View Full Version: Novi bicikl - Norco Storm?
Bok
Ja sam samo o to kupiti moj prvi hardtail Mountain Bike. Ja sam gledao na hrpe bicikala, ali su je došao preko bicikla Nikada nisam čuo od prije - Norco Storm - čini se dobar bicikl po povoljnoj cijeni. Je bilo tko je dobio bilo koji iskustvo / znanje tih bicikala?
Ja sam također pogledao Specijalizirane Hardrock / HR Sport.
Bilo koji pomoć bi bilo poštovati.
Hvala
Imam '96 Norco Java. To je bio pobijedio na tone, i još uvijek živi. Oni su odličan handilng bicikla, vrlo brzo, i ljubav brzo spust (onoliko koliko mogu hardtail). Ne mislim da može ići u redu sa Norco.
Jedna stvar koju uvijek možete očekivati od Norco je dobro napravio okvir. Oni imaju tendenciju da bude stabilan i čvrst. Ako bike ste obličje at je sastavni dio razini / mix onda želite ići za to. Moja prednost bi Norco preko Special Ed. Zabavite se.
K.
Upravo sam kupio Norco (punjač, a ne "Oluja"), a ja ga volim ... u usporedbi nekoliko bicikala prije donošenja odluke i Norcos izgleda da dođe do adut za vrijednost na komponente kvaliteti u odnosu na druge marke (Pogledao sam Giant, Diamond Leđa i Kona). Imaš moj prvi pogled na novu Giant Iguanas danas (što je nivo bio sam gleda na cijeni-wise), a ne za usporediti vrijednost (po mom mišljenju).
Norco \u003d Canadian kvaliteta, dobar izbor!
Koliko ste platili za Norco punjač?
03 ili 04? SAD-u ili Canadian?
hvala
-andy
ja vlastiti NORCO NX2000 dual shock sam ceste biciklista, ali yer okviri izrađeni su dobro. ja platio $ 900 za moje novo jer je u trgovini na neko vrijeme. to je $ 1400. godine. samo to je prosječna veličina poput mene neki kicoš je naredio ion nikad ga pokupila tako da sam sretna. ali yer sam F * & K ispred inje na donw brežuljku. ali to je bike avantura serije tako ..... ali mislim da je obruč bio malo ili neuspjeh. Mislim kotača je savijen na pola i okvira i nazad kotač i ravno kao umrijeti. pa bok norco ali ja o imaju reći jedini razlog ja dobio je da je disk kočnice na prednjoj.
i bila je plava. ali ja znam da je cijena dobra, kao što je seoba se tako draga kao što je netko rekao Canandale Quilty lijepa cijena. dobro moje NORCO NX2000 bi bilo kao kod leat 2.500 dolara u te 2 marke. ja wated Trek, ali najjeftiniji Dvostruki šok je 3.000 $ Merida su još jedan dobar cijeni bicikla. ali što se tiče stvari za vidjeti ako u okvir 7.005 slitine s istim runing zupčanik u Merida i norco dobra, ali u TREK CANANDALE DRAGI. u platiti za Armsrtong kad byeing Trek EVN U MTB. manily SAD stvari je draga, kad postoje pravi dobre stvari iz bolju cijenu Easton je velika carbin sport za kavu, ali hella dragi ne govori to nije Goood ali sigurno je draga.
Žalostan za kašnjenje u odgovarate na svoje pitanje - je imao neke probleme potpisivanje u posljednjih nekoliko pokušaja.
Da biste odgovorili na Vaše pitanje Re: cijena Norco Charger, ja platio $ 899 AUD (australski dolar), ali to je zapravo iz 2002 model (ja u usporedbi 2002 i 2003 modeli i otišao u posljednjih nekoliko godina na osnovi vrijednosti ukupne componentry) . Ne znam je li 2004 Norco modeli su se još, ali su šanse da bi ih prije nego što smo ih dobili dolje ispod.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0