View Full Version: Nadogradnja Jeftini biciklom na nešto pristojno?
Nadogradnja Jeftini biciklom na nešto pristojno?
JA je došao preko vrlo jeftin bicikl, (pročitajte WalMart hibridne 26 "Muške 'Roadmaster Mt. Furija Mount
) I bio izvjedljiv ako Internet bi bilo vrijedno da se stavi na nekim novim gumama, ili nadogradite okvira? Ne tražite bilo kakve ozbiljne konkurentnom jahanje, ipak, međutim, samo ne tako jebani prigradskim.
Jedno pitanje, tri odgovora ...
1) Ako vam se sviđa način vožnje i to samo treba guma, a zatim ići za to.
2) Ako trebate promijeniti gume i nekoliko drugih komponenti, vi ste vjerojatno bolji od čeka za nešto što je bliže idealnog.
3) Kupnja jeftine i pokušavaju stvoriti stanje art bicikl, zamjenjujući sve definitivno nije isplativo.
Ako želite zamijeniti gume i okvir, vjerojatno ste u području # 3 ... Komponente se vjerojatno ne vrijedi nadogradnju okvir ...
Te stvari su prokleti sa stilom Freewheel stražnje kotače. Ako ste teži od 150 £ nećete dobiti više od 5 ili 6 stotinu milja od stražnje osovine.
Htio bih kupiti neki i voziti ga "kao što je" ako se ikada pronašao škripac za slabe stražnje osovine, a ako jeftini bicikli i dalje je došao sa lugged čelični okvir. To je solidan, ne butted aluminija sa aluminijskim okvirom viljuške izgleda kao da će vožnja brutalno posebno sa 18mm guma.
To je gotovo nikad ne isplati nadograditi vs kupnju novih, ali imam osjećaj da mogu dobiti mnogo koristi od jednog od tih bicikli "kako jest" ako ne za bodove sam spomenuo.
JA je došao preko vrlo jeftin bicikl, (pročitajte WalMart hibridne 26 "Muške 'Roadmaster Mt. Furija Mount
) I bio izvjedljiv ako Internet bi bilo vrijedno da se stavi na nekim novim gumama, ili nadogradite okvira? Ne tražite bilo kakve ozbiljne konkurentnom jahanje, ipak, međutim, samo ne tako jebani prigradskim.
Gume je jedina stvar vrijedi nadogradnje. Na taj način ste uzimanje 150 $ bicikl, a ako ste stavili $ 75 vrijedan od nadogradnje u nju, samo proveo pola vrijednosti bicikla na nadogradnje.
Oni dolaze s tako loše napravio komponente, to ne vrijedi stavljajući ih na bolji okvir.
Iskreno, ako se samo držati ček ebay ili craigslist, možete dobiti vrlo lijep koriste prigradskim bicikl za ~ $ 300, ali Im 'ne siguran što je proračun.
Te stvari su prokleti sa stilom Freewheel stražnje kotače. Ako ste teži od 150 £ nećete dobiti više od 5 ili 6 stotinu milja od stražnje osovine.
Htio bih kupiti neki i voziti ga "kao što je" ako se ikada pronašao škripac za slabe stražnje osovine, a ako jeftini bicikli i dalje je došao sa lugged čelični okvir. To je solidan, ne butted aluminija sa aluminijskim okvirom viljuške izgleda kao da će vožnja brutalno posebno sa 18mm guma.
To je gotovo nikad ne isplati nadograditi vs kupnju novih, ali imam osjećaj da mogu dobiti mnogo koristi od jednog od tih bicikli "kako jest" ako ne za bodove sam spomenuo.
Bio sam u krivu, Varsities imaju čelične vilice i gume 25mm. Oni svibanj zaista voziti u redu. GMC Denali, iako, kao što je ravno, masti, vilica noge da probabaly nije bitno što su izrađene od.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0