PDA

dobrim vožnjama u jugoistočnoj MI?

View Full Version: dobrim vožnjama u jugoistočnoj MI?

pardo900

Hi everyone,

Upravo sam se preselio u Detroit područje i sam obličje za dobar dan 1-2 ride to učiniti sa svojim 60 godina stari otac. On je učinio jedan stan stoljeća, u dan prije, ali da je bio prilično grubo. Mi smo mogli voziti 2-3 sata iz Detroita.

Bilo tko imati bilo koji sugestija?

Hvala toliko!

desokol

Hi everyone,

Upravo sam se preselio u Detroit područje i sam obličje za dobar dan 1-2 ride to učiniti sa svojim 60 godina stari otac. On je učinio jedan stan stoljeća, u dan prije, ali da je bio prilično grubo. Mi smo mogli voziti 2-3 sata iz Detroita.

Hvala toliko!
Dok SE Michigan nije najveći bicikl prijateljski područje oko, postoje neke lijepe vožnje. Jedna vožnja u predstojećim nizvodno područje je "Metro proljeće Grand Tour".
Još jedna vrlo lijepa vožnja (vrlo brežuljkast) javlja svakog proljeća i jeseni u Charlevoix području. Obje imaju višestruke udaljenosti do 100 milja.

daveornee

Hi everyone,

Hvala toliko!

Slažem se sa ostalim poster o području Detroita biciklizam. Pa ipak, Internet svibanj biti mijenja se na bolje ... Ja jednostavno ne znam.

Ako ste mislili na tarifni sjever, pogled u vožnji i ruta nudi:

http://www.cherrycapitalcyclingclub.org/

Traverse City područje je puno više orijentiran biciklizam. CCCC stavlja na vrlo lijepo vožnje i ima mnoge staze oko tog područja te zacrtao na karti znoj dokaz.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish