PDA

View Full Version: Travel Mate za travanj 2008 u NZ

nutzid

Hey Ho,

Nakon što sam moj prvi izlet bicikala sa svih stvari koje je potrebno za freecamping i rad na farmama itd. sam mislio da bi moglo biti ljepše s jednim ili dvoje ljudi.
Uskoro početi raditi na voćnjaka jabuka te se vraća u Auckland sredinom travnja.

Ja sam Jonas iz Njemačke, 21 godina star i počeo je moj put, zajedno sa sestrom i dečkom u Australiji u oktober. Od prosinca radim i putuju na svoje i sada želim da se moj san ostvariti i otkrijte Novi Zeland by bike. Mislim da ću ostati ovdje do veljače 2009.

Ja sam vrlo otvoren i fleksibilan, ali ja stvarno ištanje to ciklus na Mt. Ruapehu u zimskom periodu za rad i skijanje.
---
Pustiti mene znati ako želite napraviti sličan izlet, nadamo se i mi ćemo imati velik vrijeme života. Volim se smijati!
---
I uploaded web stranicu s dvije slike i obrazac za kontakt: http://jonnay.jo.funpic.de/Bilder/bicycle/index.php

youhaditcoming

Bok

Htio bih s tobom poći na taj izlet ... međutim, moj odmor će biti više od sljedećeg tjedna ...

sretno!

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish