PDA

Minneapolis i okolnim predgrađima karte

View Full Version: Minneapolis i okolnim predgrađima karte

keydates

Ja sam izvjedljiv ako postoje karte koje su otprilike slične Michelin karte za Minneapolis (po mogućnosti i zapadnom predgrađu) području. Uglavnom Htjela bih nešto što sam mogla je lako nositi se sa mnom, dok jahanje, bi kilometraža označena na karti, biti dovoljno detaljno pokazati neke od niže prometnica, ali pokriva dovoljno velik prostor za odlazak na velika vožnja, a možda i glavna područja visine označene (iako kasnije, naravno, malo je vjerojatno za Minnesota). Bilo tko znati od takve karte?

MNRon

Ja sam izvjedljiv ako postoje karte koje su otprilike slične Michelin karte za Minneapolis (po mogućnosti i zapadnom predgrađu) području. Uglavnom Htjela bih nešto što sam mogla je lako nositi se sa mnom, dok jahanje, bi kilometraža označena na karti, biti dovoljno detaljno pokazati neke od niže prometnica, ali pokriva dovoljno velik prostor za odlazak na velika vožnja, a možda i glavna područja visine označene (iako kasnije, naravno, malo je vjerojatno za Minnesota). Bilo tko znati od takve karte?

Tu je vrlo dobra biciklističke karte Twin Cities i okolnim područjima. Početak mimo obličje MNDOT (Minnesota Department of Transportation) stranice, i Google za Minnesota biciklističke karte.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations supported by vBET Translator 3.2.2