PDA

Frame sizes.

View Full Version: Frame sizes.

KellyT

Ja sam prilično visok u nešto manje od 6'2 ", moja unutrašnjost nogu je oko 34", malo manje. Prema određivanje veličine uobičajene formule, ja vjerojatno treba voziti 58 okvira ili otprilike.

Ja zapravo imaju nekoliko bicikala i na nekoliko različitih veličina. Sam sebe taj JA činiti se za ciklus najbolje na, po prilično velike margine, veličine su 63 treks.

It puzzles me malo da se bicikli mogu dobiti najviše snage u i održavati najbolju brzine na, granične (barem theoretcially), za što je prevelik za mene.

Any teorije?

fauxpas

Placebo? Možda se osjećate više sigurni vožnja biciklom veći uzrok malog penisa? : eek:

Ali ozbiljno, otkrio sam i visine uobičajenih formula nije 'funkcionirati za mene u suprotnom smjeru za vas. Našao sam trebao sam ići manje nego što je normalno da biste dobili dobru vožnju ...

Osim uobičajenih stvari kao što su ruku i nogu duljina razlike u svima, i ja sam primijetio nakon promatranje Tour de France tisuću puta da pro riders 'leđa slavoluk drugačije jedni druge. Neki dolaze ravno iz zdjelice i nježno krivulja prema naprijed kao četvrtina kruga. Drugi izaći ravno naprijed u kut, s malo zavoja na sve. Tako uzimajući zdravo za gotovo njihovu ukupnu visinu i unutrašnjost nogu mjerenja su iste, dečko s leđa arching svibanj ne imati isti doseg kao i drugi tip i stoga zahtijevaju kraće top tube ...

peet9471

Isto tako možda considder gdje se planirate voziti. Taller bicikala imaju problema s križem vjetrova. Hillers drugačije nego stan jahača. Neki ljudi vole loptu, dok drugi vole biti ispružena. Pokušajte što više različitih oblika i veličina kao što možete beg, posuditi ili ukrasti (dobro možda ne krasti).

531Aussie

Taller bicikala imaju problema s križem vjetrova. Oprostite, ali ja jednostavno ne mogu vidjeti kako je to moguće. :) Dno zagrada je u istoj visini s ceste, jahač je još uvijek u istoj visini (i još uvijek istoj udaljenosti iznad ceste), kotači su iste visine, a vilica lopatice su iste duljine

531Aussie

bilo koje teorije? eventualno veće glave-cijevi ima svoje barova više nego što ste svjesni, i vi ste, dakle više pogodna za uspravnom položaju. Ili ste svibanj biti više odgovara da se ispružena.

KellyT

eventualno veće glave-cijevi ima svoje barova više nego što ste svjesni, i vi ste, dakle više pogodna za uspravnom položaju. Ili ste svibanj biti više odgovara da se ispružena.
Mislio sam o tim faktorima kao dobro. Ja uvijek osjećam najudobnije u kapi, a samo rijetko na kočnice haube. (Koji mislim da će mi dati neke probleme možda boljeti zglob.) Ali, da sam izgleda da odijelo prilično ispruženu poziciju, što je možda ključ.

Ja definitivno ne volim puno sjede uspravno, kao što sam također imaju Kona Caldera i dok sam siguran da je lijepo MTB, ali sam mrzio jahanje položaj i odlučio se koncentrirati na poboljšanju mog cesti jahanje nakon što ga posjedovanje za oko dva tjedna.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish