PDA

Vivente World Randonneur

View Full Version: Vivente World Randonneur

pubtourer

Na rizik od početka drugog ", koji je najbolji bike touring?" konac, ja bih biti zahvalna za bilo iskustva / mišljenja o Vivente World Randonneur. Ovaj bicikl počeo život kao Gemini u 1980 i bio je još nedavno badged mungos.

To dogoditi se dobro spec'd na AUD1, 750, uključujući i tubus stalci sprijeda i straga, blatobrani, Dinamo koncentrator i STI mjenjača:

http://www.viventebikes.com//product/cid/6/category/WORLD% 20RANDONNEUR/parent/0/t/product

Koncentratora nije mnogo drawcard za mene kao na baterije LED su tako dobro i jeftino ovih dana, pitam se zašto im smeta. Je koncentrator vjerojatno će dati bilo kakve probleme u pogledu snage i žbice kotača?

Niste sigurni o nagnut vrh cijev bilo - bilo koji misao?

Drugi izbor je sigurno LHT. Ona je dostupna ovdje kao "potpuna" bicikl za oko AUD1, 500 ali put kad dodate blato stražara, pedale i polica itd, to dogoditi se za malo više od Vivente. To svakako izgleda više kao klasični touring bicikla. Nažalost, nisam bio u mogućnosti za vožnju jedan. Znam da je oduševljen sljedeće.

Jedan ključ je razlika-bar kraj mjenjača STI vs. Ja bih rado koristiti bar-završava, ali nikada nisu u vlasništvu bicikl s STI.

Naravno Trek 520 je još jedna mogućnost, ali na AUD2000 za osnovne bicikl, ne mislim da to predstavlja istu vrijednost i Vivinte a osoran. Smo također pogledao i riden Fuji, ali pronašao je relativno jeftino spec'd u usporedbi s drugima.

Svi doprinosi dobrodošli!

Hvala

cyclemanx

Ja sam na turnejama opširno mungos aluminij uokvirene verziju za nekoliko godina.
Iako je, u osnovi je dobar bike touring. I konačno postavljen ravno barova, dva veća stražnja cogs, više doći do Rear Derailleur, blatobrani i sepet para.
Okvir je vrlo krut i prenosi puno vibracija i naprezanja u moje ruke i gornji dio tijela.
Moj stari čelika uokvirenom hack je mnogo obzirnije prema meni fizički, tako da sam skupo bih da stane u okvir Vivente kromo Randonneur.
Kao što vam kažu, prednji Dyno koncentrator i sustav rasvjete je potpuno superflous.
Imam e-poštom Vivente nekoliko puta sugerirajući kako bi mogli napraviti bolji obilazak biciklom, ali oni vjeruju u vlastite hype, i ne gnjaviti se odgovor.

pubtourer

Hvala za odgovor.

Budući da moj post, moj drug i touring sam kupio svaki Vivente i oboje smo oduševljeni s našim izborom. Oni su stvarno udobne i čvrste touring bicikla.

Kao da sam se za turneju na Al okvir - Rayleigh Oversized Aluminij - i našao ga vrlo oštre u usporedbi s okvirom CrMo čelika.

Dok se ja nikad ne bi mogla opravdati trošak dinamo koncentrator i svjetla za mala količina noćnog jahanja da radim, moram reći da su fantastičan - vidi strane, nego su vidjeli.

Jedini mogući minus nad njihov standard spec je relativno visok između tuđeg. Volim visoki Top Gear (može komotno pedalu do 70 km / h), ali ja naći u dnu prijenosnika, a ne previše brzo na brdima.

Sretan touring

cyclemanx

Hvala za odgovor.

Budući da moj post, moj drug i touring sam kupio svaki Vivente i oboje smo oduševljeni s našim izborom. Oni su stvarno udobne i čvrste touring bicikla.

Kao da sam se za turneju na Al okvir - Rayleigh Oversized Aluminij - i našao ga vrlo oštre u usporedbi s okvirom CrMo čelika.

Dok se ja nikad ne bi mogla opravdati trošak dinamo koncentrator i svjetla za mala količina noćnog jahanja da radim, moram reći da su fantastičan - vidi strane, nego su vidjeli.

Jedini mogući minus nad njihov standard spec je relativno visok između tuđeg. Volim visoki Top Gear (može komotno pedalu do 70 km / h), ali ja naći u dnu prijenosnika, a ne previše brzo na brdima.

Sretan touring
Biste li um cijena Cromo okvir u Australiji za mene?
Iako Vivente su sredstva u NZ - nisam vidio bilo opskrbljena u Auckland području, gdje živim.

pubtourer

Biste li um cijena Cromo okvir u Australiji za mene?
Iako Vivente su sredstva u NZ - nisam vidio bilo opskrbljena u Auckland području, gdje sam live.Hi,

Upravo sam dobio sljedeći odgovor od Vivente distributer (noelmcf@geminibicycle.com.au):

To je moja namjera ponuditi okvir i vilica paket - vjerojatno potkraj 2009.

Koji je vjerojatno znači da dolazi, ali ne zadržavajte dah.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish