različite veličine crankarms
View Full Version: različite veličine crankarms
Sam bio izvjedljiv ako je moguće koristiti različite crankarms u veličini na lijevoj i desnoj strani (na primjer 172,5 mm i 175 mm) ... Imam nesrazmjeran noge zbog imaju jednu nogu 2 cm kraći nego drugi, i mislim da mogu pomoći različite crankarms malo ... Je li netko ikada pokušao ništa slično?
Ako koristite kraće ruku na nogu kraći, trebali bi biti u redu ...
Ako koristite kraće ruku na nogu kraći, trebali bi biti u redu ...
Bolje rješenje bi moglo biti da biste dobili zaglavi orthotic podmetač ispod klin za kraća noga - 2cm je prilično velika praznina, a ja ne mislim da je razlika u dužini 2.5mm (promjera 5mm) će se osjećati vrlo udoban za vožnju.
Sila ćete trebati staviti van sa svojim kraće noge wil biti malo veći, ali, što bi moglo dovesti do vrlo neuravnotežena Pedalling.
HTH,
n
Sam bio izvjedljiv to je manje od savršen soltution, jer, dok je kraća poluga bi bilo lakše doći na dnu moždani udar, ona bi se dalje na vrhu moždani udar. Drugim riječima, dok 2cm odstupanja mogu biti ispravljene kroz dno pedala moždani udar, ona bi se udvostručiti do (otprilike) 4cm odstupanje kroz vrh
.... ali, mislim da niže pedala preko vrha pedala kruga ....... Nisam siguran
Možda netko treba izmisliti elektronski ili mehanički zglobni klizni skraćivanje / lengthening crankarm to nadoknaditi kroz sve sektore pedala udara: D
Može ići sve do "ovjes crankarms 'patent pending
Ive 'iskorišten dodatni uložak u cipele s nogu kraće.
I izgleda da opoziv čitanje negdje uvijek popularne "ovisi" u odgovor na slično pitanje. Možda je ovdje ili na BikeForums.net
Možete izvoditi različite duljine kurble, a neke ne.
Ne bih brinuti o moći pitanje ... nije važno izvršiti više s kraćim nogama, osim ako vaša primarna briga je da je vaš ubrzanje je vrlo glatka. Neki ljudi vožnja nedostaje jedna noga, a pretpostavljam da se jako malo momenta iz nogu da ne postoji ... ;)
Ali, natrag na moje mjesto. Zaboravio sam detalje, ali čitao sam negdje da postoji razlika u tome kako riješiti problem dužine, ovisno o tome je li noga je kraća iznad ili ispod koljena. Tvrde da je bio jedan uvjet sama posuđuje na podmetač, a druga za kraća poluga.
Možda te bi trebao obaviti pretrage, ili tražiti vodstvom liječnika i drugih medicinskih stručnih ...
Tu je rješenje negdje ... Možete pronaći način da bude udoban na vožnju! : D
Sretno!
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0