View Full Version: Saddles
Ja sam samo na jahanje, te pronaći sedla su prilično neugodno. Moj novi bike ima dobru sedlo i nije previše uskom, ali idem otupio svaku vožnju. Želim imati "cushier" sedlo, ali uvijek se osjećate kao da je protiv pravila.
je to "protiv pravila" ili sam samo biće paranoidan? Također, postoji li neki razlog zašto bih trebao staviti gore sa jašući na sedlu to boli?
Hvala na strpljenju sa mojim neznanjem i za vaša pomoć.
Karl
Welcome to the sport. :)
1. Ako ste novi na jahanje, svoje sedlo neće boljeti ... ima najmanje koristi za dobivanje jahanje da ćete morati staviti gore s.
2. Cushier sedla imaju tendenciju da budu manje udobna vožnja ako ozbiljno.
3. Molimo obaviti traženje na ovaj forum i naći ćete dovoljno informacija o sedlo pitanjima. Zapamtite da usklađivanje sedla i bums je vrlo nesistematski proces. Što radi za mene neće nužno raditi za vas.
4. U svakom slučaju, recite nam što sedlo se voziš s trenutno.
5. Recite nam što rod od jahanja i vi, udaljenosti, vremena na bicikl, vrsta bicikla (planine, ceste?).
Ja sam samo na jahanje, te pronaći sedla su prilično neugodno. Moj novi bike ima dobru sedlo i nije previše uskom, ali idem otupio svaku vožnju. Želim imati "cushier" sedlo, ali uvijek se osjećate kao da je protiv pravila.
je to "protiv pravila" ili sam samo biće paranoidan? Također, postoji li neki razlog zašto bih trebao staviti gore sa jašući na sedlu to boli?
Karl
Postavite sjedalo u položaj je također vrlo važno. Objekt je imati svoju težinu na "sitzbones", imajući na najširem dijelu sedlo. Ako idete otupio, možete pokušati naginjanja nos od prijevoja dolje nekoliko stupnjeva, pomicanje naprijed malo sedlo, ili samo sjediti leđa dalje na sedlo.
Sveukupno napad bicikla utječe na to kako vas kontaktirati sedlo as well. Ako ste mogli imati iskusan biciklist provjeriti tvoj položaj, da bi bilo dobro mjesto za početak.
Jedan od moje bicikle došao s plišani sedlo, ali je puno više nego neugodno mi minimalistički San Marco. Provjerite jeste li sjediti na sedlo ispravno.
Također, provjerite zadnji video na ovoj stranici, koja je pretrpjela jahača utrnulost.
http://www.velonews.com/news/fea/10206.0.html
Karl
Karl
Wer'e sve pod pretpostavkom da se nošenje biciklističke Knicks / Kratke hlače, s nekim oblikom divokoza padding.
moja omiljena je sedlo Specijalizirane linija. imam Toupe na jedan bicikl i alias na druge. velik sedla!
Čak i za bicikliste pate od problema sedlo.
Soft sedla su uglavnom ne-ne, ako radiš puno jahanja. Razlog za to je da sjedne kosti potonuti u sedlo koje stvara pritisak na okolna područja. Ako imate puno problema, ja predlažem da imaju pogled na Selle SMP sedla. Oni izgledaju pomalo zastrašujuće u početku, ali može riješiti brojne zdravstvene pritužbe vezane za sjedenje na sedlo za duže vrijeme.
Neki od anatomski dizajniran sedla su vrlo komforne danas
Volim Selle SMP (http://www.sellesmp.com) raspon, osobito SMP Pro (http://www.bicyclerubber.com/acatalog/Selle_SMP_PRO.html)
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0