7 i 8 kasete kompatibilnost.
View Full Version: 7 i 8 kasete kompatibilnost.
Pusti me uvesti ja sam 44 godina stari učitelj-tko voli biciklizam. pisanje iz Buenos Aires, Argentina.
Imam 21 brzina bicikl (Raleigh MTB). Ima 7 speed zakretač (Shimano EF-29-7). Je Crankset Shimano FC-TX71 (28, 38, 48 zuba). Stražnji mjenjač je RD-M340-Acera-i hub-kazeta-Shimano je HB-M495 (Alivio). Kazeta je Shimano CS-HG30i. To je 7 speed kazeta s spacer. To zato što je čvorište za 8 brzina kasete.
Upravo sada, moram promijeniti lanac i kazeta. Neki ljudi preporučuju instaliranje 8 speed kazeta, kao što su CS-HG50 8i (Alivio). Oni kažu da jedino ograničenje će biti da mi neće biti u mogućnosti to pristup COG # 1 (najveći). Ako je to jedini problem, JA nikada iskoristiti taj vršak ionako. Koristim uglavnom cogs # 4, 5 i 6.. So I don't care. Ali ...
Ja sam ne siguran (neke ljude kaže da i neki drugi reći ne), ako je prostor između cogs je isti za oba kasete (7 i 8 brzina respectively). Je li prostor zaista isti? Hoće li moj zakretač raditi ok. Ako je istina, želio bih instalirati oba CS-HG50 kaseta i CN-HG50 lanac.
Dakle, idemo na stvar: Što biste preporučili da me?
Napomena: Ja sam uvijek govori o Shimano proizvodima jer ovdje je gotovo nemoguće dobiti Sram i videa.
Hvala unaprijed. Ja ću biti očekujemo vaš odgovor.
Srdačan pozdrav,
Glore2002 .-
JA predlagati uzimajući 8 speed Kasete, ima više birati iz, primjerice, 12-25.
Možete promijeniti zakretač / poluga podešene na EF-50 8 brzina, oni prodavati u (AUD) $ 50 range.
Imam koristi 8 i 7 speed componets na isti bicikl.
Vidi: http://www.cyclingforums.com/t363004.html
Ako zadržite 7 speed mjenjača i koristiti 8 speed kazete, onda možete odabrati raspon, pomoću gornja ili donja granica vijci, koji klin se zaštita, najveći ili najmanji jedan.
JA predlagati uzimajući 8 soeed Kasete, ima više birati iz, primjerice, 12-25.
Možete promijeniti zakretač / poluga podešene na EF-50 8 brzina, oni prodavati na 50 dolara raspon.
Imam koristi 8 i 7 speed componets na isti bicikl.
Vidi: http://www.cyclingforums.com/t363004.html
Ako zadržite 7 speed mjenjača i koristiti 8 speed kazete, onda možete odabrati raspon, pomoću gornja ili donja granica vijci, koji klin se zaštita, najveći ili najmanji jedan.
George Hvala vam!
Vrlo jasno objašnjenje.
Tada ću otići za osam brzina kaseta zaključavanje van najvjerojatnije-najveći zubac (koji ja nikada ne koristite).
Hvala opet,
Njemački .-
Da bi dodali više podataka za raspravu ...
JA napokon postaviti razliku. Osam brzina cogset ima prostor od 4.8mm između dva cogs, dok je sedam brzina cogset ima prostora za 5mm. Gotovo isti, ali ne i isti.
Izvor informacija: Gdin Sheldon Brown .-
Da bi dodali više podataka za raspravu ...
JA napokon postaviti razliku. Osam brzina cogset ima prostor od 4.8mm između dva cogs, dok je sedam brzina cogset ima prostora za 5mm. Gotovo isti, ali ne i isti.
Izvor informacija: Gdin Sheldon Brown.-Can you post link. Mislim da ćete uvidjeti da je za spin-on Freewheel, ne freehub.
Kad sam kupiti 7 / 8 speed Kasete Sunrace (za Shimano) fiksni sprockets su svi isti, samo labava one promjene.
Hello Again George i hvala opet za svoje vrijedne suradnji!
To nije veza, to je e-mail sam poslao na Sheldon Brown odgovorio da je on Let me kopirajte i zalijepite linije mail da stvar (ono što je on odgovorio je na podebljano):
...
Imam 21 brzina bicikl (Raleigh MTB). Ima 7 speed zakretač (Shimano EF-29-7). Je Crankset Shimano FC-TX71 (28, 38, 48 zuba). Stražnji mjenjač je RD-M340-Acera-i hub-kazeta-Shimano je HB-M495 (Alivio). Kazeta je Shimano CS-HG30i. To je 7 speed kazeta s spacer. To zato što je čvorište za 8 brzina kasete.
Moram promijeniti lanac i kazeta. Neki ljudi preporučuju instaliranje 8 speed kazeta, kao što su CS-HG50 8i (Alivio). Oni kažu da jedino ograničenje će biti da mi neće biti u mogućnosti to pristup COG # 1 (najveći). Ako je to jedini problem, JA nikada iskoristiti taj vršak ionako. Koristim uglavnom cogs # 4, 5 i 6.. So I don't care. Ali ... Ja sam ne siguran (neke ljude kaže da i neki drugi reći ne), ako je prostor između cogs je isti za oba kasete (7 i 8 brzina respectively).
Je li prostor zaista isti?
Nije isto, ali je prilično blizu. 7-brzina je 5 mm, 8 brzina je 4.8 mm.
Hoće li moj zakretač raditi ok?
To vjerojatno se može raditi, ali zašto kupiti skuplji kazete da neće smjene, kao i jeftiniji?
Ako je istina, želio bih instalirati oba CS-HG50 kaseta i CN-HG50 lanac.
Preporučujem Sram PC-58 lanca
Dakle, idemo na stvar: Što biste preporučili da me?
Shimano 7-speed.
End --------------- ---------------------
George, kako bi se reći istinu, ja sam uzimajući sad malo zbunjeni. Trebam li ići na 7 speed cogset ili za 8 speed neki? :-)
Hvala.
Njemački .-
7
Neću raspravljati sa "kapetana";)
Pa ja ću biti ... Oduvijek sam mislio da je 7. i 8spd imaju isti razmak. Lanac je iste širine za oba. Zvuči kao odgovor je: korištenje 7spd kazeta ako možete ga dobiti lako, ili koristite 8spd ako ne.
George, bio sam razmišljati o tome i-mi-tvoj prvi odgovor zvuči najbolje. I bolje promijeniti cogset mjenjača i previše. Danas ću vidjeti koliko je radnik ovdje (Buenos Aires) i da znaš što se dogodilo.
Puno ti hvala,
Njemački .-
Pa ja ću biti ... Oduvijek sam mislio da je 7. i 8spd imaju isti razmak. Lanac je iste širine za oba. Zvuči kao odgovor je: korištenje 7spd kazeta ako možete ga dobiti lako, ili koristite 8spd ako ne.
You're right! Hvala. :-)
Njemački .-
Vaš trenutni EF29-7 direktni zamjenski bi bilo:
ESTEF50P8AL ST-EF50 EZ-FIRE STI SET povisok 8-SPEED BLACK $
ESTEF50P8AS ST-EF50 EZ-FIRE STI SET povisok 8-SPEED SILVER $
Imam rezervni set srebra ovdje u ovom trenutku. :)
Vaš trenutni EF29-7 direktni zamjenski bi bilo:
Imam rezervni set srebra ovdje u ovom trenutku. :)
To će biti dobra prilika za posjet Australiji!! : D
Oni su mjenjača Sam bio obličje za. Mislim da bi trebao raditi ok sa CRANKSET (FC-TX71); Stražnji mjenjač (RD-M340 Acera) i Cogset Ja sam planirajući to get (Alivio HG 50). Moj koncentrator Alivio M495.
Evo tih mjenjača su oko $ s 20 .- Acera one su oko $ s 27 .- i Alivio ST-M405 su oko $ s 35 .- (američkih dolara), ali Ja sam ne siguran ako oni su puno bolje nego EF50 . Što da li vi misliti? : confused:
Nakon posla, ja ću ići za stvari koje trebam: Shifters, Cogset (oko $ s 15 .- i lanac (HG-50), koji je oko $ s 8 .-
George Hvala opet za podršku!
Njemački .-
Hello again!
To je ono što sam učinio:
JA Installer nov 8 speed Cogset (HG 50), novi par 8 speed mjenjača (Alivio), novi lanac (HG 50) i ja isto tako zamijenio kablove i stanovanje. Napravila sam ga sam i osjećam se ponosi da je:)!
Sada imam 24 brzina bicikl. Moram ga testirati, ali nadam se da će proći u redu.
Želim vam zahvaliti za pomoć prijatelja sam dobio od vas.
Have a nice week,
Njemački .-
Well done! ;)
Dalje, pogledajte na gume ako je većina tvoj jahanje na asfaltirane ceste i staze. Continental Sport Contact 26x1.3 su odličan izbor. Imamo temu MTB slicks ovdje u Aus:
http://www.cyclingforums.com/t291662.html
Hello again!
To je ono što sam učinio:
JA Installer nov 8 speed Cogset (HG 50), novi par 8 speed mjenjača (Alivio), novi lanac (HG 50) i ja isto tako zamijenio kablove i stanovanje. Napravila sam ga sam i osjećam se ponosi da je:)!
Sada imam 24 brzina bicikl. Moram ga testirati, ali nadam se da će proći u redu.
Želim vam zahvaliti za pomoć prijatelja sam dobio od vas.
Have a nice week,
Njemački .-
Ne želim biti kopile, ali, s obzirom da ste bili zamijeniti lanac, kazeta i mjenjača s novim, a vi već 8 / 9 spd koncentrator, mogli biste imati pp od GO 9spd.
Ne želim biti kopile: D, ali, s obzirom da ste bili zamijeniti lanac, kazeta i mjenjača s novim, a vi već 8 / 9 spd koncentrator, mogli biste imati pp od GO na taj način 9spd.Not, TX71 kurble pobijedio 't uzeti 9 speed lanca, na taj način, da će trebati potpuna Deore grupa Set. : eek:
Ne tako, TX71 kurble neće uzeti 9 speed lanca, na taj način, da će trebati potpuna Deore grupa Set. : eek:
Jeste li sigurni, George? Moja 1990-era Deore DX trostruki CRANKSET (7spd) uzima 9spd lanac pravedan prekid. Ima li fundamentalne razlike između različitih 7spd cranksets?
Jeste li sigurni, George? Moja 1990-era Deore DX trostruki CRANKSET (7spd) uzima 9spd lanac pravedan prekid. Ima li fundamentalne razlike između različitih 7spd cranksets? Da! Sljedeći put kad vidite CRX4 Giant, imaju pogled na TX71 Crankset. Nema šanse da bi stavili 9 speed super uske lanac na tome. : eek: HG 50 lanca je najuži bih preporučiti.
Tvoj stari Deore će se legure i izgrađen do mnogo veću cijenu.
Da! Sljedeći put kad vidite CRX4 Giant, imaju pogled na TX71 Crankset. Nema šanse da bi stavili 9 speed super uske lanac na tome. : eek: HG 50 lanca je najuži bih preporučiti.
Tvoj stari Deore će se legure i izgrađen do mnogo veću cijenu.
Deore DX velika chainring nema stepenica, igle ili ploče za pomoć prolaz od lanca na svoje zube, te je od standardne 7spd širine, a opet ja nemam problema sa 9spd lancem upshift na veliki prsten, čak i korištenjem 7 / 8spd prednji mjenjač. Ja sumnjate da biste mogli dobiti 9spd lanac radi s najviše 7/8spd chainsets.
Well done! ;)
Dalje, pogledajte na gume ako je većina tvoj jahanje na asfaltirane ceste i staze. Continental Sport Contact 26x1.3 su odličan izbor. Imamo temu MTB slicks ovdje u Aus:
http://www.cyclingforums.com/t291662.html
Hvala za savjet o gumama. Zatim, Ja sam koristeći par Hutchinson Acrobat (1.35). Nice gume. Ja ću pokušati pronaći one Continental ovdje. Oni zvuk kao dobar izbor. Hvala opet .-
Njemački .-
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0 -
TalkFinance.net