PDA

Little Things

View Full Version: Little Things

fauxpas

Dovoljno je riječ o drugom malom otkriću sam napravio ... svako malo neki pravedan uspomena dodajući da moje jahanje uživanje i većina vas iskusni vozači će znati sve te otkrića sam izradu ...

Čarape!

I konačno malo metak i kupio neki biciklizam čarape ... Man, I love em ...

Ja sigurno nikada cijenjen inženjerstvo u jednostavnim par čarapa ...

Moja noga se osjeća mnogo bolje u mojoj Carnacs ...

Ja misliti ću avg drugi 0.002745 kph uzrok tih čarapa ... : D

531Aussie

eh, žao mi je reći, ali ja računati 'lijepo' čarape držati njihov lještarka osjećaj za oko 2 tjedna: P

wcngu1

eh, žao mi je reći, ali ja računati 'lijepo' čarape držati njihov lještarka osjećaj za oko 2 tjedna: P
hehe koji sam naručio par čarapa Sidi pravedan vidjeti ako je bilo drugačije. I "ll let ya know how I go: D

Albert 50

eh, žao mi je reći, ali ja računati 'lijepo' čarape držati njihov lještarka osjećaj za oko 2 tjedna: pHey Oza ..... sposta oprati em drugarica .... orfullee stif afta coupla tjedna riden: D: D

531Aussie

Ha! :) Kupio sam neke 'gibak', super čarape koje su gumiranom, ili tako nešto, i oni su bili fantastično ........ za oko 5 vožnju! :)

bobbyOCR

I vožnja s DT Swiss čarape, koje sam dobio da odgovara mom kotačima. Ja koristiti posebnu mješavinu stvari da mi prati biciklizam zupčanik, a sve to završi mekan i udoban. Ja ne mogu stajati ukočeno čarape (one su moj Div ovakav)

fauxpas

Pa ti biciklizam čarape su zillion puta bolje napravio od mog GL-lo 3 za 5 $ jobbies ... Tako sam kakve očekuju oni će posljednji neko vrijeme ...

Kad sam otišao po Europi, i nosio rupe u čarapama kao lud, onda kupio 3 seta od povo čarape off ulice prodavatelja u Parizu ... Ja ih još uvijek imaju, oni izgledaju kao nova nakon 2,5 godine ...

Čarape su svi različiti Pretpostavljam. Neki biciklizam čarape sam spot na ebay sam would't dodir nanijeti oni vizualno ne izgledaju kao da će trajati. Te jedan sam napravio kao što su bolnice razreda odjeću ...

RussB

Pa, ja sam dobio "smartsocks", te su ih koriste tijekom cijele godine. Oni ne pokazuju bilo nositi. Ne ukrutiti se u oprati. Oni također imaju dobre wicking akciju. Ne dopustite bilo koji od mojih biciklizam odjeću idu u kosu. Ja hang'em do suha. oni su samo oko $ 3 par.

Snažni Pete

Sidi ili Campagnolo čarape. Velik, udoban, a da vam izgleda kao profesionalac ...;)

wcngu1

Sidi ili Campagnolo čarape. Velik, udoban, a da vam izgleda kao profesionalac ...;)
Wooo Mislim da sam izabrao pravu čarape: cool:

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish