PDA

Zemljište kraj John O griz Prva tura

View Full Version: Zemljište kraj John O griz Prva tura

onelonerider

Ja sam na planiranje radi solo Lands End Ivanu O'Groats u travnju 08 i malo sam zabrinut da neću biti u mogućnosti to kompletan ovaj, bilo bi lijepo da je potpuno u 16 dana i da je moj cilj, bitno to je moj cilj da ga potpuno u 16 dana, ja sam van planirane rute i po mojim proračunima na veliki dan ću morati do 90 milja, a na moj najkraći 42 milja. Moj trening trenutno je nema postoji i ja sam uglavnom u formi, moja Najduža vožnja je prethodno bio samo 100km, a moja najveća tjedan je 370KM's-ako sam usporediti ovaj to događaj čini se kao da je 1600KM za dva tjedna je izvan dosega. Nikad nisam zaista pokušali ili pokušali učiniti nešto više od 4 sata na biciklu samo zbog savjete za povećanje kilometraža ne više od 10% svaki tjedan.

Ja sam bio od prijevoja ozbiljno sada za oko dva mjeseca i planira se vratiti na novu godinu u kojoj mi daje 4 mjeseci Pripremni, znam da mogu dobiti moj biciklističke noge vratiti u roku od nekoliko tjedana i početi ozbiljno trenirati nakon toga.

Bilo koji savjet bi bilo poštovati na trening i prehranu (mislim da sam trebala jesti više od konja) što jesti Pripremni i dok sam u sedlu.

Ako je ovaj izlet je uspjelo mi je namjera turneju Oza iduće zime 08-09, ali to je daleko još

xilios

Čini se da više utrka nego turneju. 1600kms u 16 dana = 100kms dnevno. To izgleda da se pripijen raspored.
Morate uzeti u obzir brda, i doba godine, travanj će biti hladno i mokro. Na vrhu ove vas ne činiti se to imati bilo koji ostatak dana planirano. Sretno.
Te moć probati i pitati ti ljudi ovdje (http://www.cyclechat.co.uk/forums/forumdisplay.php?f=13) ili ovdje (http://www.bikeradar.com/forums/viewforum.php? f = 40003) neke od tih dečki su to učinili prije vožnje.
živjeli

onelonerider

Hvala za tvoj odgovor, ostatak dana mi je uvijek kljuse out i moje noge počinju se zamrznuti ako ja to-thats zašto sam da ih ne odlučite učiniti, ako ga dobiva previše tvrd onda sam svibanj smanjiti par nogu te ih podijeliti na kraći dana, ali sam prilično siguran moju glupost i naivnost touring će me dobiti putem.

Možda ću doći na moj smisao i pokušati samo doživjeti svoju prvu turneju, nego ga se više i uz rizik da hating

Živjeli

Barn

[QUOTE = onelonerider] Hvala za tvoj odgovor, ostatak dana mi je uvijek kljuse out i moje noge počinju se zamrznuti ako ja to-thats zašto sam da ih ne odlučite učiniti, ako ga dobiva previše tvrd onda sam svibanj smanjiti par noge te ih podijeliti na kraći dana, ali sam prilično siguran moju glupost i naivnost touring će me dobiti putem.

Možda ću doći na moj smisao i pokušati samo doživjeti svoju prvu turneju, nego ga se više i uz rizik da hating

Stvarno mislite da trebate odmoriti dana, od vas će završiti to hating, te će se razočarati ako ste stavili da je vrsta pritiska na you.Before ja je otišao na turneju moj 1. Mislim da sam učinio mnogo planiranja / worrying.As čeznuti kao te imati dobra karta i plan i trenirao prije nego što to učinite, uživati u njoj jer njegova ovisnost.

vinyl_theif

Bok. Ako je vaš prvi turneju ćete biti iznenađeni kako milja sat up! Na svojoj prvoj turneji u Barceloni u 2006 imao sam planirao 70 milja dnevno, ali ubrzo sam bio u prosjeku 85-90 dnevno, to je kao da se gotovo 'gura' naprijed sve vrijeme neizvjesnosti što postavlja unaprijed, što je novi grad vidjet ćete i krajolik i sl., možda je drugačiji kao što sam bio u Francuska / Španjolska, već ići za to, što će um i moć da učine nešto po prvi put je pola bitke. Nikada nemojte sumnjati svoje sposobnosti.

I vožnja 7-8 sati, na cca 14 mph. Samo jede dobro, voće (banana za mene!) I pije dobro, planirati svoju rutu dovoljno dobro da bi izbjegli da se zaustavi sva vremena ili prosječne brzine spušta prema dolje i zatim tu je manje vremena na kraju dana.

Hills? Što ide gore dogoditi se dolje! Možda ćete biti upola brzine ide gore, ali ćete biti dvostruko brzo silazili ... brdima su tu samo da bi testirati svoje sposobnosti kao biciklist, njih vidi kao izazov, a ne prepreka!

Mark. MK

onelonerider

Puno hvala za ovaj savjet, ja sam događaj turneju u dva tjedna i ja smo rezervirali moj željezničke karte leđa od John O griz vec ovaj svibanj biti najviše glupa stvar koju sam mogao napraviti, jer mi dozvoljava samo 12 dana za napraviti 950 milja . To znam što će biti najviše fizički naporan stvar koju sam ikada morao učiniti, ali ja gledati prema naprijed gledajući Britaniju od dna prema vrhu.

Ja sam planirao koliko sam mogao, planirane su i upravo namjeravam na jahanje, jahanje konja, ne ide pretjerano brzo, ali jesti puno i samo se zaustavite na moje ciljeve svaki dan.

Njegova će biti bolno

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 3.2.2