PDA

Underground Railroad Route Ky / Oh (USA)

View Full Version: Underground Railroad Route Ky / Oh (USA)

SteveAG

Mi smo s obzirom jahanje neke od Adventure-Biciklizam Podzemni Railroad Ruta u Kentucky i Ohio. Je li netko ovdje vezan za ovo poglavlje. ako je tako - Koje su vaše misli o tome?

Hvala,
Steve

Cychologist

Ja sam voziti u zemlji između jezera protion staze - Trace. To je lijepa vožnja. Također sam voziti oko Owensboro, ali sam ne siguran ako sam bio na putu tamo.

Nadam se da ću napraviti cijeli put, ali vjerojatno ne do 2009.

SteveAG

Hvala za odgovor.

Kako je promet na Trace? Koje godišnje doba vam ide? Kako je vrijeme?

Cychologist

Hvala za odgovor.

Kako je promet na Trace? Koje godišnje doba vam ide? Kako je vrijeme?
Ja živim u Hopkinsville, Ky, pola sata od LBL, i voziti trag u proljeće, ljeto i jesen. Nice jesen boja, ali bilo sezona je dobra.

Turistički promet je uglavnom na Trace, a ne problem. Poslovni promet obično se Interstates ili Toll cestama trčanje sjever / jug nekoliko milja od LBL. Bi trebao biti najmanje opasan protežu na relaciji u ovom području.

SteveAG

Hvala za dodatne informacije. Opseg prometa zvuči odlično za biciklizam.

Pročitao sam malo o LBL i pogledala neke karte tog područja - jer je moja žena bi htjeli ići u Paducah da posjetite neke od krpica vezane uz stranice.

Mi svibanj kraj kampiranja ili borave u B & B i zatim uzimanje jednodnevne izlete (koja svibanj uključuju biciklizam, planinarenje i canoing).

Hvala opet.
Steve & Linda

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish