PDA

Nadogradnja Deraileurs, Shifters i kazete

View Full Version: Nadogradnja Deraileurs, Shifters i kazete

MVP

Ja sam potpuno novi na cesti biciklom, samo im izvjedljiv kako teško / lako nadograditi sa kazetom, mjenjača i deraileurs? Mogu li nadograditi svaki od tih compoenents pojedinačno ili činiti ja morati uskladiti ih sve te ih kupiti zajedno?

PeterF

Ja sam potpuno novi na cesti biciklom, samo im izvjedljiv kako teško / lako nadograditi sa kazetom, mjenjača i deraileurs? Mogu li nadograditi svaki od tih compoenents pojedinačno ili činiti ja morati uskladiti ih sve te ih kupiti zajedno? To ovisi što imate. Ako vam boravak kod iste tvrtke, zamjene, out je lako, samo provjerite je li 9 speed for 9 speed ili 10 za 10. Top tri skupine za Campy (Record, Chorus, Centaur) i Shimano (Dura Ace, Ultegra i 105) su funtionally iste. i zamjenjivati. Imam bicikl koji je combo Record, Zbor i Kentaur.

MVP

To ovisi što imate. Ako vam boravak kod iste tvrtke, zamjene, out je lako, samo provjerite je li 9 speed for 9 speed ili 10 za 10. Top tri skupine za Campy (Record, Chorus, Centaur) i Shimano (Dura Ace, Ultegra i 105) su funtionally iste.
Dobro, dobro imam Shimano Sora 8 vj casssette i stražnji iskočiti, sora sora mjenjača i prednji iskočiti s 3 sp radilici.

mogu nadograditi određene pojedine komponente? Ie. ako želim poboljšati kvalitetu pomicanje, ili dobiti više zupčanici, što dužine ću morati proći kroz zamijeniti komponente?

PeterF

Dobro, dobro imam Shimano Sora 8 vj casssette i stražnji iskočiti, sora sora mjenjača i prednji iskočiti s 3 sp radilici.

mogu nadograditi određene pojedine komponente? Ie. ako želim poboljšati kvalitetu pomicanje, ili dobiti više zupčanici, što dužine ću morati proći kroz zamijeniti komponente?
Sva tri odjednom (kazete, mjenjača i stražnji der) ako želite ići sa 9 ili 10 brzina. Crank bi trebao biti ok, iako su 9 i 10 brzine koriste uži lanac. Imao sam stariju 8 speed postaviti i kupio 9-brzine upgrade kit. Bio je to dobar posao i upravo sada ima još dosta Shimano Deore 9 speed vani na diskontirane cijene.

Retro gunđalo

Bio je to dobar posao i upravo sada ima još dosta Shimano Deore 9 speed vani na diskontirane cijene.
Zapravo, to je vrsta zanimljiva točka. Sa Dura Ace, Ultegra i 105 sada na 10-brzina, koliko su dulje gornjoj razini brifters će biti lako dostupni? Nedavno sam kupio par Ultegra 9-brzine brifters samo da bi kao spares.

capwater

Držite telefon .... Prvo trebate odgovoriti na nekoliko pre-screening pitanja. 1) što okvira ste težak to ažurirati na i 2) zašto želite nadograditi? ,02 Je da je nadogradnja glavne skupine obično ne smisla, jer novi bicikl često će biti jeftiniji i okvira svibanj ne biti u ame klasi kao i nadogradnje. Any upgrade to da je otpada novca ionako. Kao što su drugi rekli, boraveći u istoj kategoriji šped omogućava nadogradnju na parče. Najbolji prasak za vaš mužjak je kotačima, jer ih možete premjestiti između okvira vrlo lako. Zapamtite 1000 $ stereo uređaj za automobil u '74 Pinto znači da ste još uvijek u vožnji '74 Pinto.

MVP

Sva tri odjednom (kazete, mjenjača i stražnji der) ako želite ići sa 9 ili 10 brzina. Crank bi trebao biti ok, iako su 9 i 10 brzine koriste uži lanac. Imao sam stariju 8 speed postaviti i kupio 9-brzine upgrade kit. Bio je to dobar posao i upravo sada ima još dosta Shimano Deore 9 speed vani na diskontirane cijene.
Koje dijelove jeste li dobili kao dio 9-brzine upgrade kit? Što ste radili komplet dobiti? Koliko?

Mislim da sam svibanj sići ovaj put ...

MVP

Držite telefon .... Prvo trebate odgovoriti na nekoliko pre-screening pitanja. 1) što okvira ste težak to ažurirati na i 2) zašto želite nadograditi?
Ja sam nadogradnje GIANT 06 'OCR3 okvira. Im 'ne siguran ako želim nadograditi još, jer sam ima nekih problema sa prebacivanjem na moj veći chainring, lanac uspomena dolazak off, ali sam čuo, to može biti fiksna i pravilan podešavanje ionako. Međutim Primjetio sam neke ljude kažu da SORA kvaliteta je "sranje", pa mislim možda sam trebao nadograditi, ja tek nedavno kupio bicikl, to je još uvijek pod jamstvom, ali sam samo htio istražiti da li sam mogao kupiti jeftini dijelovi na eBay ili nešto i nadogradnja, jer sam svjestan da su skupo kupiti potpuno novi.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Languages translations supported by vBET 3.2.2