View Full Version: Burley Softride Tandem - Komentari Molim
Burley Softride Tandem - Komentari Molim
Im 'obličje at koristi Burley Tandem. Rumba softride model. Bilo kakve komentare na bicikle od Burley? Mislim da su oni samo čine prikolice sada. To je 2002 i oni traže od $ 1,200. Nije sigurno ... ali Burley!
Misli?
Im 'obličje at koristi Burley Tandem. Rumba softride model. Bilo kakve komentare na bicikle od Burley? Mislim da su oni samo čine prikolice sada. To je 2002 i oni traže od $ 1,200. Nije sigurno ... ali Burley!
Misli?
Pokušajte postavljanje na tandem @ Hobbes liste.
Nikad pokušao softride sebe. Imamo zajednički prijedlog moka koje volimo.
još jedan izvor veliki izvor informacija je www.thetandemlink.com
Živjeli
Geoff
Misli?
Mi cesta krupan Softride i ne sviđa.
Mi cesta krupan tandemu s prigušnim sjedalo post za ložač i volio je puno.
Smatramo da je dobivanje timski rad zahtijeva malo privikavanje, ali ne želim da oboje pate kroz proces. Moja supruga i ložač jednostavno nije mogao dobiti pedalu joj udarac glatka s Softride i bilo je još gore za nju rade sa mnom kroz zavoje.
Mislim da biste trebali pokusna vožnja bicyle koliko vi i vaš suigrač ... i tandem vlasnik će dopustiti. Samo kao ekipa zna što će raditi za vas, a što neće.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0