PDA

View Full Version: Dvije godine biciklističke i nastavu preko Amerike i Afrike! Woohoo!

Dvije godine biciklističke i nastavu preko Amerike i Afrike! Woohoo!

andrewjet1

Prije dva tjedna sam krenula na dvije godine biciklizam putovanje kroz Sjeverna / Južna Amerika i Afrika. I'm going to provesti godinu dana jahanja iz New Jersey, Amerika u Buenos Aires, Argentina. I'm going to izraditi moj put u Južnu Afriku i provesti godinu dana jahanja iz Cape Town do Kaira. Ja sam učitelj engleskog jezika i svaka tri do četiri mjeseca sam da ću prestati volontirati učiti engleski za jedan mjesec na lokalnoj školi. Kad sam prestati volontirati, idem da se radi na projektima sa četiri škole natrag u Americi. Projekti su napravljeni kako bi pomogli link moji učenici na putu s učenicima natrag u države.

Imam web stranicu koja objašnjava izlet u više detalji uz blogu, route map, zupčanik popis, kao i neke druge stranice. Check it out ako ste zainteresirani:

www.teacherontwowheels.com (http://www.teacherontwowheels.com)

nada sve radi dobro!

Andrew

chevo

Good on you mate, uživali u svoju priču dosad. Sve najbolje. Možda biste mogli uključiti downunder posjet dok ste na južnoj hemisferi?

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish