PDA

Stairmill i trčanje

View Full Version: Stairmill i trčanje

Korisnik

Ja sam počeo raditi novi stroj u teretani - stairmill. Uglavnom slatkiš iz koraka i kao
iako ste ih penjanje. I love it. Slatkiš moj * SS svaki put, ali na dobar način. JA trčanje o
12-15 milja tjedan i stvarno počeo primjećivati kako mi široka stražnja loza se kada sam trčanje - zbog
stairmill, pretpostavljam. Jesam li ja ranjavanje? Hoće li to pomoći moje trčanje?

Ja sam užasno spor ionako, još samo pokrenuti da bi težine i ostati u prilično dobrom stanju. Imali
prethodno učinjeno stairmaster i elipsoidni u teretanu. Znatiželjan, ako netko drugi koristi sličan stroj
i kako njegov utječe na njihove trčanje. Hvala toliko! Nadam se da svi imaju isti slavno
Vrijeme we've got here in VA danas - o vremenu ...

hg

Bill Uvijek Har -

> Ja sam počeo raditi novi stroj u teretani - stairmill. Uglavnom slatkiš iz koraka i kao
> iako si ih penjanje. I love it. Slatkiš moj * SS svaki put, ali na dobar način.

Vi ćete dobiti naviknut to, te stvari su uvijek tvrd za prvi tjedan ili dva.

> Zbog stairmill, pretpostavljam. >

Stop i saznati.

Jesam li ja ranjavanje? Hoće li to pomoći moje trčanje?

Vjerojatno ne hurtinmg, a to bi trebalo pomoći u vremenu.

> Prethodno su ih već počinili stairmaster i elipsoidni u teretanu. Znatiželjan, ako netko drugi koristi slične
> Stroj i kako njegov utječe na njihove trčanje.

Koristim eliptical, i to je marrrrrrrrrvelous beba! I love it! Niti jedan drugi stroj izazovi poput mene
da je jedan, nije. (Ja sam se do sada) It's izvještačen moj trčanje cadio-mudar u vrlo pozitivan način. Moj
pokrenut je tako lako sada se čini kao varanje. Mislim da to nije samo pomogao moje srce ali se činilo da
pomogli su mi disati više stalan previše. Muscle mudar ću dobiti puno manje ukočenost, bol i umor
nego prije.

Bill R.

=============> - - - (_!_)
OO

Tony

To je multi-part message in MIME format.

------=_ NextPart_000_0042_01C30146.ACEB0DD0 Content-Type: text / plain; charset = "iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

"Bill-uvijek teško Rodgers" <thebillrodgers@aol.comNOHAM> dok pije na = Zima wrote in message =
news: 20030412140655.25918.00001217 @ mb-fd.aol.com ...
> Koristim eliptical, i to je marrrrrrrrrvelous beba! I love it! Ne =
drugi
> Stroj izazovi poput mene da je jedan, nije. (Ja sam se do sada) It's izvještačen moj trčanje cadio-mudar
> Na vrlo pozitivan način. Moj trčanje =
je tako
> Jednostavno sada se čini kao varanje. Mislim da to nije samo pomogao mom srcu =
ali se činilo
> Da mi je pomogao disati više stalan previše. Muscle mudar ću dobiti puno manje ukočenost, bol, i
> Zamor nego prije .= 20
> = 20
> Bill R.
> = 20
> = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D> - - - (_!_) = 20
> OO = 20
Možete trenirati na eliptički odgojitelj? Ba-HAAAAAAAA! = 20

------=_ NextPart_000_0042_01C30146.ACEB0DD0 Content-Type: text / html; charset = "iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

<! DOCTYPE HTML PUBLIC "- / / W3C / / DTD HTML 4.0 Transitional / / EN"> <HTML> <HEAD> <META
http-equiv = 3DContent-Vrsta sadržaja 3D = "text / html; = charset = 3Diso-8859-1"> <META content = 3D "MSHTML
6.00.2800.1141 "name = 3DGENERATOR> <style> </ style> </ HEAD> <BODY>
<div> <FONT Face=3DArial size=3D2> "Bill-uvijek teško Rodgers" = <</ font> <= 20
3D href = "mailto: thebillrodgers@aol.comNOHAM"> <font face = 3DArial = 20
size = 3D2> thebillrodgers@aol.comNOHAM </ FONT> </ A> <FONT face=3DArial = size=3D2>> a = 20
pijan na Zima wrote in message </ FONT> <= 20
href = 3D "news: 20030412140655.25918.00001217 @ mb-fd.aol.com"> <font face = = 3DArial = 20
size = 3D2> news: 20030412140655.25918.00001217 @ mb-fd.aol.com </ FONT> </ A> <FONT =
= 20
face = 3DArial size = 3D2 >...</ font> </ div>
<DV> <FONT Face=3DArial size=3D2>> Koristim eliptical, a to je = 20 marrrrrrrrrvelous beba! Ja
love it! Nema drugih <BR>> stroj = izazove poput mene = 20 da je jedan, nije. (Ja sam naučena na to
sada) <BR>> It's izvještačen moj trčanje = cadio-mudar = 20 na vrlo pozitivan način. Moj je trčanje
tako <BR>> lako sada se čini kao = 20 varanje. Mislim da to nije samo pomogao, ali moje srce
Činilo <BR>> da su pomogli = = 20 mi je disati više stalan previše. Muscle mudar ću dobiti puno
manje <BR>> = ukočenost, bol = 20, a umor nego prije. <BR>> <BR>> Bill
R. <BR>> = <BR>> = 20
= 3D = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D = 3D> - - - (_!_) <BR>> =
OO <BR> možete trenirati = 20 na <STRONG> eliptičan </ STRONG> trener?
Ba-HAAAAAAAA! = 20 </ FONT> </ div>
<DVI> <FONT Face=3DArial size=3D2> </ FONT> </ DIV> </ BODY> </ HTML>

------=_ NextPart_000_0042_01C30146.ACEB0DD0---

Bob

Dragi korisnik,

Eliptičan stroj je božji dar za one od nas sa starim umorna koljena. Svejedno da li stepenice penjanje
mašinom ili pravi stepenicama je loš za koljena. Ja bi ih izbjegli. Moj fizički terapeut smatra
tih strojeva trebaju biti zabranjene. Pogledajte na koljena umanjujući kao resurs. Nakon što su oni shot
ne možete ih vratiti.

Bob, 60 godina sa 80 godina stara koljena, ali i dalje planira na jesen u NY

"korisnika" <user@richmond.edu> wrote in message news: b79i7e $ 3v2 $ 1@rumor.richmond.edu ...
> Ja sam počeo raditi novi stroj u teretani - stairmill. Uglavnom
slatkiš
> Van i njegove korake kao da ste ih penjanje. I love it. Kicks moje
* SS
> Svaki put, ali na dobar način. JA trčanje 12-15 milja tjedan i stvarno počeo primjećivati kako
> Tight moje stražnja loza se kada sam trčanje - zbog

> Stairmill, pretpostavljam. Jesam li ja ranjavanje? Hoće li to pomoći moje trčanje?
>
> Ja sam užasno spor ionako, još samo pokrenuti da bi težine i ostati u prilično dobrom stanju. Imali
> Prethodno učinjeno stairmaster i elipsoidni u teretanu. Znatiželjan, ako netko drugi koristi slične
> Stroj i kako njegov
izvještačen
> Njihov trčanje. Hvala toliko! Nadam se da svi imaju isti slavno vrijeme we've got here in
> VA danas - o vremenu ...
>
> Hg

Bill Uvijek Har -

> Eliptičan stroj je božji dar za one od nas sa starim umorna koljena. Any stepenice penjanje
> da li je stroj ili po stepenicama pravi je loš za koljena. Ja bi ih izbjegli. Moj fizički
> terapeut misli onih strojeva trebaju biti zabranjene. Pogledajte na koljena umanjujući kao resurs.
> Nakon što su metak ne možete ih vratiti.
>
> Bob, 60 godina sa 80 godina stara koljena, ali i dalje planira na jesen u NY

Jedna stvar Bob, Uzet ću problema s idejom da trčanje ili penjanje stepenicama štete koljena
dok daju van. Možda stepenice steppers učiniti, ali hodajući stepenicama ne, niti trčanje s
odgovarajuće opreme i stil. Ako je to točno na neki narodi caeses to je zato jer je neki kvar.
Milijuni ljudi izvoditi u njihove 80-ih i nikad imati problema s koljenom.

Bill R.

=============> - - - (_!_)
OO

Bob

Bill R,

Zasigurno ste pretjerivati. Milijuni ljudi svibanj živjeti u svojim 80-ima, ali samo miniscule broj
njima pokrenuti. A ima dosta i mnogo mlađi ljudi koji su pokrenuti s odgovarajuće opreme i stil, ali
su koljena koje su dali van učiniti prevelike.

Ja ne slažete sa svoj komentar o hodanje stepenicama gore, imao sam u vidu trčanje stepenicama gore.

Bob "Bill-uvijek teško Rodgers" <thebillrodgers@aol.comNOHAM> wrote in message
news: 20030414064509.05560.00001239 @ mb-fo.aol.com ...
>> Eliptičan stroj je božji dar za one od nas sa starim umorna koljena. Any stepenice penjanje
>> Da li se strojno ili po stepenicama pravi je loš za koljena. Ja bi ih izbjegli. Moj fizički
>> Terapeut smatra da one strojeve treba zabranjene. Pogledajte na koljena umanjujući kao resurs.
>> Nakon što su metak ne možete ih vratiti.
>>
>> Bob, 60 godina sa 80 godina stara koljena, ali i dalje planira na jesen u NY
>
> Jedna stvar Bob, Uzet ću problema s idejom da trčanje ili penjanje
stepenice
> Štete koljena sve dok daju van. Možda stepenice steppers učiniti, ali
hodanje
> Gore stepenicama ne, niti trčanje s odgovarajuće opreme i stil.
Ako
> To je istina u nekim narodi caeses to je zato jer je neki kvar. Milijuni
od
> Mali ljudi u svojim 80-ih i nikad imati problema s koljenom.
>
>
> Bill R.
>
> =============> - - - (_!_)
> OO

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations made by vBET 3.3.1