PDA

Spoja Britanije, Am I crazy?

View Full Version: Spoja Britanije, Am I crazy?

lomuland

Pozdrav svima.
I'm planning to ciklus oko UK & Ireland, uključujući i većinu od glavnih otoka, kao što Orkneys, Shetlands, Outer Hebrides itd.

Ja nikada nisam učinio touring prije, i vjerojatno nikada voziti više od 30 km na dan! No ja sam u prilično dobroj formi s posla, očito će potrajati neko vrijeme za moje mišiće za prilagodbu, ali to je u redu.

Moj bicikl će biti ležeći, nakon što je nadahnuta knjiga zove nemoralan, o dva Aussies koji su jahali 10.000 km preko Azije, od Moskve do Pekinga na recumbents. Ja sam sklona Streetmachine HP Velo ali to je predmet za ležeći foruma mislim.

Tako sam mukotrpno sam nacrtana rutu oko Britanije na karti AA i onda mjeri udaljenosti. To dolazi do cca 11.600 km! Ja sam izbjegao plava i zelena (glavne prometnice) što je više moguće, ali ponekad su neizbježna ako je težak za vožnju u blizini obale.

Ironično (?) Glavne ceste koje je teško izbjeći su uglavnom u naseljenim sparsley Škotskoj. Je li netko imao iskustva sa A9 između Clashmore & Wick, A835 Ullapool - Braemor, A87 na Skye, A830 Mallaig - Lochailort, A816 Oban - Lochgilphead, A83 Lochgilphead - Campbeltown, A77 Turnberry - Stanraer, A487 Aberystwyth - Llanarth. Jesu li cyclable ili previše rizično?

Ili, ako se osjećate kao ponuda bilo kakvih savjeta u cjelini, molimo idite naprijed!

Isto tako ja ću rado podijeliti putovanje dio ili cijeli put, ako ima netko ljut! Oh yeah da vam ideja o vremenskom okviru, ja ću se naslovom Sjeverni iz Londona u travnju.

sretan biciklizam
Nathan

pksapper

Hi Nathan,

Niste sigurni, ako je od ikakve pomoći, ali znam broj ljudi s recumbents ovdje u Cambridgeu, koji mislim da bi sretno neka imate vožnje, ako to pomaže kod donošenja izbor. Bojao sam nema pojma što su oni, ali je lako mogao pitati za vas. Isto tako 'Airnimal' temelji se ovdje i sjećam se da igra na Titanium ležeći - mnogo do svoje očite nelagodu! U svakom slučaju, mislim da je tvoj vožnja i odličan zvuk će biti zainteresirani da se pridruže se za malo ga barem. PK

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 3.2.2