View Full Version: Fizik Arionne za nekoga tko se mjeri 143mm?
Fizik Arionne za nekoga tko se mjeri 143mm?
JA je otišao to moj lokalni LBS provjeriti Specijalizirane toupe i Fizik Arionne i izmjerena je na oko 143mm i članica osoblja odmah mi je preporučeno Fizik Arionne? Mislio sam da arionne je 132mm i da, ako sam bio 143mm deblji kraj onda bi bilo unfortable i ne preporuča? I "ma bit confused: confused: Možda sam trebao ići na specijalizirane toupe 143mm?
Sve što mogu reći je da sam sjedim šire kosti (ne znam točno mjerenje), a mi se ne sviđa moja Arione sve to puno. Nažalost, to je sve što vam mogu dati savjet.
Oni ne mjeri sitbones isti način na koji su test za rak prostate im je činiti? : eek:
Pa, jedini način da odgovor je da se Arione i voziti ga, i vidjeti da li vam je ugodno.
Nije bio svjestan da su trgovine mjerenje bums i preporučujući sedla ...
Pa, jedini način da odgovor je da se Arione i voziti ga, i vidjeti da li vam je ugodno.
Nije bio svjestan da su trgovine mjerenje bums i preporučujući sedla ... Specijalizirane imati ovaj pjena-gel stvar koja može mjeriti sitbone širinu. Vlasnik shop će ponuditi sve što čini većina $ $ $
Aha, a ova gel pjena stvar uzima u obzir svoju poziciju na bicikl? : rolleyes:
Nije poking fun at you Bobby, ali ovaj pseudo-stvari se izvuče iz ruke ... pomoć za nuždu te ono što je čudnovato kako itko ikada upućenih u položaj za jahanje prije svega ovoga ...
Nije poking fun at you Bobby, ali ovaj pseudo-stvari se izvuče iz ruke ... pomoć za nuždu te ono što je čudnovato kako itko ikada upućenih u položaj za jahanje prije svega ovoga ...
haha Kvragu Mislim da jastuk mjerenje pomoć stvar doesnt da puno poslije svega: (
Nije poking fun at you Bobby, ali ovaj pseudo-stvari se izvuče iz ruke ... pomoć za nuždu te ono što je čudnovato kako itko ikada upućenih u položaj za jahanje prije svega ovoga ... nijedan prekršaj poduzeti. Vjerujem da je specijalizirani marketinški trik. I love my Arione, i vjerujem da ništa ne može ponoviti svoju poziciju na svom biciklu osim vašeg bicikla. Sitbones promijeniti neizmjerno što bacate naprijed i natrag, klizne prema naprijed i natrag previše. Uzeo sam priliku sa mojim arione, ali je savršen i vrlo udoban, čak i nakon 100 + km
no djelo poduzeti. Vjerujem da je specijalizirani marketinški trik. I love my Arione, i vjerujem da ništa ne može ponoviti svoju poziciju na svom biciklu osim vašeg bicikla. Sitbones promijeniti neizmjerno što bacate naprijed i natrag, klizne prema naprijed i natrag previše. Uzeo sam priliku sa mojim arione, ali je savršen i vrlo udoban, čak i nakon 100 + km
What I "ve primjećen o fizik arione i speciazlied toupe je da su ljudi promijenila iz fizik arionne da toupe uvijek reći toupe im bolje odgovara. Nikad nisam vidio jednu osobu koja je izjavio Arionne je više udoban nego Toupe . Vidio sam do sada nijedan tužba o Specijalizirane Toupe ali vidio puno žaliti Fizik. To, naravno, svibanj biti zbog raznih ljudi nisu pravilno pozicioniranje svoje sjedalo i ono što imate nego pozitivna vibra dobiti obrazac ljudi koji imaju toupe je teško zanemariti: D check this out http://cyclingforums.com/t296171.html: eek:
Pa, većina dečki znam da ovdje vole svoje Arione. Nikada nisam vidio Toupe (ne bi ih tržište u Italiji?).
U svakom slučaju, neka mi preporučujemo da pokušajte ih oboje i koriste onaj koji voli tvoj izmoliti bolje.
Happy shopping i jahanje!
Gel pjena za opremanje jastučić od Specijalizirane je korisna. Vi sjedite na njemu (ako shop zna što oni rade) pognut u položaj u kojem se vozite. Na taj način možete obaviti dobiti odgovarajuće mjerenje.
Međutim, postoje i drugi čimbenici poput vrha krivulje (zasvođen ili stana).
Ja sam prilično tanak i pokušao Arione i to je bio strašan za mene (iako svi drugi voli). I onda sam mjereno na Specijalizirane pjenom i predložio 143 sjedala koji sam naručio.
Ja sam ne puno više udoban.
Neki dan sam mislio moje sedlo je malo preuzak za mene ... dok sam shvatila je netko ga je ukrao ...
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0