PDA

View Full Version: NJ za MA

NJ za MA

jimnich64

Ja sam za planiranje putovanja iz sjeverne NJ do Greenfield, MA (rodbina tamo). Moja ideja je bila da ciklus, bilo preko Medvjed Planina Bridge i zapad preko Westchester, ili preko GWB i na sjever kroz Bronx-u Westchester. Moj krajnji cilj je da se na to područje i ciklus Connecticut River sjeverno od tamo.

Bilo koji savjet na dobivanje preko Westchester i zapadne Hartford CT-ka? Što je CT Ruta 6 kao što je to ciklus na?

Alternate mogućnost je nastaviti gore Route 9 i cross Hudson u Newburgh. Možda da bi moglo biti bolje?

Hvala za bilo koji savjet,

Jim

Ken Roberts

Što sam zapravo sam učinio prije nego je preko GWB, a zatim slijedite na ulicama New Yorka biciklističku kartu do Van Cortlandt park u Bronxu, a zatim vožnja "Stari Put" željeznicom staza (uz neke potrebne diverzija na cestama) gore kroz Westchester županija u Karmel u županiji Putnam. Onda na cestama u Brewster i sjeverno kroz istočni Dutchess županije kroz Pawling - Wassaic - Millerton (blizu MA-CT-NY uglu). Pretty poljoprivredne zemlje sjeverno od Pawling. Postoje tri različita načina kako prijeći na hrbat iz Dutchess na CT. Općenito mislim jahanje u Harlem dolini istočnog Dutchess županije je ljepše nego CT, pa bih imaju tendenciju da se ide dalje na sjever u NY prije uključivanja east.Alternate mogućnost je nastaviti gore Route 9 i cross Hudson na Mt Newburgh.Between Bear + Newburgh. Storm King Mt Hwy dio Rt 218 je spektakularan. (Ako živite u NJ i nisu do ride to još, da zaslužuje poseban izlet vlastitih - nema potrebe da ga dodali u ovu MA rutu.) Ali ja nikada nisam čuo dobar put za južni prijelaz Dutchess županije iz Newburgh-Beacon most CT.CT relaciji 6Don't znam ništa o tome, ali tu je bicikl država Connecticut, karta na webu koja naljepnica različitih puteva na bazi o prikladnosti za biciklizam.

Ken

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish