PDA

Kotači - Što tražite?

View Full Version: Kotači - Što tražite?

BenMelb

Imam neke shimanno R500 ja misliti, na moj bike trenutno i ja imati ažurirati na moj gume za gp4000 za vožnju na cesti, no isto tako i vožnja na neke biciklističke staze, a neke su malo grubo

Sam mislio JA će ostaviti svoje stare gume na moj R500 kotačima za te staze i na Turbo
i kupiti drugi set za korištenje na cesti i hobi utrke sa mojim gp4000

međutim kada sam pogledao na 'bolji' kotačima saznao sam relativno brzo ja nemam pojma, zašto su oni bolji ili što ja sam s ciljem da se iz ovog drugog seta.

JA dont ištanje to potrošeno hrpa! ali ako se samo da će biti na istoj razini kao moj trenutno kotačima onda ja navika zamarati sa mojim 2 kotača opciju.

Sam bio obličje at mavic kotači jer oni izgledaju tako popularan i ja mislio da će to biti dobar početak da biste dobili predodžbu o tome što sam bio protiv.

ja gledao --
mavic Cosmic Elite £ 240
mavic cosmos £ 158
Ksyrium Elite 2 £ 282

ovi su samo straigh iz probikekit

Jeste li ciljajući za lagani, profila i snage?

Ja sam samo 65kg tako da svjetlo jahač - bicikl je samo OCR1 međutim ja bih se nositi sa tim kotačima mene ako ja dogradnja moj bike do tcr Comp. ili slično.

hvala za bilo kakvu pomoć ili ideje

Eastway82

Pristojan kotača i kotači vjerojatno će više razlika nego išta drugo na putu bicikl osjeća i ručke. Zvuči kao da ne trebate previše brinuti o čista aerodinamika ili ulrimate krutost, ali bi trebao biti obličje za nešto svijetlo, ali izdržljiva i vožnja s dobrom kvalitetom (neki kotačima - kao što je moja radijalni spoked FSA RD-400s - su toliko ukočeni oni prenose svako malo vibracija na barova koji je doslovno bol). Ako imate novca, rekao bih da ići po Krysiums. Pokušajte www.cyclingbargains.com za bolju cijenu - Under £ 260 i njihove poštanske cijene su vrlo jeftine previše (3,95 £ paušal za UK narudžbe).

bikecoach

Imam neke shimanno R500 ja misliti, na moj bike trenutno i ja imati ažurirati na moj gume za gp4000 za vožnju na cesti, no isto tako i vožnja na neke biciklističke staze, a neke su malo grubo

Sam mislio JA će ostaviti svoje stare gume na moj R500 kotačima za te staze i na Turbo

međutim kada sam pogledao na 'bolji' kotačima saznao sam relativno brzo ja nemam pojma, zašto su oni bolji ili što ja sam s ciljem da se iz ovog drugog seta.

JA dont ištanje to potrošeno hrpa! ali ako se samo da će biti na istoj razini kao moj trenutno kotačima onda ja navika zamarati sa mojim 2 kotača opciju.

Sam bio obličje at mavic kotači jer oni izgledaju tako popularan i ja mislio da će to biti dobar početak da biste dobili predodžbu o tome što sam bio protiv.

ja gledao --
mavic Cosmic Elite £ 240
mavic cosmos £ 158
Ksyrium Elite 2 £ 282

Ja sam samo 65kg tako da svjetlo jahač - bicikl je samo OCR1 međutim ja bih se nositi sa tim kotačima mene ako ja dogradnja moj bike do tcr Comp. ili slično.

Na 65kg ste prilično lagani tako Ksyriums mogao biti dobar izbor. Oni su prilično lagane i imaju lijepo aero žbice. Sam trk na elita u prošlosti i otkrio da su vrlo lijepo kotač za vožnju.

Phill P

Probati i dobiti neki Neuvations. Ime ne zvuči najbolje, ali su reportidly vrlo solidan, i vrlo dobro naplaćuju. Velika težina (spec. za cijenu) aero, a od onog što sam vidio na drugim web listers imaju dobru ležajevi previše.

bobbyOCR

Neuvations nemaju Enduro ležajevi koji se koristi veliki postotak bicikl industrije, plus su abec 5 tako da valjak dobro. I love my custom izgrađen DT kotači s puno žbice, vrlo lagana naplatak, najkvalitetnije naplataka i sve dlake ispod 1600g. Svibanj svjetlo, ali ne čini obruč i bradavice su lakši od mavic-a, te da je tamo gdje je najvažnije.

BenMelb

Jesu li te Neuvations avalible u Velikoj Britaniji, učinio sam neke Google pretraživanja s ne puno sreće, ja ipak našli neke lijepe recenzije

ScienceIsCool

Odlično pitanje! Što čini dobru kotač? Što čini boljim kotač?

Neke izvedbe parametre koje sam pomislio su: težina, lateralna krutost, torzijska krutost, moment inercije, noseći kvaliteta, i aerodinamika. Na moje web stranice, pokušao sam mjeriti neke od tih karakteristika, a zatim ih staviti u perspektivu u skladu s koliko je važno da stvarno jesu.

Jedna stvar koja mi tanka je važno, ali ne može sasvim shvatiti kako je kvantificirati trajnosti ... Prijedlozi?

John Swanson
www.bikephysics.com (http://www.bikephysics.com)

ja gledao --
mavic Cosmic Elite £ 240
mavic cosmos £ 158
Ksyrium Elite 2 £ 282

buckybux

Odlično pitanje! Što čini dobru kotač? Što čini boljim kotač?

Neke izvedbe parametre koje sam pomislio su: težina, lateralna krutost, torzijska krutost, moment inercije, noseći kvaliteta, i aerodinamika. Na moje web stranice, pokušao sam mjeriti neke od tih karakteristika, a zatim ih staviti u perspektivu u skladu s koliko je važno da stvarno jesu.

Jedna stvar koja mi tanka je važno, ali ne može sasvim shvatiti kako je kvantificirati trajnosti ... Prijedlozi?

John Swanson
www.bikephysics.com (http://www.bikephysics.com) Također, na ležaj kvalitetu, to nije samo kvaliteta, ali trajnost. Trajnost čini se da je funkcija jahača težinu, vrstu jahanja i kvaliteta površine. Žrtva je težina / novac za izdržljivost, s trik se pronaći najbolju vrijednost. Nažalost, ulazi u jednadžbu trajnost odlučuje znatno složeniji i drugačiji za svaki jahač.

Te mogao pravedan postaviti tri ili četiri jahanje stilova (težina, tip i kvalitetu) za usporedbu.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations supported by vBET Translator 3.2.2