PDA

Vittoria cipele ....... kako bi ih stopa

View Full Version: Vittoria cipele ....... kako bi ih stopa

Wino Ryder

Bok,

Bio sam razmišljati o nicanje za Vittoria "Zenith" u crvene cipele od Nashbar. Bilo tko imati bilo koji iskustvo sa Zenith cipele, Vittoria ili općenito? Nosim veličinu 10 1 / 2 US i moj stari Diadoras su veličine 45 koji mi se uklapaju. Sidi Cipele za 45 isto tako mi se uklapaju. Očigledno, Vittoria dimenzioniranje karte ne postoje, a željeli biste dobili što više informacija kao što sam prije nego što se mogu izvući utikač. Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. Hvala

schmuzzy

moj post, vjerojatno neće biti mnogo koristi ... ali kad sam prvi put počeo biciklizam-Sjećam Vittoria cipele da će biti najbolji. ali ti um-ovo je bilo prije clipless pedale (yeeeesh: eek:)

sada, drugi put okolo i išli u potrazi za moje stare favorite i ja misliti svoju nadmoć je donio Shimano, Nike, Sidi, i sl.

baš kao bas, Tommaso, itd. nekad bila mala, ruka builts ... i sada su samo imena staviti na masovno proizvedena frameove.

ja stvarno mogao naći mnogo informacija o njima, bilo da ih provode, ili bilo koji stil koji je izgledao tekući ...

samo moja ,02dolar

Wino Ryder

Hvala Shmuzzy, ne jako puno ugriza na ovaj thread ... LOL: D

Ja sam vjerojatno idući u proljeće za ove ionako. Ono što malo sam čuo o njima je bio prilično dobar, tako da osim ako sam trpjeti Sidi trenutku da ću ići na Vittorias. Moja najveća briga uglavnom je ipak u formi.

Poštovati tvoj odgovor

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish