View Full Version: Italija biciklizam putovanje, sugestije?
Italija biciklizam putovanje, sugestije?
Ja sam s obzirom na uzimanje biciklizam odmor u Italiji proljeće sljedeće godine za tjedan dana ili tako. Primjetio sam broj oglasa za Italiju i Bike hotels će poštovati bilo kakve povratne informacije ili prijedloge u svezi lokacije i smještaja. Ja sam pohlepan grupa jahač 53 godina starosti nalazi u BC Canada. Živjeli Terry.
Evo link I keep zatvoriti za moju budućnost Italija pothvat. Možda oni mogu vam pomoći.
http://www.cycleitalia.com - Ciklus Italia - Great site
Mislim da vam je potrebno da biste dobili više jasno o tome što ono što želite "bike hotelu" to učiniti za Vas - (i koliko ste spremni platiti za različite razine usluga).
Kao. . .
Hotel nudi samo karte + cue sheets lokalnih putova (brdski ili cestom ili oboje?)
hotel samo da pruža posebnu prostoriju u podrumu za spremanje bicikla
hotel može vam pomoći organizirati najam bicikla, (nasuprot)
uključuje najam bicikla u cijenu paketa
mogu vam pomoći organizirati zaposliti lokalni vodič biciklizam, (nasuprot)
uključuje vodič usluga u cijeni paketa
će voziti i bicikl na početak linije udaljen od hotela
Ako je većina ruta će početi od hotela, onda bih želite premjestiti u drugačiji hotel u različitim regijama, nakon 3-4 dana.
Što se tiče "gdje je?", Mislim da moraš ponuditi barem nagovještaj o tome što vrsta jahanja koje tražite. Off-road u odnosu na ceste? u odnosu na brdovitom stan? planine prema moru? ne-biciklističke aktivnosti na nekoliko dana? Jeste li pokušavate izbjeći drugih turista ili ste u nadi da se povežu s ne-talijanske turiste?
Ken
Ja sam s obzirom na uzimanje biciklizam odmor u Italiji proljeće sljedeće godine za tjedan dana ili tako. Primjetio sam broj oglasa za Italiju i Bike hotels će poštovati bilo kakve povratne informacije ili prijedloge u svezi lokacije i smještaja. Ja sam pohlepan grupa jahač 53 godina starosti nalazi u BC Canada. Živjeli Terry. Dragi prijatelju, Ja sam talijanski koji žive u Italiji sada. Ja sam upravo ostavio Victoria, BC, gdje sam živio u nekoliko godina. Ja sam zatim počevši svoju tvrtku koja će vođene, u potpunosti podržan, izazovan i exclusives, ture u Veneto i slavni planinama Dolomita. Mi smo partneri s Pinarello, koja će osigurati visok-kraj bicikle karbonskih vlakana. Sada, budući da naša tvrtka će biti pokrenuta u roku od tjedana ću haved da biste dobili leđa vama sa naše web stranice.
Za sada, ako se može više specifičnih (uzimate svoj bicikl, trebate samo smještaj, da li znaš gdje ići / kada ste sami, koliko želite potrošiti ????) JA htijenje obaviti moj najbolji to vam pomoći pronaći pravu smještaj, na pravom mjestu u pravo cijeni.
Ciao Giovanni
:) Pozdrav Giovanni, hvala vam toliko za odgovaranje na moj konac, kako zanimljivo čuti da li živjeli u Victoriji, jeste li upoznati s biciklizam područja oko Victoria tj. Sannich Central, Sydneya, Mill Bay itd? Bio sam s obzirom na uzimanje moj bike, (Ja sam trenutno jahanje Specijalizirane asfaltiranu Pro) iako više mislim o tome ideja iznajmljivanja svibanj biti put to ići. I vožnja biciklom Oak Bay dućan grupa je u subotu ujutro za moj glavni 100k grupa vožnju, sa 8 do 10 sati treninga sredinom tjedna, kako bi vam dali ideju o moje trenutne jahanje. Moja žena će me prate (ne jahač) na ovaj izlet, tako da je posjet također će trebati dostaviti određene turističke element. Naš boravak će biti za oko mjesec dana ukupno.
Mi nismo odabrali lokaciju još, sugestije će biti dobrodošla. Smještaj će biti potrebno za naš boravak negdje lijepo, ali ne i lud, seosko naselje postavka možda. Zanimljivo čuti o vašoj biciklizam venture, zvuči odlično, Ja sam obličje naprijed to čuti više detalja o svojoj ture. Što se tiče vremenskog okvira smo bili razmišljanja proljeće ili u jesen. JA radovati se unaprijed sluh od vas uskoro, Ciao Terry. Potter1@shaw.ca
PS Sretno s vašim biciklističke ture.
Terry naravno ja sam vrlo upoznat s područja ste spomenuli i subotu ujutro Oak Bay vožnji. Htjela predlažemo da dođe u Italiji u travnju, svibnju, lipnju ili rujnu, listopadu. Ako izbjeći srpanj / kolovoz ste već u dobroj formi. Područja za vožnju bi Veneta, Sardinija i Sicilija (dva velika otoka), Toscany, Umbrija, Puglia, Abruzzo to sve ovisi što tražite kao vrstu vožnje. Ako se odlučite doći do Veneto ćemo biti u mogućnosti kako bi vam pomoglo organizirati cijeli izlet za vas (imamo turistički agent) i naći bicikl za vas (što o životu svoje lijepe Specijalizirane kod kuće i pokušava Pinarello umjesto toga?) . Pinarello tvornice je 20 km. daleko od Venecije i onda možete ići u Veroni, Padovi, Dolomite, itd. i to bi bilo dovoljno za mjesec dana i za svoju ženu. Također tjedna na umu da mi znamo da je 25. svibnja Giro d'Italia će se u Dolomitima za ono što se smatra najteža vožnje turneje; svibanj biti želite vidjeti da te ....
Pustiti mene znati ako ja mogu pomoći. Ciao
:) Pozdrav Giovanni, hvala vam toliko za odgovaranje na moj konac, kako zanimljivo čuti da li živjeli u Victoriji, jeste li upoznati s biciklizam područja oko Victoria tj. Sannich Central, Sydneya, Mill Bay itd? Bio sam s obzirom na uzimanje moj bike, (Ja sam trenutno jahanje Specijalizirane asfaltiranu Pro) iako više mislim o tome ideja iznajmljivanja svibanj biti put to ići. I vožnja biciklom Oak Bay dućan grupa je u subotu ujutro za moj glavni 100k grupa vožnju, sa 8 do 10 sati treninga sredinom tjedna, kako bi vam dali ideju o moje trenutne jahanje. Moja žena će me prate (ne jahač) na ovaj izlet, tako da je posjet također će trebati dostaviti određene turističke element. Naš boravak će biti za oko mjesec dana ukupno.
Mi nismo odabrali lokaciju još, sugestije će biti dobrodošla. Smještaj će biti potrebno za naš boravak negdje lijepo, ali ne i lud, seosko naselje postavka možda. Zanimljivo čuti o vašoj biciklizam venture, zvuči odlično, Ja sam obličje naprijed to čuti više detalja o svojoj ture. Što se tiče vremenskog okvira smo bili razmišljanja proljeće ili u jesen. JA radovati se unaprijed sluh od vas uskoro, Ciao Terry. Potter1@shaw.ca
PS Sretno s vašim biciklističke ture.
Nedavno sam posjetio Italiju s grupom prijatelja. Mi smo uspona i Passo dello Stelvio Passo del Gavia. Ja organizirao ovaj izlet po sebi i spasio puno novca. Možete pročitati o tome ovdje:
http://www.edmontonmasterscyclingclub.ca/
Ako trebate više informacija možete elektronička pošta mene at: zkahlina@shaw.ca
Uzdanica ovaj pomoć.
Z.
Nedavno sam posjetio Italiju s grupom prijatelja. Mi smo uspona i Passo dello Stelvio Passo del Gavia. Ja organizirao ovaj izlet po sebi i spasio puno novca. Možete pročitati o tome ovdje:
www.edmontonmasterscyclingclub.ca (http://www.edmontonmasterscyclingclub.ca/)
Vidim u svoju priču da ste iznajmili auto. To je ono što sam uvijek činiti. Olakšava doći do najboljih jahanje. Lakše se nositi s lošeg vremena. Mnogo širi odabir hotela.
Evo nekoliko fotografija (http://www.roberts-1.com/t/b05/it/k/index.htm) moje putovanje s Stelvio + Gavia i neke druge lijepe vožnje.
Im 'ne siguran što zapravo "bike hotelu" je. Budući da sam svoj automobil i bicikl, ne brinite o tome - samo izaberite što hotel ima smisla, a tu je uvijek bio način za pohranu moj bike.
Ken
Ja sam s obzirom na uzimanje biciklizam odmor u Italiji proljeće sljedeće godine za tjedan dana ili tako. Primjetio sam broj oglasa za Italiju i Bike hotels će poštovati bilo kakve povratne informacije ili prijedloge u svezi lokacije i smještaja. Ja sam pohlepan grupa jahač 53 godina starosti nalazi u BC Canada. Živjeli Terry.
check out this site:
www.veloclassic.com (http://www.veloclassic.com)
oni 'događaj Žiro u svibnju s bivšim profesionalnim Andrea Tafi.
Great site, velike tvrtke. Sam putovao sa njima svaki od protekle 4 godine.
Vlasnici su fantastično, a nalaze se na svakom izletu. vrijedi pogledati!
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0