View Full Version: Podučavanje odraslih za vožnju
Podučavanje odraslih za vožnju
Bok,
Može netko pomoć mene sa ovaj? Moj partner koji je 65 godina, nikad nije naučio voziti bicikl, ali ja (koji sam sasvim malo mlađi!) Bi htjeli biti u mogućnosti da izađe na ciklus vožnje s njim. Je li itko bilo kakve ideje o tome kako učiti zrele odrasle voziti bicikl? Pitala sam se da li ima moć biti odrasla verzija stabilizator ili da li mu zabada na leđima tandem bi mogli raditi. Nisam previše siguran o tandemu ideja, jer iako je prilično teška, a ja sam omalen i on je kraći nego što i ja ne bih voljela ni od nas da se povrijediti. Bilo koji sugestija zahvalno primio.
Thanks a lot.
J
Bok,
Može netko pomoć mene sa ovaj? Moj partner koji je 65 godina, nikad nije naučio voziti bicikl, ali ja (koji sam sasvim malo mlađi!) Bi htjeli biti u mogućnosti da izađe na ciklus vožnje s njim. Je li itko bilo kakve ideje o tome kako učiti zrele odrasle voziti bicikl? Pitala sam se da li ima moć biti odrasla verzija stabilizator ili da li mu zabada na leđima tandem bi mogli raditi. Nisam previše siguran o tandemu ideja, jer iako je prilično teška, a ja sam omalen i on je kraći nego što i ja ne bih voljela ni od nas da se povrijediti. Bilo koji sugestija zahvalno primio.
Thanks a lot.
J
Zašto ne biste provjeriti s 3 kotača ležeći? Barem za početak sa.
Zašto ne bi LBS ili bilo koji mehaničar da vas kotačima par treninga na osnovi modela koji se koriste za djecu. Oni samo trebaju imati više ekstenzije nadoknaditi veće kotače.
JulieMarie, isti način na sve nas se koristi da biste saznali kako voziti natrag u dane prije 'treninga kotačima "su bili okolo. Ako treba netko hoda uz bicikl držite ga gore mimo upravljač i sjedalo dok jahač se kreće, a jahač prihvaćanje da udarajući tlo ili tri puta dok uzimajući objesiti boravka pravednika nije kraj svijeta!
Za odrasle, 'fatter' kotačima mountain bike i čvrst, ali grassed suface će smanjiti potencijalne štete od toga.
Obuka kotači sisati, čak i za djecu. 90% ili više ljudi koji daju svoju djecu biciklima s kotačima obuku završiti s djecom jahanje bicikle prije nego što su spremni, a klimatav sve više mjesto na njih, jer oni nisu ih imali ispravno podešena ili naučila jahati ispravno na njima.
Pobrinite se mužić je pokretanje i zaustavljanje s temom:
http://www.sheldonbrown.com/starting.html
i to je pola bitke. Čim uspijeva držati se uspravno dok Pedalling to je sve dobro od tamo:)
Jedan prijedlog je da se posuditi bicikl koji je dovoljno mali da možete staviti sjedalo dolje dovoljno niska da omogući osobi staviti svoje noge stan na tlu započeti s - oni ne bi trebali pokušati pedala na prvi, samo push ja ih zajedno s njihovim nogama sve dok se oni ugodno branje njihove noge duže i duže vrijeme. Jednom da se osjeća ugodno, a zatim početi koristiti pedale. Kada koji je udoban, pomaknite sjedalo do normalne visine.
[QUOTE \u003d Catweazle]
Obuka kotači sisati, čak i za djecu. 90% ili više ljudi koji daju svoju djecu biciklima s kotačima obuku završiti s djecom jahanje bicikle prije nego što su spremni, a klimatav sve više mjesto na njih, jer oni nisu ih imali ispravno podešena ili naučila jahati ispravno na njima.
QUOTE]
Ja bih da se ne slažete s ovim, tu je differance između 5yo i 65yo, prvi navika majstor bilanci kao brz, jesu malo teže naučiti i njihove kosti do not break kao i brzo:)
Učenje na manje bicikl sigurno će biti dobra ideja, ako je to moguće učiniti. Povjerenje bi bilo puno lakše graditi na taj način.
Xilios, vi ste možda dovoljno mlad da mislim da je 65 godina nekako "slabijeg zdravlja starijih osoba"? Dok se ljudi razlikuju od jednog do drugog, to nije općenito točku u kojoj su ljudi su obično skloni lomljenju kostiju svaki put kada kihanje nasilno!
U 56, ja sam vrlo brzo vidio da se 'u dobi mirovinu' podobnost približiti, a puni se očekivati da će biti i dalje veoma aktivan u to vrijeme. Naravno, modrice, udaraca i tako se malo duže liječiti nego oni za mlađi momak, ali momak ne bi trebao biti onda od aktivnosti za smanjenje straha od lako slomljenih kostiju:)
Xilios, vi ste možda dovoljno mlad da mislim da je 65 godina nekako "slabijeg zdravlja starijih osoba"? Dok se ljudi razlikuju od jednog do drugog, to nije općenito točku u kojoj su ljudi su obično skloni lomljenju kostiju svaki put kada kihanje nasilno!
LOL Želio sam bila "mlada dovoljno". Možda sam ići malo van broda s oko napomenu da je razbijanje kosti: D
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0