PDA

View Full Version: Zamjena kotača / Rim Trek 520

Zamjena kotača / Rim Trek 520

barrabus

Rim na stražnji kotač moga Trek 520 je eksplodirala kad sam pumped up kolo prije izlaska za vožnju u zadnje vrijeme: confused:.

Želim zamijeniti obruč, ali ne i koncentratora ako je to moguće.
Naplatak koji je eksplodirao je Bontrager Maverick.
Što rim bi ljudima preporučiti?

Živjeli.

B

Eden

To se može dogoditi kada postoji puno nositi na obruč. Vi ste sretni da se nije dogodilo kada su bili na putu prema dolje brdo i kočenje ..... To ne bi trebao biti problem i dalje koristiti koncentrator (iako ste svibanj želite očistiti te ga prepakirati ili su ga čistili i repacked ako ga nitko nikada nije servisirati). Postoji tona izbora vani za naplatci i žbice, na taj način JA stvarno dont 'imati bilo koji specifičan prijedloge osim provjeriti oko LBS scenu i saznati tko ima dobru reputaciju za izgradnju kotača. Oni bi trebali biti u stanju preporučiti dobar obruč za način na koji vi koristite bicikl.

Fendercrazy

Check out obruč Sun CR18.

AlvChen

Mavic Open Pro. Nikada nije imao problema s njim, čak i nakon tona zlostavljanje, no naplatak je isto tako dobra kao osoba koja gradi kotača.

geoffs

Htio b zamjenjujući ga sa brzine dijade. To je oko obilaska oboda najbolje na tržištu. Rim izbora za Petrova White koji daje život garancija s kotačima on gradi.

živjeli
Geoff

daveornee

Rim na stražnji kotač moga Trek 520 je eksplodirala kad sam pumped up kolo prije izlaska za vožnju u zadnje vrijeme: confused:.

Želim zamijeniti obruč, ali ne i koncentratora ako je to moguće.
Naplatak koji je eksplodirao je Bontrager Maverick.
Što rim bi ljudima preporučiti?

Živjeli.

B
Brzina dijade, ali ćete morati respoke s kraćim žbice.
Ili, ako želite spremiti neki $ $, Alex DM-18 što je gotovo isto kao i ERD Bontrager Maverick.
Mi smo mali Dyads na našim turnejama tandemu s velikim rezultatima.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish