Who Makes Najbolje kočnice i mjenjač
View Full Version: Who Makes Najbolje kočnice i mjenjač
Pitanje za iskusne wrenchs:
Tko čini najuspješnije kočnice i mjenjač kabeli?
Je li vrijedan dodatni $ $ za kupnju nehrđajući čelik umjesto pocinčane? Jesu li teflon coated kabela vrijedan visoka cijena?
Htio poštovati pomoć od iskusnih wrenchs u publici. Nekoliko vozači tvrde nije važno. Mislim da se i ja razmišljam samo naručivanje kutiju Jagwire kabela.
Ako pomaže, ja sam koristeći Campy opreme sa Nokon stanovanja.
Thanks in advance:)
I vožnja Campagnolo Chorus (puni GRUPPO) i uvijek su se Campagnolo kabela. Nikada nisu imali nikakvih problema. Oni su dizajnirani od strane ljudi koji su dizajnirani ostatak opreme.
Provedite više na jagwires, nokons ili što god, ako, IMVHO stvarno uživati iskrivljenje (tu će biti problema, ili barem čini na taj način od većine ljudi koji su instalirali stvari) i imati novca za snimanje. :)
Budući da koristite Campy komponente bih preporučiti koristeći Campy kablove jer su glave teence manji. Generički kabel glave treba biti podnesena malo da dobro funkcioniraju s Campy stvari.
Drugom osim taj JA dont 'izgristi se o tome previše. Koristim skupno "gladak pocinčani" kablova od QBP na moju osobnu bicikle. JA preferirati nad pocinčanog nehrđajućeg čelika jer se dozvoljava mene za lemljenje završava, a ja ih mogu na klizanje i van kroz kućište, ako je potrebno.
koristim crni teflon coated kablova, uskoro će biti s nokon houseing. Shimano kabeli su veće, ništa popraviti datoteku cant:) (ja volim crne kablove)
JA trčanje Jagwires (došao sa biciklom) na moj MTB i luka stvarno imao problema. Zadnji servis, moje zupčanik kablovi bili su zamijenjeni nekim Dura Ace one i moram priznati, masivni razliku Jagwires.
JA trčanje Jagwires (došao sa biciklom) na moj MTB i luka stvarno imao problema. Zadnji servis, moje zupčanik kablovi bili su zamijenjeni nekim Dura Ace one i moram priznati, masivni razliku Jagwires.
Različite, kako?
JA nađi ako povući kabel iz stambenog, pokrenite ga kroz maleni kupka (malo kaplje) od tri toka ili lakog ulja, a zatim ga ponovo instalirati, teče vrlo glatko i prebacivanje postaje jasnije i kočnice su manje porozan osjećaju.
nokons čovjek nokons ... ako želite u glatko. svoje, noć i dan azteck powerlins sisanje ...
Različite, kako? Niste sigurni stvarno. Jagwires su bili glatki, ali ste morali staviti u neki napor da initally premjestiti njima. To bi moglo biti, jer sam stvarno haddnt prisustvovali ih recontly ali u to vrijeme, osjećali kao masivni razlika.
I vožnja stariji Tommasini s Record / Chorus miješati i da će koristiti ništa, ali Campy kabele i kućišta na moj bicikl. Right now I'm koristeći 'Super Record' kućišta, jer oni su sive boje volim, i oni odlično funkcioniraju.
Teflonom presvučene kablova (oni su vrijedni toga a oni ne da skupo) na campy crna kućišta za derailleurs i Campy kabeli / kućišta za kočnice.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0