PDA

Trebam li prodati moj Litespeed Ultimate 1994?

View Full Version: Trebam li prodati moj Litespeed Ultimate 1994?

johnbamyb

I vožnja Litespeed Ultimate koja sam učinio komponenta nadogradnje tijekom godina, ali je okvir iz 1994. Ja se koristi za utrke Mačka 3, ali niste za nekoliko god taj način JA dont 'stvarno pratiti trenutne tehnologije. Hoće li novi okvir, ili Titanium Carbon, napraviti puno razlike u odnosu do 1994 tehnologije. Primijetio sam u momčadi ne Tour ride titana. Činiti se poput karbonskih vlakana je izbor - Specijalizirani asfaltiranu, Scott CR1 ...

Hvala

alfeng

I vožnja Litespeed Ultimate koja sam učinio komponenta nadogradnje tijekom godina, ali je okvir iz 1994. Ja se koristi za utrke Mačka 3, ali niste za nekoliko god taj način JA dont 'stvarno pratiti trenutne tehnologije. Hoće li novi okvir, ili Titanium Carbon, napraviti puno razlike u odnosu do 1994 tehnologije. Primijetio sam u momčadi ne Tour ride titana. Činiti se poput karbonskih vlakana je izbor - Specijalizirani asfaltiranu, Scott CR1 ...

ThanksAn Alpha Q ravno nogom vilica + Campagnolo 2007 + matična grupa & barovi o Vašoj želji i te bi trebao biti dobar to ići još 12 godina.

Oh, kao što bi dobro dodati novi set kotača po Vašem izboru, previše.

Snažni Pete

Pa, što Alfeng predlaže je apsolutno u pravu, ali zašto gnjaviti? Držite ga na način na koji je (ono što su komponente na vašem Konačan anyway?).

Ako zaista osjećate potrebu možete nadograditi na potpuno novi bicikl, ići za CF svim sredstvima (CF okviri danas enormno variraju u kvaliteti i karakteristikama vožnje ... ja i većina drugih radije voziti Titanium bilo kada, ako to nije bilo da pesky novac stvar).

dhk2

Hvala
No, novi okvir neće napraviti veliku razliku. Vrh CF okvir kao CR1 će biti malo lakši od svoje Litespeed, ali tako što? Kilograma okvira težina nije nešto pro ili teže Mačka 3 bi htio dati, ali za većinu od nas nisu cure to će biti teško otkriti.

Za mene, primarna prednost nad CF Ti za sve namjene vožnja je žilavost to završiti. CF okvir preuzima se ogrebotina i ogrebotina prilično lako u manje kapi ili pad sustava, dok neobojeni Ti samo čini da izgleda dobro, bez obzira. Nekoliko veteran vozači ovdje vole Ti za ukupnu izdržljivost i trajnost vs "plastike" bicikle.

A 900 g CF wonderbike bi bilo dobro nadopuniti na svoj Ti-bicikl, ako si možete priuštiti, ali se slažu s Pete .... ne žuriti da biste dobili osloboditi od Litespeed.

kopride

Hvala
Moj prijatelj vožnju Toskana od Y2K berba, a ja sam upravo kupio Sieni. Tu je velika razlika u okviru geometrije u te dvije bicikle, a neke težine diferencijalna, moje je lakši i kompaktan geo. Mine je brži i čini se da je bolji penjač. Njegov je više olabavljen geometrije te bi bilo bolje na stoljeća. On je ozbiljan bike glad za novim Sieni, ali to je iracionalan požude.

Ugljik je velik za jednu sezonu od utrka poput pros učiniti. Ali, ako ste tip koji drži njegov bicikl dvanaest godina, onda kako se tuku i trajnost crashworthiness od ti bicikla. Za udobnost, trajnost i slatki osjećaj, ti je pravi posao, a nitko ne radi bolje od Litespeed.

Ride Litespeed novi modeli i vidjeti ako se osjećate nikakvu razliku. Ako ne, nadograditi svoj Konačan sa kompaktnim CRANKSET, ako živite na brdovitom spotova, jer imate malo više godina na vas i da donji baka je super. Inače, ako osjetite razliku, onda proljeće za novi bicikl. Bilo kako bilo, držati bicikl dvanaest godina ili na taj način, to je teško pomisliti da bilo koji bike da duguje ništa više.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations supported by vBET 3.2.2