PDA

Outer Banks u Sjevernoj Karolini - svibanj 2008

View Full Version: Outer Banks u Sjevernoj Karolini - svibanj 2008

teigeman

Ovaj forum je vrlo korisna u prikupljanju informacija prije moje ludo uspješan Florida Keys bike tour prošlog proljeća - sada sam opet, trolling i vreba, 411 za 2008 je veliki put!

Memorial Day (23-28 svibnja) vikend je izabran datum za ovu sezonu mini-mega-bike trip, a ja sam izabrao Outer Banks (OB) područje Sjeverna Karolina kao odredište. Odluka temelji se djelomično na moju znatiželju o području na plažama, vjetra, vode i hrane, a djelomično na moju želju da potpuno Trifecta East Coast sealocked reljef ('06 Cape Cod, '07 Florida Keys, pa '08 mora biti 'banke ...) by bike.

So what's up? Osim očitih mogućnost prometnih pitanja tijekom Memorial Day weekend, tko zna dogovor o OB? Check out grubi itinerer ispod i javite mi ako sam samo sanjao sam (opet) ili ako ovaj put zapravo će letjeti:

Dolasci Newport News, VA. aerodrom jednog dana oko podneva. Rent jeftin auto i voziti do Kitty Hawk, NC preuzimati unaprijed sastavljenim (ranije isporučen) bicikla i opreme, sedlo i spin gore dolje do Oregon Inlet kampiranje u blizini Nag's Head. (@ 25-30 milja jahanja)

Dan dva: Vozi 35-40 milja južno do rta Point kampiranje u blizini Buxton, NC, uz zaustavljanje na putu za plažu, pivo, slike i sl. (35-40 milja jahanja)

Treći dan: Ride out-and-back jugozapad do Ocracoke, NC putem trajekt, provesti dan visi u Ocracoke i plaže (Ocracocke Spasilačka Beach osvojio najbolji američki plaži u 2007!), A zatim natrag u Cape Point kampiranje za noć. (@ 50 milja jahanja)

Dan četiri: jahanje na sjever cijeli dan, natrag u Kitty Hawk / Nag 's Head / Kill Devil Hills, ili što god - plaže, piva i možda neki kasni noćni pića u gradu. (@ 63 milja jahanja)

Peti dan: spavati od pića, plaže, pakirati i brodom oprema / bicikala, ručak, zatim uhvatiti 5:30 let out of Newport News, VA. - Početak od 10 sati (@ 5-10 milja jahanja)

Očito ovaj izlet nije dizajniran da bude "epska" u trajanju, ali mislim da ima veliki potencijal da bude kao hard-core of bikepacking avantura kao što mi se sviđa, s dodatnim bonusom od bitak u mogućnosti to jamstvo za koktele ili na pizzu mnoge točke na ruti. Kao Keys i rt putovanja, Planiram uzeti vremena da dožive mjestu, a ne samo vući dupe kroz njega.

Bilo tko vanjska strana ima upoznat s ovim rute ili područja? Molimo Vas da ponude svoje dojmove od plana, jer sada postoji, a ako imate bilo kakve sugestije su dobrodošli cijele pozdravimo.

Živjeli, i držati vrti!

TG

fred911

So what's up? Osim očitih mogućnost prometnih pitanja tijekom Memorial Day weekend, tko zna dogovor o OB? Check out grubi itinerer ispod i javite mi ako sam samo sanjao sam (opet) ili ako ovaj put zapravo će letjeti:

Dolasci Newport News, VA. aerodrom jednog dana oko podneva. Rent jeftin auto i voziti do Kitty Hawk, NC preuzimati unaprijed sastavljenim (ranije isporučen) bicikla i opreme, sedlo i spin gore dolje do Oregon Inlet kampiranje u blizini Nag's Head. (@ 25-30 milja jahanja)
> Ovdje sam stigao u sumrak. Glavne ceste je jako zauzet i ima tona idioti vožnje što je brže mogu doći do svoje ljetovanje. Najbolje je da se ovdje ostati obalno. Ja ne mogu sjetiti naziv ceste (Mislim da je rt 1), ali postoje biciklističke staze na rame i ograničenje brzine je 25mph. Možete putovati do ceste da ga spaja s cestom na jug malo južno od Nags Head. Imao sam oko 500 milja na nogama kad sam došao i ostao u Nags Head te večeri (u mom šatoru :-). Sutradan sam provjeriti na YMCA, koji ima 2 velika bazena te je prekrasan objekt.

Evo prijedlog, možda želite skretati put prije odlaska u Oregonu dotoka i otiđite na Roanake Island. Otok je lijep, povijesnog i bicikl prijateljski. Tamo sam završio sasvim slučajno, izgubljen i zbunjen sam se zaustavio na Big Al's Soda Fountain & Grill imati 1. soda u dana i pitati za upute. Vlasnik (Vanessa ja vjerujem) mi je pokazao kako daleko moj put sam te vidio pogled u mojim očima ponudio da me vozite natrag do uvale. A ona mi je ukazao na stražnja vrata, u svom domu, rekla bih poziv Big Al da mi pokazati gdje baciti moj tent.I showered u bazenu svoje kuće i spavao uz uvalu. Trebat će vam DEET! Sljedećeg jutra sam krenula u istraživanje otoka. To je dostojan strane putovanje. Njihova upotreba je iznenađujuće vidjeti, kao što je iz 50-ih.

Dan dva: Vozi 35-40 milja južno do rta Point kampiranje u blizini Buxton, NC, uz zaustavljanje na putu za plažu, pivo, slike i sl. (35-40 milja jahanja)

> Ok .. Evo gdje sam raspravljati vjetar. Prevladavajući vjetar je S / SW i to može biti brutalan. Čini mi se sjećati putovanje iz Oregon Inlet da Rodanth biti najteži suprotan vjetar i većina naporan dio moje putovanje. Mislim da sam putovao iz Roanoke do Rodanth Soo vjetar je bio jak. Način na koji sam vidio da je sam bio pravedan stavljajući u mom "članarina" za moje :-) povratku. Ja zavrsilo borave u Rodanth te večeri. Zaustavljanje u prikladnost pohraniti preko ulice od mjesta gdje sam ostao, popiti nekoliko piva i iskoristiti njihov WIFI. Uz ovaj put je National Wildlife Preserve zove Pea Island
da ima neki zanimljiv dasaka za ptice gledati. Također sam vidio mrtvog ćelav orao na ovoj relaciji.

Treći dan: Ride out-and-back jugozapad do Ocracoke, NC putem trajekt, provesti dan visi u Ocracoke i plaže (Ocracocke Spasilačka Beach osvojio najbolji američki plaži u 2007!), A zatim natrag u Cape Point kampiranje za noć. (@ 50 milja jahanja)

Sam proveo noć u moju Hatteras i ostao u hotelu. Dobio sam u jutro uzeo 1. trajekt za Ocracoke. Ja pridržana mjesto na kampiranje tamo. Da li si milost, provesti neko vrijeme u Ocracoke! Ja zavrsilo potrošnje 5 ili 6 dana tamo. Plaže, noćni život hrane su prekrasni i bike je sve što je potrebno na tom otoku. Jolly Roger za zalazak sunca piva na zaljev nakon čega slijedi večera u Howards ... kamen doma zanijemio :-)

Dan četiri: jahanje na sjever cijeli dan, natrag u Kitty Hawk / Nag 's Head / Kill Devil Hills, ili što god - plaže, piva i možda neki kasni noćni pića u gradu. (@ 63 milja jahanja)

> Avon ima nekih lijepih mjesta za jesti na putu nazad na sjever. Tu je sve što možete jesti škampi na poseban način koji je vrijedan zaustavljanja na. Napravila sam apsolutno svinje od sebe tamo. Oh ... vjetar okrenuo na mene na taj način još jednom ... Imao sam :-) glavu i vjetar i na ne-poslovni put od 1 nalazi se nekoliko dobrih restorana.

Bilo tko vanjska strana ima upoznat s ovim rute ili područja? Molimo Vas da ponude svoje dojmove od plana, jer sada postoji, a ako imate bilo kakve sugestije su dobrodošli cijele pozdravimo.

> Krenuo sam se dalje na sjever do Corollas. U Duck biciklistička staza je s ulice ceste što voziti pravi, stvarni lijepo. To je put manje putovao po KittyHawk gužve i vlasništvo je pravi pravi lijepo. Moj cilj je bio napraviti cijeli vanjski bankama i koja je uključivala Corollas. Bio sam hard-core na mom putu prema dolje, na vrhu rammen i tune za jela .. promatranje dijeta pažljivo, ne pije .. itd.. Nakon što sam napravio je da Ocracoke i počela žurka ... Ja nikad se zaustavila na putu kući sa nikakav utjecaj na moju izvedbu. Na kraju sam bio događaj stoljeća dana natrag na leđa. Ljubio sam put i nikad više raditi onda polypro cijelo vrijeme. Pustiti mene znati ako imate bilo više pitanja.

Živjeli, i držati vrti!

TG [/ QUOTE]

teigeman

Strašan! Velika u susret s nekim tko je-tu-i-radi-taj. Govoreći o žurka, nije dio OBX suhu županije? Bilo koji ideja wher dijeljenjem linija?

Bilo kako ... na temelju vaših prijedloga mi se promijenio tura put to uključiti najmanje jednu noć boravka u Ocracoke - Imao sam Ocra sumnja da je bio "gdje se na" najmanje na južnoj obali. Također sam napravio na znanje jede ste spomenuli, osobito da se u Ocracoke - zalazak sunca piva zvuk poput don't-promašaj za mene ...

Dozvolite mi da se s moje posade i dobiti neke pratiti pitanja za vas - ja sam siguran da mogu dati čak i više nam uvid u to kako to izraditi potezni to je najbolje. Jedno pitanje za sada ... O kako su uska / otkačen je bio Herbert Bonner mosta u blizini Oregon Inlet? Čuo sam to postigao "2" na sigurnost skali od "1-100" prošle godine - ne da povjerenje nadahnuća. Bilo što drugo što biste htjeli podijeliti će biti velika, i kao što sam rekao, ja ću dobiti neke Q zajedno za vas uskoro.

Hvala milijun!

TG

> Krenuo sam se dalje na sjever do Corollas. U Duck biciklistička staza je s ulice ceste što voziti pravi, stvarni lijepo. To je put manje putovao po KittyHawk gužve i vlasništvo je pravi pravi lijepo. Moj cilj je bio napraviti cijeli vanjski bankama i koja je uključivala Corollas. Bio sam hard-core na mom putu prema dolje, na vrhu rammen i tune za jela .. promatranje dijeta pažljivo, ne pije .. itd.. Nakon što sam napravio je da Ocracoke i počela žurka ... Ja nikad se zaustavila na putu kući sa nikakav utjecaj na moju izvedbu. Na kraju sam bio događaj stoljeća dana natrag na leđa. Ljubio sam put i nikad više raditi onda polypro cijelo vrijeme. Pustiti mene znati ako imate bilo više pitanja.

Živjeli, i držati vrti!

TG [/ QUOTE] [/ QUOTE]

fred911

Strašan! Velika u susret s nekim tko je-tu-i-radi-taj. Govoreći o žurka, nije dio OBX suhu županije? Bilo koji ideja wher dijeljenjem linija?

Bilo kako ... na temelju vaših prijedloga mi se promijenio tura put to uključiti najmanje jednu noć boravka u Ocracoke - Imao sam Ocra sumnja da je bio "gdje se na" najmanje na južnoj obali. Također sam napravio na znanje jede ste spomenuli, osobito da se u Ocracoke - zalazak sunca piva zvuk poput don't-promašaj za mene ...
[/ QUOTE] [/ QUOTE] Bilo je moratorij na liker u Ocracoke, vjerujem da je prošle godine bila je 1. put da je služio. Upoznala sam Yeager-čudovište na Howards Pub i dobio prilično zakona, kao i snimke su 6,00 dolara svaki. Dakle BYO alkoholnih pića, ako je to vaš otrov. Ostali onda taj, JA dont 'činiti se to sjećati se bilo koji problem kupnje vina ili piva. Još jedna preporuka hrane, uz Rogger postoji otvoreni bar, pravo na zaljev. Imala sam veliki hamburger tamo, ili sam bio gladan!

Što se tiče mosta ste spomenuli, nije bilo tako loše, kao i promet može vidjeti vas. Pusti me spomenuti onu grešku sam napravio na moje putovanje. Most se spominju križevi na Pea otok, eko rezervat. Going south, izlaska most za 2 milje tu je novi pločnik sa gotovo bez ramena. To je bilo na mom povratku, dakle bio sam putujući na sjever. JA postignut Rodanth blizu sumrak, imali puno energije i odlučio glave do Inlet. Dvije milje južno od mosta, ramena završava, to je tamna, a promet je samo običan scary. Pogotovo gledajući primicanje prometa, prebrza vožnja i pretjecanje vozila, bio sam običan uplašena. Rame opadajući poput 10 "na pijesku, a ja sam napravio veliku grešku. Želim nazvati Highway Patrol kada SUV vuče gore, zaustavlja i pita da li on može pomoći. Bacala sam moj bike i Bob u Forerunner i on me odveo u rukavu. To je bila jedina greška JA je napravio cijeli put i bila sam pomogao drugi cross country biciklist.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations supported by vB Enterprise Translator 3.2.2