How Do You planirati rute?
View Full Version: How Do You planirati rute?
Pozdrav svima, novi ovdje.
Imam ono što je vjerojatno jako glupo pitanje za vas momci ... Kako planirati svoje rute? Da li samo koristiti Mapquest i navesti "izbjeći auto"? Ili je to složenije od toga?
Hvala za pomoć!
Imam ono što je vjerojatno jako glupo pitanje za vas momci ... Kako planirati svoje rute? Da li samo koristiti Mapquest i navesti "izbjeći auto"? Ili je to složenije od toga?
Hvala za pomoć!
Većina država ima biciklističke staze predložio, kao i mnogih gradova. Ako vam se neka googling možete lako pronaći biciklističke karte koje će vam dati širinu ramena, prisustvo tutnjava traka, promet se računa, za Minnesota, Iowa, Kansas, Illinois, Wisconsin, Wyoming, Južna Dakota, Colorado, Oregon, u ime nekoliko. Mnogi gradovi (Minneapolis, Duluth učiniti isto). Većina županija u SAD-karte su dostupni online, a možete vidjeti što su asfaltirane ceste. Mnoge lokalne biccyling klubovi su ceste / staze / guidebboks online ili fot kupnju. Cross coujntry putevi su lako dostupni, previše. Ako vam se izgled web stranice za grupe kao što su vožnja RAGBRAI, ili fundraisiing vožnju poput vožnje MS, oni će imati karte online.
Reci mi gdje želite voziti, JA svibanj moći pomoći. Ako je u Midwest bih vam pomogla mnogo!
Hvala za info.
Sam mislio: Boston-Montreal
Je li to izvodljiv?
Hvala za info.
Sam mislio: Boston-Montreal
Je li to izvodljiv? Vjerojatno;) Google državne službe prijevoza za svaku državu youd križ, u potrazi za biciklističke karte staza / autocesta; učiniti isto za vas svibanj križ županije, gradovi i vi svibanj želite proći ili proći kroz . Google "Montreal Boston Bicikl put / put / journal", a vi svibanj pronaći časopis ili blog od nekoga tko je to učinio prije, pun velike savjete. Potražite cross-država ili dobrotvorna vožnje održane ja područjima vam svibanj vožnja kroz, i vidjeti ako su karte na internetu. Provedite par večeri surfanja okolo i vjerojatno ćete imati mogućnosti izabrati iz.
On svibanj potrajati neko vrijeme, ali jedna ili dvije dobre hitove i ti mogao biti postavljen. Te moć ravan naći jahanja (ili šator) partner za vožnju s!
Ja ću obaviti neke gleda u vaše ime jednom Super Bowl dobiva dosadno, jednom reći da je 24-3 patriote!
Hvala za pomoć!
hej BostonJack - MinnesotaRon ovdje.
Ja sam brzo pretraživanje i ako Google Vermont i New Hampshire za biciklizam karte, da ćete udariti paydirt. Mnogo PDF za download. Nakon što ste dobili ideju Vašu rutu, možete to zemljiąte na www.MapMyRide (http://www.MapMyRide), koji će Vas prilagoditi lijepo karte sa smjerovima i elevacije profila.
Boston-Montreal-Boston je također najveći dug udaljenost radonneur (ultra dugo udaljenost biciklizam) događaj u SAD-u i svima koji pripada bilo kojem od klubova zillion biciklizma u New England mogao spojiti sa info.
Držite nam ažurirani na veliki put!
Boston je do Motreal Randonee ruta
http://www.geocities.com/bmb/
postoji osnovna karta na toj lokaciji i siguran sam da možete iskopati više informacija ako tražite malo.
Sjajna osoba, hvala momci.
Gledajući kroz sve ove stvari, ja sam naći prilično detaljne karte od vrha Cape Cod u Boston. Dakle, mislim da kada izbjegavate autocestama, govorimo o 500 milja putovanje od Provincetownu u Montreal.
Imam nijedan nit misli čak nejasnih ideja o tome kako dugo će trajati bicikl od 500 milja putovanje ipak. Ja nikada nisam učinio bilo gdje u blizini ovog duga od vožnja ... Bilo kakva ideja o satu tempo razumno stati, ali nipošto Lance Armstrong, dugo-udaljenost jahač može držati dok je on još uvijek pokušava uzeti u krajolik malo?
Ja bih se reći ono što su udobne vožnje u dan bez nošenje stvari i prepoloviti. Za mene osobno mislim da je 30 - 60 miles dan, ovisno o terenu, je dobar ritam za podržane touring. To vam daje vremena da se zaustavi i uživati sve na putu, a ne završiti na zaustavljanje bodova kasno i exhasted. Njegova ne veseliti smola šator i kuhati u mraku .... Ako mislite da se na kraju vašeg putovanja svaki dan oko 3-4 sati ima vremena za kamp, odviti, ne malo razgledavanje, drijemati, dobiti večeru i sl.
Imajte na umu kada planirate da dobivanje doručak, razbijanje Vaš kamp dolje i prepakiravanje bicikl sve treba vremena tako da osim ako ste izuzetno ranoranilac vjerojatno nećete dobiti na putu do 8 ili 9 u najranije. To ostavlja 6 ili 7 sati vožnje i očima vidjeti i za ručak. Iako to zvuči kao dovoljno vremena za pakiranje 100 milja u, te će biti nošenje stvari, koje se sporo osobu prema dolje, a to ne bi ostaviti više vremena za zaustavljanje uzeti u znamenitosti.
Uzmi vikend putovanje sa svim Vašim zupčanika prvo riješiti The Kinks previše. Samo za pakiranje se bicikl može biti izazov ukoliko idete u potpunosti učita. Također ćete dobiti osjećaj za ono što osjeća kao svoj bicikl opterećen gore i kakva je razlika dodatnu težinu ide to učiniti na svoj tempo.
Također, ako planirate svoje putovanje u manjim komadima, postoji ništa zaustaviti od vas ide na, ako dobijete na svoj sljedeći planirani prekid stvarno rano. Kada smo išli prema Španjolskoj smo imali jedan dan sve planirane van - i ispostavilo se da je od našeg hotela koji jutro Sljedeće mjesto gdje planira ostati je sve niz brdo - ozbiljno .... samo nam je oko sat ili dva to napraviti cijelu udaljenost mi bismo planiran za dan, ali sljedeći grad nije bio previše daleko, pa smo samo otišli dalje.
Sjajna osoba, hvala momci.
Gledajući kroz sve ove stvari, ja sam naći prilično detaljne karte od vrha Cape Cod u Boston. Dakle, mislim da kada izbjegavate autocestama, govorimo o 500 milja putovanje od Provincetownu u Montreal.
Imam nijedan nit misli čak nejasnih ideja o tome kako dugo će trajati bicikl od 500 milja putovanje ipak. Ja nikada nisam učinio bilo gdje u blizini ovog duga od vožnja ... Bilo kakva ideja o satu tempo razumno stati, ali nipošto Lance Armstrong, dugo-udaljenost jahač može držati dok je on još uvijek pokušava uzeti u krajolik malo?
Na moj samouprave sadržana jaunts imam prosjek oko 70 milja na dan, ali je vjetar i vrijeme obično znači više od milja. Moj najdulji dan (127 milja) bio je među najlakše, ali hladno, mokro, vjetrovito 35 milje danas još uvijek me progoni. Morate probati malo wekenders i vidjeti kako želite da vozite, razviti svoj vlastiti stil. Ja obično osjećam bolje ustajanja rano i jahanje 20 milja prije jela doručak, ali to je samo mene. Volim da se uradi jahanje u rano poslijepodne, drijemati, pa vidi znamenitosti.
Bike okidanje je najveći trošak djelotvoran put to imati veliki odmor, IMHO. Yer gonna love it!
www.bikely.com
www.mapmyride.com
Obje imaju mogućnosti za pretraživanje, to je gdje sam dobiti nove ideje vožnja.
Također, ako planirate svoje putovanje u manjim komadima, postoji ništa zaustaviti od vas ide na, ako dobijete na svoj sljedeći planirani prekid stvarno rano. Kada smo išli prema Španjolskoj smo imali jedan dan sve planirane van - i ispostavilo se da je od našeg hotela koji jutro Sljedeće mjesto gdje planira ostati je sve niz brdo - ozbiljno .... samo nam je oko sat ili dva to napraviti cijelu udaljenost mi bismo planiran za dan, ali sljedeći grad nije bio previše daleko, pa smo samo otišli on.You su bili sretni! Dovoljno je zamisliti kako bi bilo ako je vaš planirana ruta je bila obratno - svi uzbrdo!
Više ovdje u Europi (u redu, barem u Njemačkoj, ali sam zamisliti da bi trebao biti sličan iu drugim zemljama), obično možete dobiti karte s prikazom biciklističke rute - to uključuje i podatke o tome da li je staza popločana ili nečistoće, gdje se dijeli ga s ceste, mjesta gdje možete dobiti pomoć, razreda put, itd.
Ja ću obaviti neke gleda u vaše ime jednom Super Bowl dobiva dosadno, jednom reći da je 24-3 patriotima! Thanks a lot! : p
To je lako isprobati putničke agencije koja je specijalizirana u Pustolovna putovanja. Ja!
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0