehole utrci i njegov bicikl.
Mi bi trebao aplaudirati bilo racer ubrzanje i sugerirajući da cheaters dobiti zabranu krut. Dosta toga
Ne prijelaz "spandex linija" (referenca na policiji plava linija).
chiefhiawatha wrote:
>
> In article <Sb3Ha.2143$9y3.65177@news20.bellglobal.com>, "Kyle legata"
> <legatek@sympatico.getridofthis.ca> Wrote:
>
>> I to ne Tablet posao predložiti doping kazne. Bilo bi mu odgovarati na samo zatvoriti svoj
>> Piehole utrci i njegov bicikl.
>
> Mi smo trebali pljeskati bilo racer ubrzanje i sugerirajući da cheaters dobiti zabranu krut. Dovoljno
> To nije prijelaz "spandex linija" (referenca na policiji plava linija).
Lance se mora znati da sve što je rekao će biti bačeni nazad u lice, ako je ikada uključeni.
ako JA preterit od utrke čisto bih pokrenuti usta kao da nema sutra protiv svih druggies. ako
oni nisu željeli da oni mogu poljubiti moju čistu magarac .....
"David Ryan" <bikerpackman@hotmail.com> wrote in message news: 3EECEA64.9BB7FB78 @ hotmail.com ...
> Chiefhiawatha wrote:
>>
>> In article <Sb3Ha.2143$9y3.65177@news20.bellglobal.com>, "Kyle legata"
>> <legatek@sympatico.getridofthis.ca> Wrote:
>>
>>> I to ne Tablet posao predložiti doping kazne. Bilo bi odgovarati
njemu
>>> Samo da zatvori svoje piehole utrku i njegov bicikl.
>>
>> Mi smo trebali pljeskati bilo racer ubrzanje i sugerirajući da cheaters dobiti zabranu krut. Dovoljno
>> To nije prijelaz "spandex linija" (referenca na policiji plava linija).
>
> Lance moraju znati da sve što je rekao će biti bačeni nazad u lice, ako je ikada uključeni.
JTN wrote:
> Ako JA preterit od utrke čisto bih pokrenuti usta kao da nema sutra protiv svih druggies.
> Ako nisu kao da bi čist poljubac moj magarac .....
>
To ne bi bilo previše čisto nakon što je trčanje u jarku nekoliko puta.
onda bih se moje čisto magarac iz jarka i udarac **** od krtica koja zakačen mene.
i onda mu reći da ide dobiti još neki steroidi ako želi biti u stanju braniti svoje droge ovisnik
self protiv moje muževan čisto magarac ..... rumsas na primjer, bilo bi mi treba oko 10 sekundi da kucati
mu se, ukrasti mu droge iz svoga džepa, prodati ih i uzeti moj Girlie se za dobru večeru s
dobit ..... hows da je za američki genijalnost?
"Kyle legata" <legatek@sympatico.ca> wrote in message
news: HXoHa.862 $ 5d.232939 @ news20.bellglobal.com ...
> JTN wrote:
>> Ako JA preterit od utrke čisto bih pokrenuti usta kao da nema sutra protiv svih druggies.
>> Ako nisu kao da bi čist poljubac moj magarac .....
>>
> Ne bi bilo previše čist nakon što je trčanje u jarku nekoliko puta.
"David Ryan" <bikerpackman@hotmail.com> wrote in message news: 3EECEA64.9BB7FB78 @ hotmail.com ...
> Chiefhiawatha wrote:
>>
>> In article <Sb3Ha.2143$9y3.65177@news20.bellglobal.com>, "Kyle legata"
>> <legatek@sympatico.getridofthis.ca> Wrote:
>>
>>> I to ne Tablet posao predložiti doping kazne. Bilo bi odgovarati
njemu
>>> Samo da zatvori svoje piehole utrku i njegov bicikl.
>>
>> Mi smo trebali pljeskati bilo racer ubrzanje i sugerirajući da cheaters dobiti zabranu krut. Dovoljno
>> To nije prijelaz "spandex linija" (referenca na policiji plava linija).
>
> Lance moraju znati da sve što je rekao će biti bačeni nazad u lice, ako je ikada uključeni.
Onda problem ovdje je impliciran ....... jer znate francuski će se uviti čak i izvan
razuma, dokaza ili bilo što drugo ......
"Kyle legata" <legatek@sympatico.ca> wrote in message
news: HXoHa.862 $ 5d.232939 @ news20.bellglobal.com ...
> JTN wrote:
>> Ako JA preterit od utrke čisto bih pokrenuti usta kao da nema sutra protiv svih druggies.
>> Ako nisu kao da bi čist poljubac moj magarac .....
>>
> Ne bi bilo previše čist nakon što je trčanje u jarku nekoliko puta.
>
>
Ili se bitched od strane kopljem kao francuski jahač koji je pokušao propovijedao kao da malo prije ljeta.
Carl (očito sam sisanje na podsjećajući imena)
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0