PDA

Hanoi to Sapa - koji put najbolji?

View Full Version: Hanoi to Sapa - koji put najbolji?

Genkitravels

Bok, Newby na ovim forumima - hvala za uzimanje vremena to uzeti u obzir ovaj post. Ja ću biti u Hanoi, Vijetnam na kraju ovog mjeseca, a sam planira da mi uzme 21 speed bike touring i ciklus moj put kroz sjeverni Vijetnam, Laos i Kambodža preko deset tjedna.

Volio bih to učiniti putovanje u Sapa, ali sa svim brežuljcima sam plan o samo što je putovanje u jednom smjeru. Moje pitanje je ovo ... Trebam li uzeti vlak iz Hanoi to Sapa ili Sapa za Hanoi. Tražim najmanje otpor vjetra i najbolji spust / uspon kombinirani. Radije bih više spusta do uphills (ja sam tako smiješno, zar ne?). Moj plan je da se u redovitim zaustavlja (Mai Chau, Son La, Dien Bien Phu, Lai Chau i sl.; i diverzija na Tam Coc ako je moguće) i vjerojatno će upravljati samo 60 do 80 km dnevno.

Ako bilo tko je vezan za to područje i može dati savjet na terenu ili žele podijeliti svoja iskustva volio bih ih čuti. Isto tako, ako bilo tko je imao iskustvo prelaska u Laos (sjeverno od Lao-Bao Khe Sanh) biciklom - kako vam ide? Bilo koji problemi?

Prilično neprimjetan zahtjev znam - bilo kakvu pomoć, ili pokazujući u pravom smjeru će biti mnogo poštovati. Do tada ću držati bičevanje g. Pumpy i Thorn stablo stranice. Hvala, Terry.: O

dan66

Bok, Newby na ovim forumima - hvala za uzimanje vremena to uzeti u obzir ovaj post. Ja ću biti u Hanoi, Vijetnam na kraju ovog mjeseca, a sam planira da mi uzme 21 speed bike touring i ciklus moj put kroz sjeverni Vijetnam, Laos i Kambodža preko deset tjedna.

Volio bih to učiniti putovanje u Sapa, ali sa svim brežuljcima sam plan o samo što je putovanje u jednom smjeru. Moje pitanje je ovo ... Trebam li uzeti vlak iz Hanoi to Sapa ili Sapa za Hanoi. Tražim najmanje otpor vjetra i najbolji spust / uspon kombinirani. Radije bih više spusta do uphills (ja sam tako smiješno, zar ne?). Moj plan je da se u redovitim zaustavlja (Mai Chau, Son La, Dien Bien Phu, Lai Chau i sl.; i diverzija na Tam Coc ako je moguće) i vjerojatno će upravljati samo 60 do 80 km dnevno.

Ako bilo tko je vezan za to područje i može dati savjet na terenu ili žele podijeliti svoja iskustva volio bih ih čuti. Isto tako, ako bilo tko je imao iskustvo prelaska u Laos (sjeverno od Lao-Bao Khe Sanh) biciklom - kako vam ide? Bilo koji problemi?

Prilično neprimjetan zahtjev znam - bilo kakvu pomoć, ili pokazujući u pravom smjeru će biti mnogo poštovati. Do tada ću držati bičevanje g. Pumpy i Thorn stablo stranice. Hvala, Terry.: O
Ja znam ništa o absolutly jahanje u okolici: confused:, ali sam čuo tvoj izbor smjera putovanja ovisit će o vremenu godine namjeravate ići. Čuo sam da su ogromne promjene u obje brzine i smjera vjetra (i kiša!) Sa različitim sezonama.
Sretno!

barrabus

Imam prekine i ponovo uspostavi neki način iz Hanoi to Sapa.
Ceste koliko su dobri Son La (izvuče iz Hanoi je dlakav).

imaju pogled na ove web stranice.
http://bradjdavies.blogspot.com/2007_04_01_archive.html

Drugi dio Day 5: Son La - Tuan Giou je vrlo teško. Cesta je grozna i strmim i duga, a ne uzeti olako.
Nakon toga ceste iz Tuan Giou do Dein Bein PHU je u redu. A nakon toga ostatak način da Sapa je lijepa sa vrlo dugim spektakularan podići na posljednji dan.

Genkitravels

Imam prekine i ponovo uspostavi neki način iz Hanoi to Sapa.
Ceste koliko su dobri Son La (izvuče iz Hanoi je dlakav).

imaju pogled na ove web stranice.
http://bradjdavies.blogspot.com/2007_04_01_archive.html

Drugi dio Day 5: Son La - Tuan Giou je vrlo teško. Cesta je grozna i strmim i duga, a ne uzeti olako.
Nakon toga ceste iz Tuan Giou do Dein Bein PHU je u redu. A nakon toga ostatak način da Sapa je lijepa sa vrlo dugim spektakularan podići na posljednji dan.
Bok, hvala za Brad's blog preporuke. Ive 'bio uzimajući mnogo bilješki.

Početna to lean ka ide na Sapa vlakom, a zatim jahanje iz visoke pete natrag dolje do razine mora (Hanoi). Barem na taj način JA mogao ostaviti moj bike maloprodajnog za vlak putovanje. Kada ljudi kažu da stave bicikl na autobus ili vlak - kako se taj posao točno? Je li u odjeljak s Vama ili iz vida u misteriju prijevozu negdje? Donekle zabrinuti da neće pojaviti na odredište sa mnom.

barrabus

To je u carraige na kraju vlaka.
Mene i moju djevojku ostavio dvije dobre bicikle i tamo su bili u redu, ja bih rado ostaviti dobar bicikl tamo opet.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Languages translations supported by vBET 3.2.2